Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.736
Cevap
29
Favori
183.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catalunya5

    xiaomi mi box 3 4k alacağım şöyle bir yazı var, bizim bu tv de sorun olur mu?

    İnternet üzerinden yayın (Netflix, Hulu vb.) uygulamaların kullanılabilmesi için Televizyonunuzda HDCP özelliği bulunması gerekmektedir.
    Farklı marka bir Android TV Box ile Netflix'i sorunsuz kullanabiliyorum.
  • Arkadaşlar bu tv yi satıyorum almak isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler...

    Sahibinden ilan no:530818977

    tevfik_cimen@hotmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar beynim televizyon ömrünün sonuna geliyor sanırım. Panein orta biraz sağ tarafa doğru dikey olarak Pixel çizgi çıktı. Sürekli dikey olarak görünüyor ama ama plan renkleri değişince dikey çizginin rengi de değişiyor. Özellikle pembe de çizgi mavi oluyor. Çok belli olmuyor normal TV izlerken. Beyaz ekranda, evet ortada pembe bir yanıp sönme gibi bir durumla da karşı karşıyayız ama bu uzun süredir mevcut. Yazın tv çalışırken yaydığı ısıdan ötürü adamın dödünü terletiyor. Nalları tamamen diktiği vakit, 55 Inc led lere geçme vakti gelmiş demektir. Hoşçakalın. Servis olayını çok araştırdım, değmez tv parasına mal olur dediler servis de özel de. Panel arızasıymış bu ara bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Kasım 2011den beri kullandığım televizyona çocuklar bir cisimle saldırip kırmışlar. Ekranın bir yerinde icerin çatlak var. Tamiri olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiLaLo kullanıcısına yanıt
    Allah affetsin. Ölmüş tv.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de 2012'de almıştık. Maşallah tık demeden bugüne kadar geldi. Artık yenilemek istiyorum ancak maddi açıdan kolay değil... O gün 1700 tl'ye almıştım sanırım teknosa turuncu indirimde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 almıştım hey gidi zaman ne cabuk geciyorsun hala devam ediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 14 Şubat 2020; 1:16:7 >
  • Herkese merhaba,
    9 sene olmuş televizyonu alalı, daha dün gibi oysaki.
    3d gözlük o şu bu derken yıllar geçmiş.
    Hala ilk günkü kullanıyorum bazen haftada bazen ayda 1 2 kere restart atıyor tv kendisine o kadar. Tek kusur olarak yazın yaydığı ısı ve harcadığı elektirik diyebilirim ama kış zamanıda evi ısıtmada yararı oluyor :)
    Apple tv ile netflix youtube vb ihtiyaçlarımı görüyorum, 3d gözlükleri ise hala ilk günkü gibi duruyor. Zaten topu topu 2 elin sayısı kadar kullanmışımdır. Halbuki ne araştırmalar yapmış bir dünya da para vermiştim gözlüklere.
    Bu dönem arada yeni model tv lere bakıyorum ama bu tv sayesinde 9 yıldır bakmadığımdan dolayı teknolojinin çok gerisinde kalmışız. Şuan mevcut tvlerden samsung plazmamdaki görüntüyü alabilirmiyim bilmiyorum ama başka evlerdeki tv leri görünce ordaki görüntüde çok yapay geliyor. Keyfen biraz baktığımda yeni modellere ise 1 2 tv yi beğendim. Biriside sony 55xf9005 ama 2018 model ve fiyatıda 8.000 TL. Benzer modellerde Samsung LG ler ise 5 ila 7 bin TL arası.
    Merak ettiğim, uzun yıllar samsung plazmasını keyifle izleyif yakın zamanda yeni bir TV alıp aynı mennun olanlar varmı.
    Netflix, internette gezinti,android telefon tv bağlantısı, pc bağlantısı gibi özellikleri iyi olan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 26 Mayıs 2020; 3:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyusa Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Ben de 10 yıldır bu plazmayı kullanıyorum. Ama artık ekran gitmeye başlıyor. Led tv lerin sorunlarını okudukça, değiştirmeye korkuyorum. Emektarı emekli edemedik daha. 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kenanbarak K kullanıcısına yanıt
    Bendekide hala duruyor.goruntu artik parlak degil ama emekli edemedim.soguk bir kucuk odam var hem orayi isityor hemde is goruyor :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En son 2 sene önce yazmışım tv bakıyorum diye ama hala samsung u kıllanıyorum :)) valla nazar değmesin hala görüntü 10 numara. Arada kendiliğinden açılıp kapanıyor tv tek sıkıntısı bu ama rahatsız etmiyor, bazen ay geçiyor kapanıp açılma olmuyor, anlamadım derdi ne.
    Yeni tv lere bugün göz gezdirdim, sony xr55x90j önerilmiş ama şuan en düşük fiyaf benim gördüğüm 16.000 TL. Samsung 55 inc olanlarda yaklaşık 10.000 TL ile başlıyor. Tv alma işi resmen soyulmaya dönmüş. Şuanki 51D550 gittiği kadar gitsin diyeceğim ama günümüzün malum elektrik faturası tutarları yüzükden her geçen gün zararamı giriyorum acaba diyorum. 51D550 Enerji tüketimi 360w saate ne kadar yakar acaba. Örnek olarak Sony xr55x90j 219w sanırım. İkisi saatte ne kadar elektirik parası yazar anlayan varmıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yyusa Y kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi plazmacıları ancak oled paklar. Ancak fiyatlar malum. Şeytan diyor al bir Toshiba ya da Vestel qled keyfine bak. 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kenanbarak K kullanıcısına yanıt

