Şimdi Ara

SAKIN KUNDUZ ALMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
21.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sorulara 1 veya 2 yıldız verince soru hakkınız azalmadan tekrar soru havuzuna düşüyor ama asıl soru havuzundan farklı olarak tekrar çözülecek soruların havuzuna düşüyor.Orada sorular geç çözülüyor konu sahibi arkadaşın uzun süre çözülmediği diye attığı fotoğraf muhtemelen böyle olmuş.Çözümü beğenmedi iseniz tekrar atacaksınız soru hakkınız azalacak yoksa bekleyeceksiniz.

    20 soruda 3-4 tane anlamadığım oluyor.Gelip burada karalayanlara bakmayın.Beğenmeyen Yallah özel derse,dershaneye.
  • Kunduz kullanmadım, incelemedim ama bu sıralar her yerde kunduz eğitmeni görüyorum. Belki de yetkinliğe bakılmadan eğitmen alımı yapıldığı içindir.

  • Sorular yanlış çözülüyor. Hocalar bazen şıkka göre çözüyorlar. Bir kimya sorusu vardı 10 kere attım o kadar saçma cevaplar geldi ki. Bazen çok iyi çözen hocalar da var fakat çok nadir.

  • Sırf sana cevap yazabilmek için gittim, hesap açtım. Sonuna kadar haklısın, giderek aptallaşmaya başladı bu uygulama dediğin her şey doğru. Uygulamayı savunan kuş beyinlilere bir şey diyemiyorum. 2 yıldır aktif kullanıyorum, 2 yıl. Bu uygulamadan çok çektim, hiçbir özelliği çalışmıyor artık neredeyse ama kağıt üzerinde uygulama işte... Ne küfür ettim be ben buradaki hocalara içimden... Hiçbir şey yapamıyorlar, hiçbir soruyu. Onlar çözene kadar ben kendim çözüp siliyorum tüm soruları. Çoğunu da çözmüyorlar zaten, YEMİYOR. Daha diyecek çok şeyim var ama neyse...


    Ayrıca son olarak: Uygulama, g*tüm gibi şu an.



    Bunu şu an okuyor musun bilmiyorum dostum ama kader ortağıyız... Gel, sarılalım... Saygılarımla...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müzikalite -- 3 Nisan 2021; 18:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzikalite M kullanıcısına yanıt

    Hocam geçen sene eğitmenlik yapıyordum orada hala aktif hesabım da pek girmiyorum, çözen eğitmeni motive edecek hiçbir uygulamaları yok. Bir soru beğenilirse 50 kr vericek, beğenilmezse 40 kr.. Öğrenci yokuş yaparsa 0 tl.. Bunla uğraşacağıma hayrına çözerim milletin sorusunu daha iyi zaten.

  • Ben de belirteyim bari fikrimi 2 yıldır kullanıyorum. Öneclikle pandemiye girdik diye fiyatları bariz bir şekilde çok yükselttiler. Geçen yıla göre sorular inanılmaz yavaş çözülüyor. 1-2 saat bekleyen sorularım oluyor bazen. Yanlış çözüm kötü çözüm onları saymıyorum bile.sınırsız soru çözüm paketi aldığım için aynı soruyu kırk defa atıyorum garanti olsun diye. Zaten sorum çözülsün diye değil soruda anlamadığım aklıma yatmayan noktaları açıklasınlar diye aldım o kadar belirtmeme rağmen açıklama kısmında neyi anlamadığımı anlamadığım şey hariç her haltı anlatıyorlar. Tekrar geri dönüş yapıp aynı şeyi yine sormam gerekiyor. Sınırsız paket almazsanız sorularınız geç çözüldüğünde soru iadesi oluyor fakat sınırsızda pek bir yaptırımı yok zaten bekliyorsunuz öylece. Bazı hocalar çok kibar ve çok güzel anlatıyorlar ama bazıları da adamı deli ediyor. Değer mi değmez mi emin değilim açıkçası

