Şimdi Ara

Samsung 46F7000 Sorun var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 1,5 ay önce 46F7000 aldım(n11.com üzerinden). Yalnız 3D seyrederken cihazdan tiz bir ses geldiğinin farkına vardım. Şimdi sizlere Samsung servisin ve Samsung'un kalitesini adım adım anlatacağım;

    *Önce telefonla destek istedim, güncelleme yaptılar ama ses geçmedi;
    *Her normal müşteri gibi servisi aradım 2 gün sonra geldiler. sesin gayet normal olduğunu söylediler ve gittiler. Ben evde olmadığımdan müdahale edemedim.
    *Bu bana normal gelmediğinden mağzaya gidip kontrol ettim ve aynı cihazda ses falan yoktu; (Servisin kalitesi, sakın Samsung Bostancı servisi çağırmayın yanarsınız)
    *Tekrar servisi çağırdım, yine geldiler, baktılarki cihaz hatalıymış ve aldığımdan 1 ay içinde sorun oluştuğundan değişim kararı aldırdım;
    *yaklaşık 1 ay boyunca devamlı telefonda arayrak değişimin ne zaman olacağını sordum ama işin komik yani Samsung genel merkez yeni cihaz bulamıyormuş????????
    *En sonunda döndüler bana para iadesi teklif ettiler, kampanyalı aldığımdan kabul etmedim;
    *1,5 aya yaklaştık hala yeni cihaz bekliyorum

    Lafın özü; Samsung servis ve müşteri memnuniyeti açısından son derece kötü durumda, şimdiki aklım olsa Samsung'un yanına uğramam. Daha önceki tV'ımda Samsungdu bir sorun yoktu ama anladığım samsung kaliteyi çok düşürmüş. Bunu birçok yerden duyuyorum. Yeni tv alacaklara tavsiyem Samsung almayı dünüyorsanız verdiğiniz paraya değer mi bir daha düünün, ben pişmanım. Sizinlede paylaşmak istedim, benim gibi başkalarıda sorun yaşamasın....







  • Arkadaşım geçmiş olsun hiç duymadın mı Samsung demek pişmanlık demektir
  • iyide daha ne yapsınlar? zaten piyasada bitmiş bir ürün f7000 serisi "biride bende". parayı iade teklif etmişler daha ne yapsınlar ki ? bence üstüne makul biraz fark verip f8000 serisinden bir tv almaya çalış. belki anlaşabilirsin. sen kaça almıştın tv yi ?
  • ben 3000 TL'ye almıştım, şimdi olmuş 3500 TL, 8000 serisi 4000 TL'lere yaklaşmış, inadına ben parayı istemedim, yahu koşkoca Samsung TV bulamazmı 1,5 ayda. bakalım bekliyrum ne zaman değiştirecekler diye..
    Almadan baya araştırmıştım aslında LG ve Samsung arasında kalıştım, hadi dedim eski TV'ımda samsung olunca bunu alalım, özellikler falanda iyiydi bide n11.com kampanya yapmıştı, hemen aldım. Aldıktan sonra birkaç yerden daha duydum son dönemde samsung baya patlamış, verdiğin paraya değmiyor, şansın varsa sorun yaşamıyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.