Şimdi Ara

Şampiyon seçimi geliştirmeleri yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şampiyon seçimi geliştirmeleri yolda


    Önümüzdeki birkaç yama boyunca şampiyon seçimi aşamasını daha hızlı ve temiz hale getirecek bazı değişikliklere gidiyoruz ve bunlara ustalık puanına göre sıralama ve konum filtreleri ekleme gibi uzun zamandır istenen özellikler de dahil.



    Şampiyon seçimi geliştirmeleri yolda


    EŞZAMANLI SIRALI SEÇİM [7.21 Yaması]

    Aynı takımdaki iki oyuncu aynı anda seçim yapabilir (iki seçim yapılması istendiğinde).
    Bu özellik geri geliyor. Zamanınızı ormancınızın Gragas ve Elise arasında karar vermesini bekleyerek değil Vadi'yi fethederek geçirin. Eşzamanlı seçimler oyuna bir veya iki dakika daha hızlı geçmenizi sağlayacak.

    Şampiyon seçimi geliştirmeleri yolda


    KONUMA GÖRE FİLTRELEME [7.20/7.21 Yaması]

    Rol filtrelerini (suikastçı/tank/büyücü/vs.) kaldırarak yerlerine konum filtrelerini (üst/orta/ormancı/vs.) getiriyoruz.
    Konuma göre filtreleyip üst koridoru seçtiğinizde, önceki yamada en sık oynanan üst koridorları göreceksiniz. Bu bölüm diğer oyuncuların ne oynadığına göre değiştiğinden pek sık görülmeyen bazı seçimler karşınıza çıkabilir. Dünya Şampiyonası sırasında bazı şampiyonların popülerliği artabilir (örn. ormancı Ezreal gibi) ve “alışılagelen” şampiyonlar konum filtresinde çıkmayabilir.

    Her şampiyon en az bir konumda görünecek ve yeni şampiyonlar çıkışlarını takip eden yamada kendilerine yer bulmaya başlayacak (filtrenin çalışabilmesi için oyuncuların şampiyonu hangi konumda oynadığına dair veri toplaması gerekiyor).

    Şampiyon seçimi geliştirmeleri yolda


    FAVORİ EKLE [7.20/7.21 Yaması]

    Şampiyonlara sağ tıklayarak konuma göre favorilere ekle.

    Favoriler tablo üzerinde özel bir simgeyle gösteriliyor ve favorilerinizin en tepede görünmeleri için şampiyonları favorilerinize göre sıralayabiliyorsunuz. Eğer Diana'yı hem ormanda hem de orta koridorda (ayrıca üst koridor, destek ve alt koridor olarak) oynuyorsanız onu bu konumlara favori olarak ekleyin. Konuma göre filtrelediğinizde, filtre normalde onu önceki yamanın verilerine göre göstermeyecek olsa bile onu eklediğiniz bütün konumlarda görünecektir.

    USTALIK PUANINA GÖRE SIRALA [7.19 Yaması]

    Şampiyonları en yüksekten en düşük ustalık puanına göre sıralayın.

    Ustalık puanına göre sıralayarak en sevdiğiniz şampiyonları hemen bulabilirsiniz. Janna'ya karşı ne seçeceğinize karar verirken en güçlü şampiyonlarınızı yan yana görebileceksiniz.

    HEXTECH SANDIĞI FİLTRESİ [7.19 Yaması]

    Bir Hextech Sandığı kazanmadığınız şampiyonları görün.

    Artık Hextech Sandığı kazanmak için hangi şampiyonları oynamanız gerektiğini kolayca görebileceksiniz. Dereceli sıralarda yeni şampiyonlar deneme isteği LP kaybı sebeplerinin başında geldiğinden; bu filtre yalnızca dereceli olmayan sıralarda geçerli.
    Önümüzdeki yamalarda oyuna gelecek bu değişiklikler için sıkı durun.







  • En sık oynananları göstermesi çok hoş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.