Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 5. Grup Maçı | Anderlecht - Galatasaray | 26 Kasım Çarşamba, 21.45 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
4
Favori
16.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Resim acilmiyor ama linkten anladigim kadariyla bizim 0 cektigimiz sezonla ilgili bir foto, ona istinaden soyledim zaten biz sifir çektik ama siz 1 puanla bitirceksiniz Şimdilik 15 gol yediniz tabi orasi ayrı, 20ye kadar yolu var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tek değerlendirmez isem içimde kalır dostlar. En büyükleri sona saklamak istiyorum.

    Muslera'yı bitirdiler, yani bu defansın mallığından mı bu adam böyle oldu bilmiyorum ama Muslera 2. golü yemezdi. Ya erken kalkardı, yada daha hızlı reflekste bulunurdu.

    Chedjou'nun kaç tane adam kaçırdığını sayamadım. Adamlar zar zor orta açtılar, bizim ki zıplamadı bile. İlk golde de net hatası var.

    Semih rezaletti daha da berbat oldu. Kaç kere pazara gitti, bu nasıl defans?

    Hamit'i kaç zaman boyunca savundum, adam ilk yarı rezaletti ikinci yarı toparlamaya çalıştı ama nafile.

    Gelelim ana karakterin ilkine, Burak. Hani şu KRAL dedikleri. Hani şu hala hala hala hala hala ve hala savundukları oyuncu. Takımdan defolup gitsin. Hücum faullerini mi sayayım düştüğü ofsaytları mı sayayım, sağdan gelip iki adam varken topu ortaya atmasını mı söyleyeyim ne yapayım ben? Gitmezse yazık, çok yazık.

    Ve günün kahramanı. Selçuk. Yönetimimizin özellik ultrAslan'a baskı yapmasına sebep olan oyuncu. Çakma Kaptan. Hani şu beğendiğiniz Sneijder var ya kaptan olmalı açık ve net. Kaptan ne yapar?

    Takımını savunur, faul değilse bile hakemi baskı altına alır, sakin kalır. Bu saydıklarımı kim yaptı? Tüm faullerde hakeme koşan kimdi? Sneijder idi. Kimse laf etmesin bu kaptanlığı hak eden Sneijder'dır.

    Sen git faul olmayan pozisyonda itirazdan ikinci sarı kart gör. Kaptansın ya sen. Nasıl o maçta kırmızı kart görmeyi bildiysen bu takımdan defolup gitmesini de bilirsin umuyorum.

    Prandelli, ya hadi Hamit'i çıkarmadın peki ya Bruma ne alaka? Adam hızıyla bir şeyler yapmak için çabaladı durdu. Değişiklikten sonra kaç atak yaptık? Yoktu atağımız falan. Burak, Selçuk ve Hamit zaten yavaş, Umut ne yapacak? Kim pas atacak?

    Yönetimde bulunan insanlar hala devam etsin Selçuk'u Burak'a savunmaya. Gitsinler ilk yarıda..

    Hadi onlar savunsun, ne olursunuz artık Burak'a kral demekten savunmaktan vazgeçin. Yok işte yok sene başından beri yaptığı bir şey yok bu adamın daha ne kadar gözümüze sokacaklar? Elinizi vicdanınıza koyun Selçuk 11 Milyon TL'yi hak ediyor mu? Ediyor diyen varsa lütfen yazsın sebebiyle.

    Bu bir meslektir ya meslek. İyi değilsen alınırsın bu kadar basit. Nedir bu adamdan ayrılamazlığımız.

    Selçuk hakkında çok şey yazasım var ama yazamıyorum, sağolsun biri entry'sinde çok güzel anlatmış duygularımı;

    https://eksisozluk.com/entry/47173163

    Okuyun, daha iyi anlayacaksınız. Selçuk ve Burak ilk yarı arasından giderler inşallah. Allah akıl fikir versin yönetime.




  • Çare Araplar!

    Açıkçası ben kulübün satılması taraftarıyım.
  • Hocam iyiki gazteci falan değilsín..
    Köşe yazısı yerine millete hergün kitap yazarmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim maçı Cumartesiye, Avrupa ile alakası olmayan Fenerbahçe'nin maçını Pazara koyan TFF'ye selam olsun.

    He bir de buna itiraz etmeyen yönetim..
  • Bana mı dediniz?

