Şimdi Ara

Samsung 40R Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bundan 2 yıl 5 ay önce samsung'un 40R modelini çok beğenip almıştım ama garantisi 5ay önce biten televizyonun main board'u gitmiş. Servise götürdüm 600 TL fiyat çıkardılar yurt içinde de bulunamazmış. Birkaç yere daha gösterdim neden olduğunu anlayamadılar. Şimdi enterasan olan şuki bu main boardu değiştirseler bile 6 ay garanti veriliyor :) komedi... yenisi zaten 1000 TL... Bunun yerine yeni bir TV almak istiyorum ne önerirsiniz birde bunu tamir ettirebileceğim bir yer varmı? 200-300 TL olsa yaptıracağım ama a600 TL çok para...

    Birde bu cihazı direkt samsung mağazasından almıştım bende de ne şans varmış :( siz olsanız ne yaparsınız?

    herkese selamlar ve teşekkürler



  • Sayın Shorin,

    Sizin gibi tvsinin paneli bozuk veya kırılmış birisinden anakartını almaya çalışın. Yapmanız gereken sadece tvnini arka kapağını açmak ve yeni gelen kartı vidalamak ve kablo girişleri takmak olacaktır.

    Eğer ki aynı tvden bulamazsanız o zaman siz tvnizi yedek parça olarak satmaya çalışın. Elde ettiğiniz paraya ve tamir ücretini de ekler ve yeni tv alırsınız.

    http://www.lcdtvparts.co.uk/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&zenid=dc66ce8d2bc832d6c5d5d1260d0168b2&keyword=samsung+40R


    http://www.samsungparts.com/Default.aspx

    gibi sitelerden benzer anakartı getirtmeye çalışın.




  • Sayın ender123,

    teşekkür ederim. Bu televizyonu nerede ve kime satabilirim?
  • bu serinin en büyük probleminin ani voltaj dalgalanmalarında kart arızası olduğunu öğrenmiştim geçen sene. çünkü bende de aynı tv var ve aynı problem oldu. kartı 180 tlye tamir ettiler geçen sene. eğer tamir oluyorsa bunu bir öğren servisten. olmuyorsa zaten yapılacak şey 2. el kart bulmak veya bu haliyle satmaya çalışmak ancak biraz zor satılır bu haliyle.
  • Mainboardun ne oldugu hakkında bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.