Şimdi Ara

Samsung 960 evo 500 gb aldım takamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Monster tulpar t7 v2.6 model bilgisayar kullanmaktayım. Samsung 960 evo m2 500 gb ssd aldım bilgisayarı söktüm fakat ssdyi takacak bir yer bulamadım. Bu işlerden de pek anlamadığım için tıkanıp kaldım açıkçası. Lütfen bilen birileri yardımcı olabilir mi bu konuda bana? Tulpar t7 v2.6 modelinde m2 nvme ssd portu var mı acaba veya dvd romu mu sökmem gerek veya ekstra bir aparat mı almam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EA22 -- 10 Eylül 2017; 15:33:36 >



  • Lütfen biri yorumda bulunabilir mi bi aparat falan yardımıyla oluyor mu acaba?
  • o marka laptop daha önce acmadim, nette varmidir bilmiyorum ama sen icini actiyasan fotosunu cekip koyarsan yardimci olunur.
  • fotoğraf eklemeniz şu durumda şart, sanırım o modelde m2 slotu yok. google üzerinden baktığım kadarı ile bulamadım, bir kaç görsel gördüm eğer doğru ürüne ait ise onlarda da yok.

    aparat olarak sadece 2.5" dönüştürücüsü alabilirsiniz, onda da hiç bir mantığı kalmaz sata üzerinden bağlanacağından sata hızından faydalanmış olursunuz. bu yüzden iade tek seçenek gibi gözüküyor, araştırmadan keşke sipariş vermeseydiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZCKTeamRazer

    fotoğraf eklemeniz şu durumda şart, sanırım o modelde m2 slotu yok. google üzerinden baktığım kadarı ile bulamadım, bir kaç görsel gördüm eğer doğru ürüne ait ise onlarda da yok.

    aparat olarak sadece 2.5" dönüştürücüsü alabilirsiniz, onda da hiç bir mantığı kalmaz sata üzerinden bağlanacağından sata hızından faydalanmış olursunuz. bu yüzden iade tek seçenek gibi gözüküyor, araştırmadan keşke sipariş vermeseydiniz.

    Pekala ilginiz için teşekkür ederim sanırım bilinçsizce bir hata yaptım ne yazık ki.Bu durumda yarın ürünü iade talebinde bulunacağım. Şu durumda bana tavsiye edebileceğiniz 500 gb bandında bir ssd tavsiyeniz olur mu acaba? Yani samsung 850 evo 500gb alsam bunun yerine. Bu bilgisayara uyumlu olur mu sizce veya başka bir tavsiyede bulunur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim




  • 850 evo eterli olur. Hatta 240 lik alın bence 1 2 oyun da sığar gene 240 liga.. 500 bis amasrsf gibi tabi 500 de alınabilir bir sorun da olmaz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung evo 250 yad 500gb alın 250 ısınızı gorur mutlemelen

    dvrw bolumune aparatlar satılıyor cıkartıp HDD takmak ıcın

    ssd ıcın taktıgınız hdd ı bu aparta takın ve depolama olarka kullanının
  • elbette olur zaten alabileceğiniz en ideal ürün 850 evo olur. @InsideR nickli arkadaşında dediği gibi yaparsanız tüm sorununuz çözülmüş olur hocam. şimdiden güle güle kullanın
  • Peki hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için arkadaşlar :) Fakat son olarak şunu da sormak isterim ki 850 evo diye arattığımda karşıma ssd, m2 ssd ve msata ssd gibi seçenekler çıkıyor bunlardan zannediyorum msata en iyisi fakat benim hangisini almam gerekir bu konuda da fikir belirtir misiniz acaba? DVD RW için satılan o aparata bunlardan 3ü de takılabiliyor mu?
  • up
  • en ideali 2.5" olanından alıp ek aparat ile bağlamanız, diğer türlü m2 veya msata için farklı aparat gerekiyor. ikinci seçenek çok daha masraflı olacaktır ve türkiye'de bu tarz aparatları bulmanız biraz zor. (amazon sizin için bir alternatif olabilir)
  • İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. 1 adet 850 evo 500gb ve hdd kutusu sipariş ettim. Bakalım hayırlısı olur umarım. Ben ssdyi kutu yardımıyla dvd romu söküp oraya takmayı düşünüyordum fakat bir arkadaşım böyle yaparsam tam performans alamayacağımı, en iyisi ana karttaki hddyi söküp oraya ssdyi takıp, hddyi de dvd rom kısmına takarsam daha iyi bir sonuç elde edeceğimi söyledi. Böyle bir şey var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EA22

    İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. 1 adet 850 evo 500gb ve hdd kutusu sipariş ettim. Bakalım hayırlısı olur umarım. Ben ssdyi kutu yardımıyla dvd romu söküp oraya takmayı düşünüyordum fakat bir arkadaşım böyle yaparsam tam performans alamayacağımı, en iyisi ana karttaki hddyi söküp oraya ssdyi takıp, hddyi de dvd rom kısmına takarsam daha iyi bir sonuç elde edeceğimi söyledi. Böyle bir şey var mı acaba?

    yukarıda yazdım

    evet oyle bırsey var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.