Şimdi Ara

SAMSUNG 3D LED TV C7000-C8000-C9000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
53.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samsung bayyinden c8000 46 inc tv aldım 30 dakkaya kadar gelecek ayrıca kurulum için de servis gelecek izlenimlerimi yazarım
    bir de teknosadan samsung 3d gözlük kiti ve bluray film aldım 249 liraya daha ucuzunu da bulamadım tvler geliyor ama gözlükleri yok gözlük alabilen azınlık içindeyim.
    6000 liraya 9 taksitle aldım hdmı kablo ve askı aparatı bedava geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 14 Mayıs 2010; 12:56:18 >
  • Hangi samsung bayisinden aldınız 8000 modeli için 6000TL uygun gibi,7000 modelini kaça satıyorlar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mete82

    Hangi samsung bayisinden aldınız 8000 modeli için 6000TL uygun gibi,7000 modelini kaça satıyorlar,

    sıkı pazarlıkla forum istanbuldaki samsung bayiisinden aldım. 9 taksite böldürdüm.
    hama hdmı kablo ve duvar askı aparatı hediye.
    Bu tv inanılamayacak özelliklerle dolu 2 gündür kurcalıyorum bir ton özelliğini keşfettim 7+1 ses sistemim olan sony 1200 es yi ve jamo s606 5+1 kolon takımımı ve subwoofer ini satılıga çıkardım bir de kutulu 4 yıl garantili geçen sene aldıgım sony 40w5500 tv mi de satılıga çıkardımbu tv herşeyi tek başına yapıyor popcorn a110 u da satmayı düşünüyorum açıkçası herşey bir tek duvarda duran led tv yapıyor gibi görünüyor şimdilik sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 16 Mayıs 2010; 7:42:41 >
  • Vatanda 40c6500 ü gördüm. Görüntü kalitesi çok iyiydi ve media desteğinin de çok iyi olduğu söylendi.

    Fiyatı 3100-3200 arası. Alıp kullanan yok herhalde. HB de de 4 gün önce stoklara girmiş.
  • Bugün Samsung Shop' ta inceleme fırsatı buldum C7000' i. Gözlüklerle 3D film izledim. Ayrıca 2D görüntüyü de 3D çevrimle izledim. Çok etkilendiğimi söylemeliyim. 3D gerçekten çığır açacak bu kesin. Bir kere 3D izleyenin tekrar 2D' den aynı keyfi alacağını sanmıyorum.
  • Tüketiciyi kelime oyunlarıyla kandırmanın yanlış olduğunu Samsung hariç tüm firmalar biliyor. 100 Hz LCD yi 600 Hz alt taraması diye satanda yine Samsung! Samsung un 600 Hz aldatmacasıyla ilgili haberler varsa lütfen ekleyiniz veya link veriniz.

    İngiltere 'nin Reklam endüstrisinin faaliyetlerini etik acıdan denetleyen ASA, Samsung'un LED aydınlatmalı LCD TV’lerinin bundan sonra LED TV adı altında satılamayacağına karar verdi.
    Samsung'un LED aydınlatmalı LCD TV’lerinin kullanıcıları yanılttığı, Reklam kampanyasında herhangi bir açıklama yapmadan LED TV demenin yanlış olduğuna karar verildi.

    Samsung bundan sonra LED TV'yi tek başına kullanamayacak. ASA (Advertising Standards Authority), reklamlardaki Samsung'un LED TV ürün ailesine , LED aydınlatmalı LCD televizyon açıklamasını şart koydu.

    Bu karar tüketicüer için oldukça büyük bir önem taşıyor. Çünkü bir çok kullanıcı gerçekten LED TV aldıklarını fakat bunun esasında bir LCD TV olduğunu bilmiyordu, öyle ki satış mağazalarında Plazma ve LCD TV'lerin yanında bir de LED TV kategorisi görülmeye başlanmıştı.




  • hangi televizyonlar led veya full led bunu bilen varmı tüketici için cok önemli hatta başlık bile acılabilir
  • Gereksiz.Filmler için zaten sinemada izlemek çok daha mantıklı.Oyunlar için ön plana çıkabilir belki ama , şu anki 3D gözlükleri ile baş ağrısından çatlatıyor.
  • İlk Samsun tarafından geliştirilen 600Hz TV


    Teknoloji Samsung!
    60Hz içerikten 600Hz!

