Şimdi Ara

Samsung 5 serisi LCD TV arızası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar, 5 yıllık Samsung 5 serisi 46 inch LCD televizyonum var. Yaklaşık 2 haftadır TV ilk açıldığında ekranın sol tarafında yaklaşık 5 cm.lik dikine bir beyaz bant oluşuyor ardından ekrana yayın görüntüsü geldiğinde ekranın tam ortasından sol tarafı diğer tarafa göre daha karanlık ve son kenarda yoğun renk karışım (ağırlıklı mavi) oluşuyor. yaklaşık 7-8 dk. böyle olduktan sonra yine ekranın solundan bir sürü çizgiler oluşyor, TV seyredilemez oluyor. Bu durum 3-4 dk sürdükten sonra sanırım TV'nin ısınma işlemi tamamlanıyor ve TV normal çalışmasına geçiyor. (hiçbir şey yokmuş gibi) ne kadar açık kalırsa kalsın bir daha böyle bir sorun olmuyor. ta ki tekrar kapatılıp ertesi gün açılana kadar.

    ayrıca acaba elektronikteki sihirli dokunuş geçerli olabilirmi diye denediğimde çzgiler ortaya çıktığında ısınmayı beklemeden ekranın kenarından veya arka panalden küçük küçük vurduğumda TV düzelebiliyor.

    bulunduğum yerde Samsung yetkili servis yok. sadece arızaya bakmak için 60 TL istediler. Bende arızanın tamir ücretinin tahmini bedelini merak ediyorum. sizce arıza ne olabilir ve bilginiz varsa tamiri bana tahmini ne kadara patlar. hepinizin ilgisine şimdiden teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.