    Ayrıca mesajları düzenleyemiyorum art arda 3 mesaj oldu istemeden.
  • bu enkazı kim kaldıracak? fikret orman büyük iş yaptı beşiktaşta kısa sürede.veli ve atiba 1.6 milyona oynuyor aga toplamda.gs da ise melo-selçuk 7.5 milyon avroya.yıllık.

    inanılmaz sözleşmeler imzalandı aga.feda desen bile kurtarmaz zararı.

    bence yabancıları satacaklar büyük ihtimal.devre arası.yerlilere feda diyebilmek için.yabancılar fedadan anlamaz.

    türkiyede maalesef kulüpleri yönetenlerin sorumluluğu yok.ceketini alıp gidebiliyor.tüpçü ve aysal arkasına bakmadan kaçtılar.hesap sorulamadı.bu sistemin toptan değişmesi lazım.ülke nasıl yönetiliyorsa kulüplerde aynı.tepeden değişmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender ahmet

    bu enkazı kim kaldıracak? fikret orman büyük iş yaptı beşiktaşta kısa sürede.veli ve atiba 1.6 milyona oynuyor aga toplamda.gs da ise melo-selçuk 7.5 milyon avroya.yıllık.

    inanılmaz sözleşmeler imzalandı aga.feda desen bile kurtarmaz zararı.

    bence yabancıları satacaklar büyük ihtimal.devre arası.yerlilere feda diyebilmek için.yabancılar fedadan anlamaz.

    türkiyede maalesef kulüpleri yönetenlerin sorumluluğu yok.ceketini alıp gidebiliyor.tüpçü ve aysal arkasına bakmadan kaçtılar.hesap sorulamadı.bu sistemin toptan değişmesi lazım.ülke nasıl yönetiliyorsa kulüplerde aynı.tepeden değişmeli.

    Deme öyle banlarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğumu belirterek başlamak istiyorum mesaja. Galatasaray takımı son yılların en karışık, en başarısız ve en sıkıntılı günlerini geçiriyor. Bu takımın bu duruma gelmesinde Ünal Aysal'ın büyük bir payı var. Ancak bence herkes durduk yere Prandelli'ye yükleniyor. Adam ne yapsın. Bizden olmaz abi. Bak görüyoruz her deplasman maçında illa bi meşale, bi huzursuzluk, adımız çıkmış, ayıp yani. Takımda kaptan desen ayrı bi dert, adam geçen sene o kutsal pazunandı çıkartıp maç esnasında oyundan gitmek istedi, yönetim adamı bu sene yine kaptan yapmak ile ödüllendirdi. Aklımız Şampiyonlar Ligi'nde diyen Galatasaray takımı resmen averaj manyağı oldu. Bence bunlar Türk futbolunun gelişmesini çok etkileyen ve engelleyen durumlar. Bu saatten sonra bizim takımların Avrupa'da bir başarı yakalanmasını beklemek yanlış. Olmaz abi, yazık bize. Ha bu arada o 17 numaralı forvet oyuncusu diye nitelendirilen Burak Yılmaz da maç boyunca olduğu yerde durup ayağına toplam gelmesini bekleyerek takımını 10 kişi bıraktı. Adamın taktiği bu: Ben ileride dururum, ayağıma toplam gelirse vururum kral olurum, gelmezse emanet başı primini alır keyfime bakarım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi şuraya yazayım diyorum burak selçuk farketmez tüm Türk oyunculara arkadaşım sana vereceğimiz ücret 1 milyon euro maç başı ücret de yok desinler kim daha fazlasını verir? Avrupada daha çok verecek kulüp var mı? Çok ciddiyim çekeceksin resti git başka takımda oyna diyeceksin oynayamazlar. Ben Fenerbahçeli olarak söylüyorum Türk oyunculara ayarlar verilmeli. Çek resti kardeşim beğenmiyorsan git diyeceksin yabancı sınırı kalksın yemin ediyorum 200 bin euroya bu topçulara nal toplatacak oyuncular gelir.
  • SON DAKİKA: GS Yönetimi olağanüstü toplandı. Prandelli ile yollar ayrılıyor. Adaylar; Hikmet Karaman, M.Denizli ve Tugay Kerimoğlu (AMK)
  • Sonunda gören birisi olmuş bu olayı..

