Şimdi Ara

Samsung 42C450 Plazma Aldım Görüşlerim ve Resimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @bekirhalici

    Resimler için teşekkürler.

    İstanbul Bilişim de fiyat bir parça daha düşmüş.

     Samsung 42C450 Plazma Aldım Görüşlerim ve Resimleri


    Muhtemelen sizin 500 saat bittikden sonra TV yi alıyor olacağım. Umarım o tarihte stok sorunu yaşamam. 500 saat bittikden sonra da yeni resimleri yollarsanız sevinirim. Başlığı canlı tutalım.




  • İ.B. den 1 adet sipariş verdim. Resimler ve incelemeleriniz için teşekkürler.
  • @adigeakar

    Hayırlı olsun, kullanım ile ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız seviniriz.
  • Bu TV de uydu alıcı da mı var? Var ise HD midir?


    //Bu arada ürünün bir demo videosunu buldum.

    Samsung PS42C450 plasma HDTV demo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odyseuss -- 25 Ağustos 2010; 17:06:10 >
  • Hayır malesef yok,

    karasal yayınları almak için içinde tuner var sadece.
  • bence plazmalarda en büyük sorun yansıma.Az bir güneş bile gelse görüntü kaybına neden oluyor
  • plazma tv niz hayırlı olsun güle güle kullanın sormak istediğim bir kaç soru olacak bende bu tv den almayı düşünüyorum . tv yi kaç metreden izliyorsunuz 42'' in küçük geldiği oluyormu yani keşke 50'' alsaydım dediğiniz oldumu ?
  • Ben TV yi 3-4 mt mesafeden izliyorum. Keşke daha büyük alsaydım dediğim olmadı, ancak artık diğer 32" vs tv ler gözüme çok küçük gelmeye başladı. Bence 40-42" ideal.

    Yansıma problemini TV yönünü değiştirerek çözdüm. Şu an hiç problem olmuyor.Tek problem ısınması gibi geldi. Plazmanın yanına yaklaştığınızda ısıyı hissedebiliyorsunuz.

    bekirhalici ideal görüntü ayarlarını (contrast, netlik, vs,..) kaç olarak ayarladınız acaba?
  • @ adigeakar

    yorum için sağol hocam ben de ortalama 2.5 - 3 metreden izleyeceğim demekki 42'' yeterli oluyor .... bu arada tv niz hakkında sizdende izlenimlerinizi alabilirmiyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi super_electrıc -- 2 Eylül 2010; 13:42:02 >
  • TV'ye conax modülü aldım ve Teledünya bağlattım. Daha önce normal scart kablo ve uydudan seyrediyordum, Teledünyanın HD olmayan kanallarında bile görüntü farketti. Bence böyle bir TV 'yi aldığınızda ya hdmı çıkışlı bir uydu alın ve ya teledünya vs.. abonesi olun.
    Ben normal SD yayınlar için almıştım; görüntü ve tv boyutu olarak iyi bir tercih yapmışım. Ses sistemine gerek yok, çok kaliteli ses geliyor. USB'den film oynatamadım, çok da uğraşmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: super_electrıc

    plazma tv niz hayırlı olsun güle güle kullanın sormak istediğim bir kaç soru olacak bende bu tv den almayı düşünüyorum . tv yi kaç metreden izliyorsunuz 42'' in küçük geldiği oluyormu yani keşke 50'' alsaydım dediğiniz oldumu ?


    Bunu ancak şu şekilde söylemek mümkün, Bluray yada kaliteli dvd den izlerken görüntü kalitesine bağlı olarak keşke büyük olsaydı diyorsunuz ama normal uydu ve dvd rip filmlerde bunu söylemek sözkonusu değil, tabi bu mesafeye bağlı benim söylediklerim 3,5-4 metre ara için geçerli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adigeakar


    Ben TV yi 3-4 mt mesafeden izliyorum. Keşke daha büyük alsaydım dediğim olmadı, ancak artık diğer 32" vs tv ler gözüme çok küçük gelmeye başladı. Bence 40-42" ideal.

    Yansıma problemini TV yönünü değiştirerek çözdüm. Şu an hiç problem olmuyor.Tek problem ısınması gibi geldi. Plazmanın yanına yaklaştığınızda ısıyı hissedebiliyorsunuz.

    bekirhalici ideal görüntü ayarlarını (contrast, netlik, vs,..) kaç olarak ayarladınız acaba?

    ideal görüntü için henüz bir ayar yapmadım 500 saati geçmeyi bekliyorum. 250 lerdeyim şu an, düşük kontrast, renk ve parlaklık ile izlediğim için kalite olarak pek güzel bir görünytü yok gündüzde.
    Ama karanlık ortamda o kusur görüntü farkı ortadan kalkıyor ortaya güzel görüntü çıkıyor. Ustaların Basit tv Ayarları altına paylaştığı program çok güzel.
    onu kullanmanızı tasiye ederim..




  • benim kafama takılan birşey var bu tv nin arkasında kulaklık çıkışı var bu çıkışa evdeki masaüstü pc de kullandığım 2+1 ses sistemini bağlayabilirmiyim ? ve pc deki performansı alabilirmiyim ....

    saygılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: super_electrıc

    benim kafama takılan birşey var bu tv nin arkasında kulaklık çıkışı var bu çıkışa evdeki masaüstü pc de kullandığım 2+1 ses sistemini bağlayabilirmiyim ? ve pc deki performansı alabilirmiyim ....

    saygılar...


    Oluyor dostum bende lh4000 var, öyle kullanıyorum..
  • performans pc ile aynı ise gerçekten süper olur ... cevap için teşekkürler dostum....
  • Dün TV için Scart to component bir kablo aldım, fakat görüntü bir türlü gelmedi tv ekranına tv de Çözünürlük desteklenmiyor lütfen çözünürlüğü değiştirin diye bir uyarı veriyor problem ne olabilir sizce arkadaşlar tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum...
  • merhaba bende tavsiyelerinizi dikkate alarak samsung 42 c 450 aldım şu an için çok memnunum bir sorum olacak bahsettiğiniz pid periyodu denen ilk 200- 500 saat kısık ayarlarmayı bende kullanıyorum burada amaç tv nin 500 saat sonunda daha iyi bi performansa ulaşmasınımı sağlıyoruz yoksa ekran yanması vb. risklere karşı önlem mi alıyoruz. ayrıca ben bu tv yi sıradan bi uydu alıcısı ve scart kablosuyla normal yayın izlemek için kullanıyorum kablo ve alıcı değiştirmelimiyim bir fark olurmu teşekkürler..
  • Bende bu tvyi yaklaşık 3-4 ay kadar önce aldım. normal d smart kullanıyordum geçen hafta hd smart bağlattım. öncelikle d smartın hd kanallarındaki performans cok güzel en ufak ayrıntılar belli oluyor özellikle trthd kanalı.
    gündüzleri parlak ekran olmasından dolayı yansıma oluyor ancak bunu parlaklığı arttırarak çözebiliyoruz. en hoşuma giden özelliği usb den mkv hd falan herşeyi oynatması en ufak takılma donma olmadan ayrıca sony 5+1 sistemide kendisi otomatik tanıdı sesi tv kumandasından kontrol edebiliyoruz.
    Kısacası benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladı fiyatıda cok uygun tavsiye ederim.
  • inceleme çok güzel. 42 " kaç cm oluyor tam olarak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    inceleme çok güzel. 42 " kaç cm oluyor tam olarak ?


    42" yaklaşık olarak 106 cm'ye denk geliyor arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.