Şimdi Ara

Samsung 763 MB de Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2 sene önce samsung 763 MB Magic Bright monitör aldım çok memnunum ama uzun zamandır monitörün ortasında bulanıklık fark ettim ekran kartı die düşündüm 1 ay kadar önce ekran kartı aldım yeni ama sorunum yine ortadan kalkmadı bugun sadece monitörün ortasında olduğunu farkettim yani msn listesini kaydırırken yazılar ortada bulanıklasıyo yanlarda ise net çıkıyor garantiye göndermek istemiyorum monitörü çünkü 45 günde geliyor bu arada baska kasalarda taktım monitöre onlarda sorun olmadı sadece kendi kasamda sorun oluyo.benim kasamı baska monitörlere taktığım zaman ondada sorun olmiyor sebebi nedir bana yardımcı olursanız çok sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiNe -- 16 Eylül 2006; 19:12:22 >



  • Garantiye göndermek zorunda değilsiniz. Sizin dört tane seçeneğiniz var!
    1-Malı geri verip, yenisi ile değiştirmek.
    2-Malın ayıplı kısmını fiyatından düşürmek.
    3-Malı garantiye göndermek.
    4-Malı geri iade edip paranızı geri almak.
    Bunlar sizin seçeneğiniz. Ama günümüzde akıllı geçindiğini zanneden satıcılar hemen ürünün garantiye gitmesi gerektiğini söylüyorlar. Böyle bir şart söz konusu değil. Bu sizin isteğiniz. Ama bir kere gönderdiyseniz teknik servise, artık yenisi ile değişmesini beklemek için bir sene içierisnde bir kez daha garantiye vermeniz gerekmektedir. Umarım yardımcı olmuşumdur!
  • Dostum sorun büyük ihtimalle tüpten kaynaklanıyor..Sorun focus sorunu ve firma bunu telafi etmek durumunda..Bir konuş firmayla bakalım ne diycekler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.