     Şampiyonlar Ligi 5. Grup Maçı | Anderlecht - Galatasaray | 26 Kasım Çarşamba, 21.45
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FirariAdam

    Şimdi şuraya yazayım diyorum burak selçuk farketmez tüm Türk oyunculara arkadaşım sana vereceğimiz ücret 1 milyon euro maç başı ücret de yok desinler kim daha fazlasını verir? Avrupada daha çok verecek kulüp var mı? Çok ciddiyim çekeceksin resti git başka takımda oyna diyeceksin oynayamazlar. Ben Fenerbahçeli olarak söylüyorum Türk oyunculara ayarlar verilmeli. Çek resti kardeşim beğenmiyorsan git diyeceksin yabancı sınırı kalksın yemin ediyorum 200 bin euroya bu topçulara nal toplatacak oyuncular gelir.

    +1

    Burağın selçuğun yaptığını 100 bin euro alan adamlar yapar.Kaldırılsın artık şu yabancı sınırı bu adamlardan kurtulalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maribor, BATE, APOEL, Malmö ve Razgrad'ın bile Galatasaray'dan daha fazla puanı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırı kalkmadan sıkıntılar bitmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs nin elenmesi çok kötü oldu
  • bu yazıyı bir Beşiktaşlı olarak yazıyorum.
    Valla galatasaraylı kardeşlerim kimseye kızmayın, kendinize kızın önce. Siz değilmiydiniz bu burağı kral yapan? ne oldu şimdi? burağın futbol kariyerindeki tüm maçlarını izleyin bir maçındada burak koşmuş ya aaa basmış bak aa hiç karşı karşıya kaçırmamış diyin. burağı kral yapan drogba değilmiydi? bizde bugun dembaba nasıl bi seyredin, fenerde sow, emenike? top gelir göğsüne alır yumuşatır sağa sola verir. bizi senelerce almeida ile kandırdılar sizide burak ile.. adam ne top alır ne doğru dürüst araya kaçar ancak ofsayta düşer bi karşı karşıya yakalar onuda atamaz.. maç sonunda almeidanın bir gram terlemediğini kaç keredir bilirim. bobo vardı adam basmıyodu koşmuyodu ama en azından gol atıyodu gol. forvetin en önemli vasfını yapıyodu. burakta hangi biri var ki. bi yüksek top indirsin bi görelim sağa sola baksın. şuan semih şentürkü koy gsye 2 haftada 2 galibiyet almazsa ligde ben kelleyi keserim. geleyim selcuğa. galatasaray takımında yani türkiyede en cok avrupa başarısı olan türkiye denince akla gelen bu takımda 2 senedir bi topcu kötü oynar ve ilk 11 de olmaya devam edermi? komedi. fernandes 1 dönem kötü oynadı, bi taraftar indi tekme attı(bizim tüm taraftarlar küfür etti ona ama umarım anlamışlardır şimdi. o zamanda o adama hak verdim) eline sağlık dedim. fernandes kadro dışı kaldı. ve sonrada gitti.. sen bi kere selçukla bi kişi eksik başladığın gibi rakibede bi kişi eklemiş oluyosun cünkü adam geriye pas atıyo hatalı ileriye pas atıyo hatalı topu rakibe veriyor acıkcası.. melo konusunda meloya bir kaç arkadaş laf etmiş? şuan melo bizde olsun ben şampiyonuz derim şimdiden ve hertürlüde şampiyon oluruz. karakterini sevmem rakibine saygı duyan bi adam değil ki olsa juve bırakmazdı bu adamı. ama hırslı, sonuna kadar mücadele ediyor. ön libero oyuncusu top kesiyor üstelik tek topta kesmiyor ileri yönelik süper paslar atıyor adam geçiyor.. cok yönlü bi oyuncu. bizde atiba var süper on nuamra adam ilk onbire direk yaz. her topu keser her yere koşar. ama adamın ileri yönelik bi verimliliği yok.. meloda buda var. melo atibadan iyi bi oyuncu bana göre. burak beş para etmez, burağı cıkar umutu koy diyenler olmuş umut beş para etmez. futbol koşmak değil sadece mustafa pektemekte koşuyo ama boşa koşuyo. yetenek lazım akıl lazım topu kaldırıcan hop yapıştıracak burak gol olacak, sen böyle umutlara kaldıysan galatasaray değil salatasaray yap takımın adını tam olsun.. umut gsde yedek bile olamaz. ünal aysal dünyanın en temiz insanıda olsa gram gsye kötü şeyler yapmadığınıda varsaysak en büyük ihaneti fatih hocayı göndermekle yaptı. cünkü sunu bilelim ki galatasarayı galatasaray yapan fatih terimdir. o da zor kurtardı gsyi 2 sene şampiyon yaptı ama bakmayın hiç drogba olmasaydı şampiyon falan olamazdı gs.. italyanlar savunmacı adamlar bi kere öncce gol yemiyim diyorlar 3lü defans cıkıyor felan komedi :D iki bek ileri gidiyor arka bombos kalıyor 4 yiyosun. gs hücümcu bi takım fıtratında yok defans. adamlar madride bile 3-1 yaptılar 5-1 yapacaklardı neredeyse 2 yi yediler yani. madridden bile korkmuyor gs. cünkü tarihinde avrupa kupası kaldırmıs bi özgüvebi var. bjkyi fbyi koy şampiyonlar ligi finaline kaybeder rakip real olsun berca olsun bayern olsun vs. ama gsyi koy adından dolayı futbolcuların bu takım galatasaray demesinden dolayı bile berabere bitirir o maçı.. bunu kabul etmek lazım bir kere. yalnız galatarasayın olduğu durumua üzülüyorum ve ülkeyi bu konuda cok iyi temsil eden bu takımın toparlanmasını umuyorum.. Futbol dostluk kardeşlik, kimsenin top için onu bunu kırmasına öldürmesine gerek yok bu vandallık. Avrupada kardeşiz türkiyede rakip. hepsi bu... Umarım türk futbolunu ileride güzel günler bekler:)




