Şimdi Ara

Samsung’a kötü haber: Katlanabilir telefon pazarında işler değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung’a kötü haber: Katlanabilir telefon pazarında işler değişiyor
    Samsung’un uzun süre domine ettiği katlanabilir akıllı telefon pazarında işin rengi değişmeye başladı. Özellikle Çinli markaların etkisi ile birlikte Samsung’un hakimiyeti de yavaş yavaş zayıflama emareleri gösteriyor.



    Katlanabilir telefon pazarı hareketli



    Yapılan analizlere göre katlanabilir akıllı telefon pazarı yılın üçüncü çeyreğinde 7 milyon civarında satış yaptı ve önceki çeyreğe göre yüzde 215, önceki yıla göre yüzde 16 büyüme yaşadı. Geçen yıl aynı dönemde 6.1 milyon satış yapılmıştı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A25 5G'nin fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı



    Samsung yüzde 72 ile pazarda liderken Huawei markası yüzde 9, Honor markası yüzde 8 pazar payına sahip. Galaxy Z Flip 5 modeli yüzde 45, Galaxy Z Fold 5 de yüzde 24 oranında satışlarda pay sahibi. Bununla birlikte gelecek dönemler sıkıntılı geçebilir.



    Samsung’a kötü haber: Katlanabilir telefon pazarında işler değişiyor



    Tahminler Samsung’un yıl sonunda büyük bir düşüş yaşayacağını gösteriyor. Bu dnemde Samsung’un pazar payı yüzde 40 seviyesine kadar düşecek. Huawei ve Honor markaları ise yüzde 20 pazar payına yaklaşacak. Oppo’nun da yüzde 10 paya sahip olacağı tahmin ediliyor. Yani Çinli markalar pazarın yarısına hâkim olacaklar. Bu da Samsung’un aleyhine.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/foldable_smartphone_sales_break_record_in_q3_samsung_to_lose_significant_share_in_q4-news-60841.php







  • Çinlilerin ekranlarını kim üretiyor 😬

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Sektörde katlanabilir ekran üreten sadece Samsung yok. 10'un üzerinde şirket daha var.

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Boe genelde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung artık eskisi gibi ar-geye daha çok yüklenip pazarda öncü ürünler çıkartması lazım ah nerde o eski Samsung. Apple gibi tekdüze ilerlemek istiyor fakat Android ekosisteminde tek başına değil onlarca marka ve seçenek varken insanlar diğer markalara yönelebiliyor. Zamanında Tizen veya Bada için ciddi yatırımlar yapmış olsaydı belki şu an Apple gibi bambaşka yerlerde olabilirdi. Üzerinde ambargo olmasına rağmen Huawei bile HarmonyOS' i bırakmayıp istikrarlı bir şekilde ilerliyo ve yenilikçi ürünler tanıtıyor. Samsungun kendine gelmesi lazım Android ekosistemi kurtlar sofrası bi anda HTC gibi silinir piyasadan

  • Huawei Mate X3'i ön siparişle erkek arkadaşıma aldım.Gbox çıktıktan sonra uygulamalara erişim olunca Huawei Nova almıştım fotoğraf çekme kalitesi ve huaweinin kalitesini gördükten sonra beni yine şaşırtacak gelmesini heyecanla bekliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.