Şimdi Ara

SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar İzmirden Samsung bayisinden aldım 1550 TL 12 Ay Ürün gerçekten çok güzel. Resimlerini de eklerim en kısa zamanda.
    + ve - Eksi yönlerini yazarım sizlere sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplarım. Anladığım kadarı ile umarım.

    + Yönleri :
    1- Kesinlikle güzel ve şık duruyor çerçevenin etradında ince cam gibi saydam tabaka çekilmiş ama aşırı değil güzellik katıyor krom ayaklarda şık duruyor.
    2- Odamız büyüktü bende 40 yeter dedim fakat gözüme halen büyük geliyor büyükmü aldık nedir :) Görüntü kalitesi SD yayınlarda bile güzel tabii HD kanallar daha başka göze hitap ediyor.
    Bu arada Usb den film oynatabiliyor. Bilgisayarcıyım kendim bu bakımdan çok araştırmalar yapmıştım en çok format oynatan Tv Samsung arkadaşlar. AVİ-Mpeg-Mpeg2-Mpeg4-MKV-vs uzayıp gider formatlar. Altyazılarda da sıkıntı olmadı hiç. Altyazı ile filmin isminin aynı olmasına dikkat edin usb yada harici hdd atmadan önce isimleri aynı değiştirin.
    1080P Full HD Avatar izledim görülmeye değer daha önce o filmi izlememişim diyebilirim ve tekrar tekrar aynı filmleri keyifle izleyebilirsiniz dostlar.
    3- Full hd ve 3D performansı bana göre süper. Göreceli kavramdır ama. Daha önce dediğim gibi herfilmi 1080 indirmeye uğraşmayın bence çünkü çok yer alıyor 10 GB 22 GB gibi boyutları oluyor. birde 3D istedinizmi bu şekilde tabi. 1080P 3D Şirinler izledim gerçekten süper ve Karayip Korsanları Kara İnci 3 saat kesintisiz Reklamsız ve Kalite muhteşem olarak arkadaşlar.
    4- Ses Performansı : 10+2 toplamda 20W güç çıkışı var sanırım yeterli seviyede bence gece geç saatlerde %20 üstünü açamazsınız emin olun ben müstakil evde oturuyorum yinede komşuları rahatsız etmeyim diye düşünüyorum. Apartmanlarda kesinlikle açamazsınız son sese kadar. Harici Microlab Solo 6 vardı bende onları bağlayacaktım ama malesef nasip değilmiş arkadaşa vermiştim. Bozuk getirdi sağolsun. :)
    Ev Sinema Ses Sistemi hoparlör 500W yada 1000W gerek varmı bilemiyorum o paralara değmez diye düşünüyorum tabiki Atmosferi değiştiriyor 1000W samsung seti ile izledik arkadaşımda başka oluyor. Ama 500W yeterli gibime geliyor alırsam.
    5- Menü ve Kullanış : Menüleri çok basit ve anlaşılabilir ve aynı zamanda ayrıntılı ama sıkmadan keyifle bulabiliyorsunuz aradıklarınızı. Bende Samsung yetkilisi gibi konuştum yahu :))
    6- Dahili Uydu Alıcı : Dahili uydu alıcısı evet var arkadaşlar benim uydum bozulmuştu zaten alacaktım adamlar getirdiler uydu var dediler arkasında taktı servisi gitti. Bu kadar basit.
    7- Wifi Alıcı : Wifi alıcıda var evinizde Wifi varsa çok rahat bağlanabilirsiniz veya başka yerden alıyorsanız da çekimi güzel çevrede çok kişinin buldu güçlü geldi bana Alıcısı.
    Wifi olunca tabi Smart özelliği daha keyifli oluyor işim gereği eve geç geldiğim zamanlarda günlük haberlerden Keyifli videolara ve Sosyal Paylaşım sitelerine ve Youtube videolarına kadar herşey elinizin aldında tabi Harici Kablosuz Klavye ve Mouse seti bağlarsanız değmeyin keyfinize o zaman Logitech çok rahat gördüğünü söylediler.
    8- Harici bağlantıları tatmin edici 500 GB Harici Samsung HDD vardı elimde 2,5" olanlardan 3D yada 1080P indirdim mi atıyorum sorunsuz açıyor. İpad ile birkaç resim çektim bugün yüklerim arkadaşlar mesajıma daha sonra.
    9- Kanal Sıralama ve Düzenleme : Kendi Menüler aracılığı ile ben çözemedim ama bir program indirdim çok rahat Pc ye kuruyorsunuz Kanalları Tv den usb ye aktarıyorsunuz o kadar sonra düzenleyip tekrar yüklüyorsunuz Tv içine bu kadar basit. Program : ChannelListPCEditor
    Sorularınız var ise beklerim.