  • Selçuk İnanın bu takıma 2 senedir zarar verdiği aşikar. Bugün bu yaptığını gerçekten kendine yedirebiliyor mu ? Takımı yavaşlatıyorsun zaten birde 10 kişi bırakıyorsun. Rezalet.

  • Selçuk - Burak bu ikilinin istatistiği yayınlansın. oynadıkları günden beri.. onları çıkarın bakalım halinize.

    Defalarca şahit oldum ; Geçen sene ki şampiyonlar ligi maçlarında Burak'a küfür edenler bir kafa golü attı diye adamı yıldızlara çıkardılar. Hamit.. Hamit'e küfür ederken şutu gol oluyor adamı baş tacı yapıyor. Evet kötü oynuyor. Sakatlıktan çıktı ve süre bulamadı. Bulsa da takım zaten kötü ve ritimsiz oynuyor.. Hamit'in iyi olması beklenmez.

    Semih.. Semih yine 2 senedir övülen adam. Gerçekten yetenekli.. Takım kötü olunca yapabileceği birşey yok. Şansız şekilde kendi kalesine 2-3 maç üst üste gol atmış olması onu kötü yapmaz. Sonuçta gelişimi devam eden bir oyuncu.

    Takım önde top tutamadığı sürece sürekli atak yemesi , gol yemesi normal birşey. Ne Muslera nede defans futbolcuları kendi başına suçlu.

    Orta saha sürekli defansif düşünmesinin en büyük etkeni Burak Yılmaz. Merkezi bir forvet olması şart gibi.

    Hücum hattı zaten kötü ve az kişiden oluşuyor. Ayrıca Burak Yılmaz'a laf edenler bence istatistiklere bakmalı... Her önüne geleni atacak değil. Atsa zaten Galatasaray'da olmaz.


    ((OKUYANLARA ; Biraz dağınık oldu kusura bakmayınız))




  • yazıklar olsun ülkemizi temsil eden takımlara bak.

    bu ülkede ne düzgün ki futbol takımları düzgün olsun, önceden böylemiydi? 4 gol yediğimiz maçlarda bile takımlarımızın ruhu olurdu. canavar gibi oynarlardı. bizde derdik canınız sağolsun.

    yeni türkiye dedikleri böyle birşey, tadsız tuzsuz, mutsuz bir ülke.

     Şampiyonlar Ligi 5. Grup Maçı | Anderlecht - Galatasaray | 26 Kasım Çarşamba, 21.45
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.