Şimdi Ara

SAMSUNG 32-40 D6000veya6500 Bilgisayarda Kullanmak için + TV için Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun Allah tekrarına cümlesiyle eriştirsin inşaallah..

    Arkadaşlar ben şuan ki tüplü monitörüm ömrünü tamamlamaya başladığı için yeni monitör almayı düşünüyorumdum özelliklede IPS panel 24inç dell veya hp düşünmüştüm renk doğruluğu süper olduğundan,ama 1000tl nin üstünde fiyatları var.Kesinlikle TN panellerden nefret ediyorum yan açılardan bakmak zulüm olduğu için ve verdiği renkler hoşuma gitmiyor.

    Bunlara binaen LCD-LED TV alma fikrini önerdi bazı arkadaşlarım.Daha sonra ev değiştirme ihtimali de olabileceğinden Salona tv olarakta koyacağımdan dolayı.

    MKV Film her fırsatta netten indirir seyrederim,Oyunda az-çok oynarım özellikle otomobil oyunları bazen fps oyunlar.

    Asıl sorum bu Samsung d6000-6500 serisi tvlerde IPS PANEL e oranla performans nasıl olur,hem görüntü akıcılığı (refresh rate açısından) hem renk doğruluğu açısından en önemlisi yan açılardan baktığımızda TN panellerdeki sıkıntı olur mu???

    Bilgi sahibi abi ve kardeşlerimden yardımlarınızı tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...







  • IPS den memnunsan TV lerde de IPS panel bak? Samsung'lar S_PVA dır, yüksek kontrast verir ama panel hızı Samsung TV lerde pek iyi değil. Aynı paneli kullanan Sony çok daha hızlı ve stabil Samsung'lardan. IPS paneller renkleri daha iyi verir ve bakış açısına PVA lar kadar duyarlı değildir.
    Konuyla ilgililisen IPS panellerin en büyük üreticisi LGD dir ve en çok kullanan firma doğal olarak LG dir, sonra Philips gelir. Bütçene göre bu markalardan bakabilirsin, D6500 fiyat seviyesinde LG LW4500 rahatlıkla bulursun, iyi bir fiyat / performans TV sidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.