    Orijinal kareden 10 alt kare kullanılıyor..

    Orijinal içerik 60Hz, ama 10 alt alan
    ile 600Hz iması. Sonuç İçerik hala 60Hz.

    Ürün açıklamalarında 100Hz olduğu belirtilmiştir.

    Konu gelen şikayet üzerine ASA tarafından incelemeye alındı. Bir çok kullanıcının 600Hz ürüne sahip olduğunu düşünmesi ve daha sonra 100Hz TV aldıklarını öğrenen kullanıcıların şikayetleri üzerine ele alındı. 600Hz Hileli bir açıklama olarak düşünülüyor.

    Bildiğimiz gibi ilk Yasak LED TV ye gelmişti.

    İngiltere'nin Reklam endüstrisinin faaliyetlerini etik acıdan denetleyen ASA, Samsung'un LED aydınlatmalı LCD TV’lerinin bundan sonra LED TV adı altında satılamayacağına karar verdi.
    Samsung'un LED aydınlatmalı LCD TV’lerinin kullanıcıları yanılttığı, Reklam kampanyasında herhangi bir açıklama yapmadan LED TV demenin yanlış olduğuna karar verildi.

    Samsung bundan sonra LED TV'yi tek başına kullanamayacak. ASA (Advertising Standards Authority), reklamlardaki Samsung'un LED TV ürün ailesine, LED aydınlatmalı LCD televizyon açıklamasını şart koydu.

    Bu karar tüketicüer için oldukça büyük bir önem taşıyor. Çünkü bir çok kullanıcı gerçekten LED TV aldıklarını fakat bunun esasında bir LCD TV olduğunu bilmiyordu, öyle ki satış mağazalarında Plazma ve LCD TV'lerin yanında bir de LED TV kategorisi görülmeye başlanmıştı.

    Üzücü haber 100 Hz TV yi 600 Hz olarak belirten Samsung'u yeni bir yasak daha bekliyor





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

    Gereksiz.Filmler için zaten sinemada izlemek çok daha mantıklı.Oyunlar için ön plana çıkabilir belki ama , şu anki 3D gözlükleri ile baş ağrısından çatlatıyor.



    Kesinlikle katılıyorum özellikle baş ağrısı cook fazla yapmakta.....
  • Her ne kadar erken olduğunu düşünsem de Pazar günü 3D leri incelemek içim MM ye gittim. Sony ve Pana plazma yı inceleme fırsatım oldu. Diğer markaların gözlükleri arızalıymış maalesef. 2 si de beni etkiledi, Sony de 3D bir maç koymuşlar inanın topa kafaya çıkasım geldi, son derece başarılıydı. Diğer markaları görmeden hangisi daha iyiydi yorumunu yapmak istemiyorum ama 3D gerçekten keyifli bir olay.
    Başağrısı oluyorsa o da çok ciddi bir konu, sağlıktan önemli değil.
  • Bende şu an samsung c8000 3d led tv var 40 inç ama sanki ps3de fifa 10 oynuyordum(2d olarak) biraz geç tepki veriyor gibi geldi (belkide ben öyle düşünüyorum ama)birde top bulanabiliyor arasıra acaba tv büyük mü dicem ps3 kafelerde daha büyükleri kullanılıyor anlam getiremedim doğrusu.Kullandığım hdmi kablosuda monsterin 229 liralık 1.4 kablosu yani acaba bir performans sıkıntısı mı var bu tvler de diyedüşündüm.
  • c7000 serilerine harici subwoofer bağlanılabiliyor mu ??
  • Arkadaşlar Herkese MerhabaLar. Öncelikle Ben Samsung TR' de Çalışıyorum ve yazılan tüm yorumları okudum. Özellikle 600 Hz yorumuna çok takıldım.
    Bir firmanın ismini yada birşeyin bir kişinin ismini lekelemek çok kolaydır. O yorum yapan arkadaşa soruyorum ; arkadaşım her çıkan özellikte samsung
    kötülük yapıyormuş gibi lanse ediyorsun. 600 Hz yalan diyorsun, Soruyorum sana 100 Hz ne Kadar doğru ?
    Birde samsung hakkında o kadar atıp tuttun, lg nin 400 Hz arkadan aydınlatmalı LED tv si hakkında neden bu Yorumu kullanmıyorsun ? lg 400 Hz deyince doğrumu oluyor ? bu arada samsung un 2010 bütün modellerine bakın araştırın ( ama samsung un yasal satış noktalarından araştırın) bakın bakalım hangisinde göreceksiniz
    100 Hz yada 200 Hz yada 400 - 600 Hz ? firma artık kontrast değeri belirtmiyor neden ? insanların kandırmanın anlamı yok diyor. firma artık tepki süresi belirtmiyor neden ? hiç bir firma bir kuruma bağlı tepki süresi ölçmüyor, insanları kandırmanın anlamı yok diyor. 2010 modellerin hepsinde Hz belirtmiyor neden ? bu televizyonda 100 Clear Motion Plus var diyor, yazılım ile beraber daha kaliteli görüntü alırsın diyor.

