Şimdi Ara

Samsung 23'' S23A550H açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu monitörü kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.. monitörü normal kullanırken bir sıkıntı yaşamadım ancak bilgisayar açıkken monitörü kapatırsam ki genelde download yaparken pc başımdan kalktığım zaman monitörü kapatıyorum böyle durumlarda belli bir süre geçtikten sonra pc başına geri döndüğüm zaman monitör açılmıyor kırmızı ışığı hiç yanmıyor, aç kapa düğmesi zaten dokunmatik olduğu için fazla bir müdahale şansımda olmuyor.. ancak arkadaki güç kablosunu çıkarıp yeniden taktığım zaman monitör açılıyor. fişini çekip takarsam açılmıyor çok ilginç değilmi arkadaşlar illaki arkadaki kabloyu söküp geri takmam gerekiyor.. bu monitörü kullanan arkadaşlar böyle bir arızalarının olup olmadığını test ederlerse bende ona göre davranacağım..ancak her zaman pc başından ayrıldığım zaman olmuyor bu arıza 10 seferde 7si 8 zi böyle..Samsung 23'' S23A550H kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa şükran duyarım...







  • hiç yardım edecek olan yokmu arkadaşlar..
  • Ekranı kapat/aç yaptığımda normal bir şekilde çalışıyor. Senin bahsettiğin olay olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadecebatuhan

    Bu monitörü kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.. monitörü normal kullanırken bir sıkıntı yaşamadım ancak bilgisayar açıkken monitörü kapatırsam ki genelde download yaparken pc başımdan kalktığım zaman monitörü kapatıyorum böyle durumlarda belli bir süre geçtikten sonra pc başına geri döndüğüm zaman monitör açılmıyor kırmızı ışığı hiç yanmıyor, aç kapa düğmesi zaten dokunmatik olduğu için fazla bir müdahale şansımda olmuyor.. ancak arkadaki güç kablosunu çıkarıp yeniden taktığım zaman monitör açılıyor. fişini çekip takarsam açılmıyor çok ilginç değilmi arkadaşlar illaki arkadaki kabloyu söküp geri takmam gerekiyor.. bu monitörü kullanan arkadaşlar böyle bir arızalarının olup olmadığını test ederlerse bende ona göre davranacağım..ancak her zaman pc başından ayrıldığım zaman olmuyor bu arıza 10 seferde 7si 8 zi böyle..Samsung 23'' S23A550H kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa şükran duyarım...

    Yeni aldım monitörü unutmazsam akşama denerim fakat uğraşmana gerek yok bence. Onun yerine sensör algılayı veya belli bir süre sonra korumaya geçme özellikleri var cihazın onları kısa zamana ayarla 5 - 10 dk gibi böylece kapa aç ile uğraşmazsın kafan rahat olur.




  • ama insan evin içindeykende monitörü kapatmak isteyebilir değilmi hareket sensöründe ikide bi ekran açılıp kapanıyor oda belli bir süre sonra sinir bozucu olabiliyor :)
    ben bu konuyla ilgili bi değerlendirme duydum HDMI bağlantılarda bu tür sorunlar olabilir diyorlar yani samsunga özel değilde hdmı bağlantıyla ilgili diyorlar acaba hdmı da veya dvı da böyle sıkıntı yaşayanlar varsa onlarda görüş beyan edebilirler..
    kemal81 seninde incelemeni bekliyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadecebatuhan

    ama insan evin içindeykende monitörü kapatmak isteyebilir değilmi hareket sensöründe ikide bi ekran açılıp kapanıyor oda belli bir süre sonra sinir bozucu olabiliyor :)
    ben bu konuyla ilgili bi değerlendirme duydum HDMI bağlantılarda bu tür sorunlar olabilir diyorlar yani samsunga özel değilde hdmı bağlantıyla ilgili diyorlar acaba hdmı da veya dvı da böyle sıkıntı yaşayanlar varsa onlarda görüş beyan edebilirler..
    kemal81 seninde incelemeni bekliyorum..

    Laptopa HDMI üzerinden
    Desktop'a da VGA üzerinden bağlı.
    Kapat/aç sırasında bu tip bir problem olmuyor.
  • Ben de bazen bilgisayar açıkken monitörü kapattığımda yeniden açılmama problemi ile karşılaşıyorum. Bağlatım dvi ile. Prizden tak çıkar yapınca sorun çözülüyor. Sinir bozucu gerçekten.
    Sizin probleminiz devam ediyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila_hun -- 8 Temmuz 2012; 20:09:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.