    Eksi yönleri yokmu derseniz unuttum göremedim desem. :))
    1- Panelde aşırı bir bulutlanma var ışık süzmesimi deniyor nasıl tarif ediliyorsa Gece karanlıkta çok belirgin oluyor ama film izlerken kayboluyor hiçbiri gözükmüyor rahatsızlık vermiyor size. Gerçi daha netlik ve Arka ışık ayarları ile oynamadım ama sanırım her LCD Tv Marka model bağımsız bu sorunlar var sanırım. Solda sağda Ortada yer yerde hemen hemen var. Umarım ilerde sorun çıkarırmı dersiniz. ?
     SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme SAMSUNG 40ES6340 Genel İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sert -- 26 Eylül 2013; 12:04:45 >







  • bu bulutlanma olayi ayarlardan mi ?

    eger rahatsiz ediciyse LG 42LA620s almayi dusunuyorum.Bu iki televizyon arasinda kaldim.

    birde bana 3D gereksiz gibi geliyor.

    3D olmayan, smart ozellikli, hd uydu alicili bir model ariyorum aslinda...
  • Bulutlanma sadece gece karanlıkta birşey izliyorken işin bittiğinde kapatırken ortaya çıkıyor belli oluyor yoksa birşey izlerken film filan hariciden HD film izliyorum hiç göremiyorsun böyle bir durumu. Takmıyorum zaten birçok Tv de varmış sanırım. Ama 3D olayı gerçekten güzel denemelisiniz. Başka markalarıda gördüm 3D performansı Samsung iyi bence. Ve Hariciden yada Usb lerden birçok dosyayı sorunsuzca okuması mükemmel bence. İyiki Samsung almışım son aldığım 2 üründen memnun kaldım keyifle ve hakkını ödeyerek aldığımı düşünüyorum. İpad mini almıştım geçenlerde Tablet her marka kullandım ama İpad Başka. Tv de de Samsung cezbetti beni.
  • Cok model olunca kafa karışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WD 2 TB Disk almak istiyorum Harici 3,5" olanlarından Vatanda indirimde sanırım 200 TL filan. Bunu evde Tv nin yanında Film depom olarak kullancağım.
    1 Tane Samsung 2,5" Hdd var çok rahat kullanabiliyorum. Getir götür o gün indirdiklerimi onunla taşınırım diğeri sabit kalacak artık Tv nin yanında Arşivim için ne dersiniz sorunsuz kullanılabilirmi 2 Tb okurmu sorun çıkartırmı ? Bazı Tv ler çok TB ları desteklemediklerini duydum ne dersiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sert -- 6 Kasım 2013; 14:38:47 >
  • Arkadaşlar çalıştığım Toptancı Firmamda 2 TB Samsung vardı onda karar kıldım almaya gidiyorum. Tv de Samsung umarım tam uyumlu olur USb3.0 ama Tv de açarmı bakalım. olmazsa Depo arşiv olarak kullanırım.
  • Arkadaşlar Samsung 2 TB Usb 3.0 aldım süper şık ve sessiz. ve Tv kapatınca oda kapanıyor güzel uyumluda oldu. Biraz Kalın tabi ince tasarım değil ama bombeli yapıldığı için güzel duruyor Tv nin yanından alt raflara yada arkaya gizlenebilir. Bütün Arşivim içinden Hd filmlerim ve Belgesellerim 500 GB yerim var daha. Bakalım 1 tane daha alacağım. Alacaklara tavsiye ederim.
  • 55 inc olan modeli kullanıyorum.Smart tv içerik yönünden iyi , fiber internetle daha seri kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı cihazdan bende de var. Geçenlerde son firmware update çıkmıştı.. indirdim kurdum fakat ne gibi değişiklikler oldu bilmiyorum.. bilgisi olan paylaşabilir mi?

    ayrıca bende televizyonumdan memnunum. bulutlanma olayı bende de var ama çok nadir görürsünüz ve kafaya takılacak gibi değil.

    inceleme güzel olmuş. teşekkürler.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Sizdede tarih saat bazen saçmalıyormu yani tarih ve saat ayarlayın filan diyor infoya girdiğimde yada İnternet bölümüne smart özelliklere girdiğimde. İnternet i kapatıyorum bazen kapatınca güncelleme almıyor tarih ve saati o yüzden mi Tv kapanıp açılınca Saat Tarih ayarı istiyor nedendir. Otomatik te ama yine aynı sanki hatalı gibi.

    Bir diğer isteğimde. Bu Tv de Kulaklık olarak ne tavsiye edersiniz peki ? Kablolu da olabilir ucuz yollu yada Kablosuz kaliteli güzel bir kulaklık tavsite edebilecek varmı normal Pc kulaklıkları ile kablolu kullanabiliriz sanırım fakat güzel güçlü kaliteli bir kulaklık önerecek varmı ? Genelde geceleri 3-4 metre mesafaden filmler izliyorum 5+1 ses i de verebilecek varsa kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Çünkü Home Sistem alacağım Hoparlör fakat şimdilik kulaklık ile idare etmeliyim. Bebeğim sesden rahatsız olmaması için.

    Yorumlarınızı ve Önerilerinizi bekliyorum. ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.