    Bir Markayı Yada Bir Ürünü Kötülerken Dezavantajlarını bilmek lazım.
    Örnek : Sony 3D Tv lerde Gözlük Takılıyken Kafanızı Hafif yatırın, Görüntü 3D özelliğini Kaybediyor.
    Lg 3d Tv lerde Işıklı Bir Ortam Olduğunda 3D görüntünün içinde Kendinizi Ayna Gibi Görüyorsunuz.
    Bunları araştırın daha sonra neyi kötülerseniz kötüleyin.

    Birde LED Tv diye sadece samsung satmıyor, hepsi LED diyor. Çünkü Samsung un LED tv lerine verdiği asıl isim LUXIA ve bu isimde Türkiye dahil olmak üzre bir çok ülkede başka firma tarafdından Patentlenmiş.


    Bu bilgileri okuduktan sora bayileri dolaşın, yada Media Markt a gidin hepsi yanyana deneniyor.




  • Birde Samsung' un 2010 Tüm Modellerinde ( 3 Serisi Hariç ) USB' den film Oynatma Özelliği Var, 4 TB denendi ÇAlışıyor, ayrıca Tüm Modellerde DTS Film Desteği Var.
  • Bende Samsung 55c7000 aldım almadan önce benimde kaygılarım vardı ama iyiki almışım müthiş bir tv,3d konusuna hiç girmiyorum çünkü henüz erken ilerleyen zaman gelişmelerle daha iyi olacaktır ama 2d görüntüleri görünce inanamadım gerçekten çok başarılı bir işlemcisi var c serilerinin,bu arada multimedia özelliklerinden hiç bahsetmiyorum bile oynatamadığı format yok usb den..
  • C7000 serisi tv mi internete bağladıktan sonra kendi internet@tv yi yükledi(18 adet uygulama) fakat ne pandora nede youtube çıkmadı,sonra plug&play den ülkeyi değiştirdim genede çıkmadı foruma baktım kimisinde çıkmış kimsinde çıkmamış bununla ilgili bilgi verebilecek kimse var mı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umitakbal

    C7000 serisi tv mi internete bağladıktan sonra kendi internet@tv yi yükledi(18 adet uygulama) fakat ne pandora nede youtube çıkmadı,sonra plug&play den ülkeyi değiştirdim genede çıkmadı foruma baktım kimisinde çıkmış kimsinde çıkmamış bununla ilgili bilgi verebilecek kimse var mı ??

    samsung c serisi tvler açık kaynak koduna sahiptir ve bundan dolayı internetten indirebileceğin bir dolu yazılıma sahiptir tavsiyem ben ipad i bile youtubeye basit bir iki ayar sayesinde sokabildim eğer network ayarlarından dns leri değiştirirsen youtube ye gireilirsin youtube ikonu için de samsung application list ebir bak oradan manuel olarak yükleyeceksin lakin ben tv mi uzun süre önce iade ettim samsung a o nedenle ayarları tam olarak bilmesem de tahmin yürütebiliyorum basit bir iştir (benim için)




  • Günler süren araştırmalarım sonucunda,

    Bu akşam bir adet 40 C 7000 (yanında bir adet 3d gözlük) 3489/12 ve bir adet 40 C 6000 2699/12 aldım.

    Yarın gelip kuracak arkadaşlar, umarım doğru tv almışımdır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.