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Çoğu hoca sorunun açıklamasını okumadan direkt işlemi gönderiyor. Cozdugum soruda anlamadığım yeri soruyorum adam benim çözümümün aynısını atıyor .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de yeni başlamış bir fizik eğitmeni olarak öğrencilerden şikayetçiyim. Geri dönüş yapmıyorlar. Attıkları soruyu takip etmiyorlar. İnsan boşuna uğraşmış gibi hissediyor ve sırf bu geri bildirim yapmayanlar yüzünden uğraşıp çözdüğüm sorudan aldığım ücret düşüyor.

  • Sonuç olarak bu uygulamanın kalitesizliğinde hemfikiriz.

  • kunduz güzel uygulama. boşa sallamışlar yukarıda

  • Kunduz gayet kaliteli. Zaten 3 soruluk ücretsiz deneme hakkı veriyorlar. Emin olamayan yüklesin, denesin, kendi görsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık açılalı yıllar olmuş ama kunduz uygulaması hala kendini geliştirememiş malesef. sorular hala hatalı ve baştan savma çözülüyor belkidebu işi yapanların çoğu üniversite öğrencileri. oysa hem eğitimcilerine verdikleri parayı artırsalar (hala soru başına 50 kr olduğu söyleniyor) hemde aylık ücretlerini (yeter ki düzgün yapılsın ücreti artsa bile üyeliklerin çoğu devam edecektir) daha verimli bir platform olur. iyi ki aylık üyelik başlatmışım memnum kalsaydım devam ederdim. şimdi özel öğretmenle soru çözümü görünüyor malesef

  • Yıl 2023 oldu.... Ben de bir yorum yapayım, evet eğitmen ücretleri düşük. Ama ben de bir eğitmen olarak para için değil, öğrencilere katkı sunarak kendimi geliştirmek için çözüyorum. Çünkü gerçekten çok kaliteli sorular geliyor. Kısaca hedefi para olan eğitmen hayal kırıklığı yaşar kunduzda.


    Ama insanlara yardımcı olmayı seven, gelişme odaklı olan öğretmen keyif alır. Ben de bu nedenle keyif alıyorum. Çok iyi bilmediğim soruya da cevap vermiyorum. Çünkü belki öğrenci beklentisini karşılamayabilir diye. Reddediyorum ki daha iyi çözecek bir eğitmen çözsün diye.


    Yalnız öğrenciler için bence çok ekonomik. Tabi bahsedilen eksikleri yok mu, elbette var. Ancak bir çok öğrenciye ciddi katkı sunduğunu düşünüyorum. Bakalım zamanla nasıl olacak. Yada alternatifi çıkar mı daha iyi olan, zaman gösterecek.


    Sınava çalışan öğrencilere başarılar diliyorum





  • matciali M kullanıcısına yanıt

    gayet güzel uygulama katkılarınız için sağ olun hocam

  • son zamanlarda hem öğrenci hem öğretmen kitlesi gelişmiş galiba. kullanan arkadaşlarım memnun.

  • Aslında şu yazı Kunduz'un sadece soru sorma uygulamasından öte, tüm yayınları kapsayan milyonlarca sorunun çözüm arşivi olma yolunda hızla ilerlediğini gösteriyor....Bu yönü pek bilinmiyor...



    zeki haber; eğitim haberleri ve ders kitabı cevapları-çözümleri
    Kunduz Sınırsız Soru Paket Üyeliği
    https://www.zekihaber.com/kunduz-sinirsiz-paket-uyeligi
  • matciali M kullanıcısına yanıt

    Telif sistemini nasıl hallediyorlar acaba sonuçta sorular başka yayınların kendi soruları değil

  • Kunduz chatgpt gibidir. Zor soru sorulunca genellikle patlar. Hocaları kolay soru avlama peşindedir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.