Şimdi Ara

Samsung A70 VS Huawei P30Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Samsung A7 2017 markalı telefonumu değiştirme kararı aldım ve başlıktaki 2 model arasında kararsız vaziyetteyim. Önerilerinizi sebebiyle beraber söyleyebilirseniz sevinirim. Aynı şekilde maksimum 3500₺ bandına kadar başka önerilerinize de açığım. Tartışabiliriz :) Cevaplarınızı bekliyorum.



  • Kimsenin mi fikri olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisini de bir süre deneyimledim. sorunlarını bilemem eğer varsa ama genel bir fikrim oluştu. A70 in ekranı bence daha güzel. bu kişisel bir tercihtir ama o boyutlarda o ekran ve ekran kasa oranı göze daha hoş görünüyor. Asphalt 8 gibi oyunları zaten oynatıyorlar. kamera konusu gözden göze değişir ama ben p30 lite ı daha iyi buldum. netlik olarak ve ışık olarak çok güzel. arayüz olarak Samsung çok kararlı bir arayüze sahip. ama Huawei arayüzünü daha güzel buluyorum. bu da kişiseldir. anlattıklarıma dayanarak kendi kararınızı vermelisiniz.kendim p20 lite kullanıyorum ve tek beğenmediğim pil ömrü. a70 günlük kullanımda çok daha fazla gidiyor. ben olsam a70 alırdım ama siz yine de bir düşünün:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3500 e kadar çıkabıleceksen mi 8 modelıne bı bak derim bu ıkısı arasından da bence a70 p30 lite modelinin pek bir esprisi yok
  • a70 kamerası vasat onun dışında güzel telefon. bir de yüz tanıma& ekranda parmak izi okuyucusunu çok beğenmedim.
    büyük ekranlı, bataryası da büyük şarjı iyi gidiyor. F/P ürünü tam.

    Huawei almak şu sıralar pek doğru değil, android ile nereye gidicekler bilinmiyor. her ne kadar mevcut kullanıcılara yansımıcak deseler de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.