    Ben Philips 65oled805-12 aldım, çok memnunum. 51D550 bir ara kart yaktı, geçen sene yaptırdım ama yine ne olur ne olmaz yeni TV aldım. Samsung'u oturma odasında kullanıyoruz, ama evde herkes oled peşinde koşuyor

  • 2012'de almıştık bu TV'yi hala kullanıyoruz. Şu ana kadar çok şükür bir kere bile sorun yaşamadık, hala da taş gibi. Ama elektrik faturalarına katkısı oldukça fazla. Kayınvalideler 2 senedir bizde çocuk bakıyorlar, gündüz tv hep açık, faturam 600e kadar ulaşmıştı. Geçen ay evde kendi evlerinde baktılar. Fatura 370lere kadar düştü :) sonradan çözdüm tabii bundan kaynaklandığını.

    Malum enflasyondan dolayı son bir senedir ihtiyacım olmayan çok şey aldım. Acaba artık bir tv de alsam mı diye düşünüyorum. Tv'ye bir şey olmasa da artık psikolojik olarak sanki ömrümün sonuna geliyor gibi hissediyorum.

    Hem faturalar, hem de kablo yoğunluğu bunu teşvik eden gerekçelerden. Hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.celik A kullanıcısına yanıt

    Bende senin gibi evlenirken aldığım 2011 yılından beri kullanıyorum. masallah tas gibi TV. dediğim gibi Watt olarak biraz yüksek tüketim var . Cok ince üstten aşağıya bir çizgi çıktı ama cok kenar kısımda görüntye bir etkisi yok. memnunum.. yazın salon extra ısınıyor ama kısın soba niyetine çok memnunum :) 5 sene daha idare etme derdindeyim malum yeni tv ler çok başarılı.

  • 2022 yılında tv yi açalım dedik alttan bi duman çıktı ,y sus kartında pirinç direnc yanmış değiştirdim tv açmıyor kendini ,kime sorduysam tamir etmiyor .toplasan 2 sene anca kullandım niye böyle arıza verdi bilmiyorum .

    Edit:sorunlu y sus kartın çıkmasını buldum tv ye taktım çalıştı :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR ARER -- 6 Aralık 2023; 9:7:19 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.