Şimdi Ara

'SALONI' adlı firmadan mobilya almadan önce OKUYUN, fikriniz değişebilir:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir forumu aktif olarak kullanıyorum, başıma gelenleri size de yardımcı olması açısından buradan kısaca anlatacağım. Başlıkta bahsettiğim "Saloni" adlı firmadan 2014 Eylül ayı civarında bir salon takımı ve TV ünitesi satın aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim, o sırada birçok firmadan mobilya aldım ve en yavaş hizmeti veren firma "Saloni" oldu. Neyse daha sonra mobilyalar geldi, salon için aldığımız konsolun aynası hasarlıydı ve konsol üzerinde değişebilen 2 tane plakanın kalınlığı olması gerekenden inceydi bu sebeple yerine oturmuyordu. Sonrasında aynayı geri götürdüler ve plakalardan göndereceklerini belirttiler.
    Bir süre sonra ayna geri geldi ve tam olarak aynı yerinde daha öncekinden daha küçük olmak kaydıyla bir hasar vardı. Bu arada göndereceğiz dedikleri plakalardan 8 tane gönderdiler ama hepsi yine ince ve oraya oturmayan parçalardı, tam olarak 8 kere yanlış parça gönderdiler. Bu arada aynanın duvara monte edilmesini talep etmemize rağmen, yanlarında duvar monte aparatı getirmemelerinden dolayı aynayı konsolun üzerine monte ettiler.(Tabi bu işlemi konsolu delerek yaptılar) Bu arada gitmeden de aynayı tekrar değiştireceklerini söylediler. Tam bu aralarda aldığımız TV ünitesinde de bir problem olduğunu fark ettik. TV ünitesi 2.80 m uzunluğunda 2 parçadan oluşan bir TV ünitesi. Sorun ise şuydu; parçalardan biri parlak beyaz diğerinin üstü ise pütürlü ve mat beyazdı, yani birbirlerini tutmuyorlardı. Son olarak konsolun üzerinde plakaların durması için takılmış 3 mıknatıstan biride eksikti, bu sebeple plaka tam oturmuyordu.
    Gelelim sadede, biz tam olarak 2014 kasım-aralık'tan beri bu firmaya sorunlarımızı belirtmemize rağmen ne gelen oldu ne giden. Sonrasında ise 1.5 senenin sonunda 1.5 ay kadar önce sonunda hasarlı ürünleri almaya geldiler. TV ünitesini, konsolun aynasını ve konsolun üzerinde mıknatıs eksik olan parçasını söküp götürdüler. 1.5 aydır hala işlem görüyormuş sözde eşyalarımız ve bizim böyle bir talebimiz olmamasına rağmen ürünler değişmeyecek, boyanacakmış ve 1.5 aydır boya temin etmeye çalışıyorlarmış. Biz ürünlerin boyanmasını istemediğimizi söylediğimizde ise bize verdikleri 2 cevap oldu. İlki "2014 yılından depoda kalan ürünlerimiz var onlardan birini seçebilirsiniz":) Biraz daha zorladığımızda ise verdikleri cevap "sizin ürünleri aldığınıza dair imzanız var madem imza atmasaydınız, almasaydınız ürünleri" oldu.
    Evet biraz uzun bir yazı oldu ama "Saloni"'den mobilya alacaksanız mutlaka okuyun arkadaşlar, hayatımda satış sonrası desteği bu kadar kötü olan (ya da hiç olmayan) bir firma görmemiştim. Siz siz olun "Saloni"'den uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 3 Mayıs 2016; 15:50:33 >







  • Ben de geçen haftalarda koltuk takımı siparişi verdim bu ay sonunda teslim edilecek bakalım nasıl bir serüven olacak bizim için ben de bir aksilik yaşanmasından korkuyorum açıkçası alışverişten sonra 2-3 kişiden böyle şikayet duydum ama bir şekilde hallolduğunu söylediler geçen süreçte stress yaşamak yanınıza kar kalıyor. Ürünleri tanıtırken diğer markalara kolaylıkla çamur atıp kendi ürünlerini en kalitelisi olduğunu iddia ediyorlar. Bu mobilyaların çoğu aynı yerde aynı gelenekteki ustalar tarafından üretiliyor, fakat saloni özel olduğunu iddia ediyor bakalım teslimatta göreceğiz. Umarım sizinki gibi bir sorun yaşamayız.
  • İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Ama emin olun eğer ürünlerde bir sorun çıkarsa çekeceğiniz var:)
  • Hocam malzeme kalitesini beğendik ama önerir misiniz, tavsiye eder misiniz, 7 yıl olmuş kullanıyor musunuz forumu bilmiyorum ama



    @Zerathull

    @Daci

  • gEnya kullanıcısına yanıt

    7 yıl sonra selamlar hocam:) Malzeme kalitesi iyi. Mobilyaların bir kısmını hala kullanıyorum. Ama satış sonrası destek dediğim gibi sıkıntılı. Ürünler sorunsuz gelirse tamamdır.:)

  • Tamamdır hocam, açıkçası o kadar gezdik ettik bu marka hem tasarımda hem kalitede daha fazla tatmin etti deneyelim biz de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.