Şimdi Ara

SAMSUNG 46c650 mi LG 47le5310 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öğrenci evine almak istiyorum. Özellikle film izlemek için, maç izlemek için düşünüyoruz izleme mesafem 5-6 metre.

    LG 47le5310 Full led tv midir ?

    Alırken ne gibi özelliklere dikkat etmeliyim ?

    Panel farklılıklarından bahsedilmiş hangi paneli seçmeliyim ?

    Taşınabilir HDD üzerinden film izlemek istediğim zaman sıkıntı yaşarmıyım Lg için dts sesleri çözmüyor deniliyor bu büyük bir sorunmudur ?

    SAMSUNG 46c650 mi LG 47le5310 mu ? Hangisini tavsiye edersiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_blade -- 17 Haziran 2011; 15:59:16 >



  • Tartışmasız C650. DTS çözmesine ilaveten İnternet özelliği de var ve en önemlisi led değil, led olmaması bir avantaj. Bu avantajı led alıp da ışık sızması görenler bilirler. İade ettiğim model le5300 idi onun yüzünden şimdi lcd'de alamıyorum yine ışık sızacak diye korkudan plazmaya sardım iyice. Uzak durun hele ucuz etten tamamen.
  • Bugün istanbul bilişime gittim kendi gözümle görüp karşılaştırma yapmak için, c650 deki görüntüyü daha sıcak renklerden oluştuğu için daha çok sevdim. DTS olayıda canımı sıktı Lg için, led olmasını avantaj olarak görüyordum daha iyi görüntü verir fikrine sahiptim ama gözümlede görünce c650 nin hiçbir eksisi yok bir tek fazla enerji tüketmesi ve ince değil kalın olması dışında. Peki samsung için panel farklılıklarından bahsediliyor, alırken nelere dikkat etmeliyim sanırım istanbul bilişimden alıcam ?
  • Kesinlikle c650 panel kalitesi, işlemcisi için alınır bende 1 yıldır kullanıyorum. Özellikle hd yayınlarda ve oyunlarda fazlasıyla tatmin edici. LEd alacaksan da sharp alacaksın (fiyatıda göz önüne almalı)lg gibi diger markaların hepsi led aydınlatma.
  • engunaydin, samsung d5500 düsünüyordum da acaba bu c650yi alsam + - leri ne olur ?
    salonda biraz yakın mesafeden aile digitürk izliycek, lig tv fln ben de harddiski baglayıp mkv izlemek istiyorum
  • Peki arkadaşlar kısmetse şu iki üç gün içerisinde almayı düşünüyorum. İstanbulda nerden almalı Samsung 46c650 yi en uygun fiyata nakit almayı düşünüyorum ?, Alırken nelere dikkat etmeliyim sizce ilk defa Lcd tv alıcam ölü piksel harici nelere dikkat edilmeli ?

    Saygılar..Değerli cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fod

    engunaydin, samsung d5500 düsünüyordum da acaba bu c650yi alsam + - leri ne olur ?
    salonda biraz yakın mesafeden aile digitürk izliycek, lig tv fln ben de harddiski baglayıp mkv izlemek istiyorum



    Geç gördüm ama Led ile ben digitürkten performans alamadım. C650'yi de d5500'ü de bizzat denemedim. C650 almaya bir kampanyada çok yaklaştım clouding ve ölü piksel testini yaptırıp eve götürmek üzereydim ki backlight tv açılır açılmaz gözüme çarptı almaktan vazgeçtim apar topar kaçtım ama bu benim ağzım ledden yandı belki de ondandır. Kullananlar C650'den genelde çok memnun.

    Benim önerim size plazma olur 3 ayı buldu gidip gelmeler sonunda panasonic plazmada karar kıldım. 42 gw30 veya 42st33 için uygun fiyat bekliyorum.

    İlla led-lcd alacaksanız da 3d'siz bir tv'ye 2000 lira vermeyin. 3d alacaksanız da phillips ve lg modellerinde olan pasif 3d fpr gözlüklü modeli tercih edin ki rahat rahat 3d izleyebilin. Pasif 3d ve lg'nin kampanya zamanları 2100 altına düşen fiyatları lg'yi de düşündürdü bana hatta hala ikilemdeyim plazma ile fpr 3d arasında ama lcd ve led panellerin panel ömürlerinin plazmanın yanında komik kalması, bir tv'den beklentimin uzun yıllar çalışması olması gibi sebeplerle plazma ağır basıyor.




  • Arkadaslar ben 2 aydir 46 c650 kullaniyorum aslinda memnunum ama dikkatli baktigimda sanki ekran parlakligini kendi acip kapama gibi birsey yapiyor..bu bir sorun mudur yoksa herkesde ayni durummmu var??
  • Tools ---enerji tasarrufu---kapalı
    veya menü---görüntü---ekoçözüm--kapalı

    bendekiler böyle bi sorun yok acaba sizdeki açık mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.