Şimdi Ara

Samsung 55 ku 7350 ekran titreme sorunu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 55 ku 7350 model tv’im Yaklaşık 3.5 yıldır senenin 6-7 ayında çok yoğun kullanmadığım halde son 10 gündür videodaki gibi sadece arka planın siyah olduğu görüntülerde acayip bir titremeye maruz kalıyor.Normal kanal izlerken bu titreme yok ne hikmetse ancak siyah ekranlarda bu titreme eskiden hiç yoktu.2. Linkteki video da ise tv nin arka tarafındaki havalandırma ızgaralarından ledlerin nasıl göz kırptığını çekmeye çalıştım.Tv arıza mı yapmak üzere sizce?Tv nin garantisi de bitti işin kötüsü..

    https://www.youtube.com/watch?v=OpqXpbQhDwg&feature=youtu.be

    https://www.youtube.com/watch?v=xtR64XyheNA&feature=youtu.be







  • Garanti yok dimi ekran gidici gibi
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok garantisi,keşke teklif edilen garanti uzatma olayını onaylasaymışım zamanında.
    İşin ilginç tarafı sadece ekranın siyah olduğu zamanda yapıyor,normal oyun oynarken ya da tv yayınlarını izlerken yapmıyor bu titreme olayını.bu kadar kısa sürede ekranın bu hale gelmesi...
  • Maalesef az önce tv de bir program izlerken tv kendini kapattı ve yeniden başlattı.Bu hareketi defalarca tekrar etti,baktım ki kumanda da işlemiyor yani komut veremiyor tv ye,arkadan fişini çektim tekrar taktım,kumanda dan açma tuşuna basmamama rapmen kendini açtı ve yine aç-kapa olayına girdi.Fişini çektim ve sanırım tv boZuldu an itibari ile.Hiç olmadı bu şimdi,bu sıkışıklıkta ve sürekli evde duruyoruz,tv siz gerçekten sıkıntı.Allahtan alt katımda 1 tane ku 7000 tv im var salonda da,artık onunla idare edeceğiz.
    Şimdi napim,servisi mi arasam alıp baksınlar bir,nesi bozuldu,tamiri mümkün mü vs..
    Servis gelip tv yi alıp incelemeye götürünce servis bedeli vs alıyormu, şayet tv lerin garantisi bitmişse ki benim garantim yok,2016 da almıştım
    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

    Maalesef az önce tv de bir program izlerken tv kendini kapattı ve yeniden başlattı.Bu hareketi defalarca tekrar etti,baktım ki kumanda da işlemiyor yani komut veremiyor tv ye,arkadan fişini çektim tekrar taktım,kumanda dan açma tuşuna basmamama rapmen kendini açtı ve yine aç-kapa olayına girdi.Fişini çektim ve sanırım tv boZuldu an itibari ile.Hiç olmadı bu şimdi,bu sıkışıklıkta ve sürekli evde duruyoruz,tv siz gerçekten sıkıntı.Allahtan alt katımda 1 tane ku 7000 tv im var salonda da,artık onunla idare edeceğiz.
    Şimdi napim,servisi mi arasam alıp baksınlar bir,nesi bozuldu,tamiri mümkün mü vs..
    Servis gelip tv yi alıp incelemeye götürünce servis bedeli vs alıyormu, şayet tv lerin garantisi bitmişse ki benim garantim yok,2016 da almıştım
    Saygılar
    Özel konut sigortam olduğu aklıma geldi.Axa sigortadan elektronik elektrik ev cihazları poliçem varmış.aradım kayıt açtırdım,eksper firması,damsung servisini evine gelip incelemesi için talepte bulunacakmış.bakalım neler olacak..




  • Servis geldi,tv yi fişe taktık alsi gibi tv açıldı ve kanal açıldı,ancak karanlık sahnelerde ve tv kanal geçişlerinde bahsettiğimiz ekran titremesini kendisi de gördü.Sonra ben ekran modunu film modundan standart moda değiştirirken ekran yine arızya geçti ve tv kendini kapattı,kendi kendine tekrar açıldı tekrar kapandı, 10 defaya yakın bu durumu gördü gelen servisçi.video’ya aldı ve şefine iletti,servis şefi tv yi alıp getirmesini istedi inceleme için.
    Dedim ki sizce aorun nedir,alaycı bir yaklaşımla aldıpım cevap şu oldu,valla size iyi bir masraf çıkartır ve özel konut sigortanız bunu karşılamaz gibi görünüyor demez mi.dedim ki neye göre bu kanıya vardınız,işte şöle yok böle kıvırdı biraz konuşmayı.Amaç tv parası kadar tamir parası yolmaksa günahları boynuna artık.sigortacımlada görüştüm,servisele görüşün,arızayı fiziksel yani elektriksel dalgalanmalardan kaynaklandığını rapor etsinler ki,sorunsuzca kaskonuz devreye girsin dedi.Umarım lehimize sonuç çıkar.Tamir parası vs ödemek istemiyorum,biz kaskoları sigortaları laf olsun diye mi yaptırıyoruz...Mağdur olunca masrafımız karşılansın istiyoruz.Sonuçta ben tv yi alıp yere vurmadım kırmadım dökmedim.Elektroniksel arıza benim dışımda gelişiyor tamamen.




  • Power board ve Network Assy arızalanmış “ani akım gidip gelmelerinden dolayı”.Özel konut sigortam bu noktada devreye girdi ve kadv hariç 1250 tl tutan masrafı 150 tl muafiyet ile karşılayacak.Bilgilendirme amaçlı faydası olur diye paylaşmak istedim sizlere.
    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 20 Mayıs 2020; 19:42:26 >
  • Tv’im bugün sorunsuz bir şekilde teslim edildi.Edirne samsung yetkili servis Ateş ekektronik firmasına,Yetkili Özcan bey ve ekibine teşekkür ederim hızlı geri dönüşleri için..
  • Merhaba aynı şey benimde başıma geldi 4 yıllık televziyon. Tamirden sonra arıza tekrarladı mı acaba?

  • Servis 2.500 tl fiyat çekti napıcam karar veremedim.

  • jacko_aj_s kullanıcısına yanıt

    Üstat selamlar,

    Aşağıdaki konumda belirttiğim seninki kadar olmasa da benzer sorun bende de var. Haziran ayına kadar garantisi devam ediyor. Garanti kapsamında onarımını yaptıarbilir miyim görüşünüz nedir? Bir de akım korumalı priz şart mı onu kullanmadığımız için mi oluyor bu durum?


    https://forum.donanimhaber.com/samsung-au7000-televizyon-titreme-kirpisma-yapiyor--157596485

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.