Şimdi Ara

*** SAMSUNG A810 2016 ANA KONU *** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: i_tutum Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
990
Cevap
10
Favori
41.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tesekkurler cevap icin..yani ithalatci garantiliye yonelmeye gerek desenize..keske diger modellere de konsa su fm radyo..bazen cok faydalı oluyor..su an j7 2016 kullanıyorum ama eksik olan bazı ozellıkler yuzunden yeterlı gelmıyor bana artık..onun da samsung garantilileri tek simli ve radyosuz..ozellikle paralel ıthalat cıhazı almıstım bu yuzden..ınternet,oyun ve muzık ıcın kullanıyorum cogunlukla..a8 de 24 saat bekleme ve 5-6 saat ekran alınabılıyor mu boyle kullanımda? j7 2016 da 50-58 saat bekleme ve 10-13 saat cıvarı ekran suresı alıyordum..yedek bataryam da oldugu ıcın 4-5 gun sarj sıkıntısı cekmıyordum..o yonden rakıpsiz ama performansı ve kamera kalıtesı yeterlı gelmıyor ne yazık kı artık..note 4 u ıslatıp perte cıkardıgım ıcın almıstım ucuz dıye..3 ay sonunda karar verdım kı bana daha ıyı bır cıhaz lazım..ama a8 2016 da da tek sorun cıkmayan pil..bu dusunduruyor benı..gercı hızlı sarj da koymuslar (kı j7 2 saatte anca full doluyor) bu belkı isime yarayabilir..buyuk ıhtmalle yakında a8 16 alırım gıbıme geliyor..hayırlısı dıyelım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 1 Ocak 2017; 17:11:42 >




  • samsung tema desteklı tüm cihazlarında ücretlı temaları ücretsız sınırsız kullanabılırsınız root gerekmeden çok basıt yöntemle
    lınke tıklayın nasıl yapılcagı ve uygulama lınkı vardır
    https://youtu.be/skdHo5zX-KU
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Pil çıkmasın dert etme power banklar var yassı aynı telefon gibi
    Artı 3300 mah batarya var 2 günü rahat çıkarırsın
    Bide kullanmadığın zaman neti kaparsan 3 günü bile çıkartıyorsun
    Çok ağır oyunları bile kaldırıyor 3 gb ram le
    Bir tek bildirim ışığı yok onun yerinede always display var
    Ekrandaki bildirimi görüyorsun
    Unutmadan 8 saate yakın ekran süresi aldım 2-3 sayfa arkada
    Görebilşrsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 1 Ocak 2017; 17:21:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıskanlıklar kolay terkedılmıyor ne yakık kı..hıc kullanmadım cıkmayan bataryalı cıhaz sımdıye kadar..bı ara c7 vardı ama ona da alısamadım 1 hafta kullanabıldım..ama bu gıdısle bataryalar gomulecek sanırım tum cıhazlara..ruhlarına el fatıha :) ne ısterler anlamıyorum su pillerden..suya toza dayanıklı olsun dıye gomuyorlar desek o da degıl cunku sabıt bataryalı cıhazların cogunda bu korumalar da yok..zaten artık neyı kırpacaklarını sasırdılar..samsung da kulaklık gırısını kaldırmayı dusunuyormus yavas yavas..apple yaptı ya..o eksık kalır mı :) tv baglantı ozellıgı desenız o da tarıhe gomuldu.. note 4 ten sonra ınanın hangı cıhazı alacagımı sasırdım..2bın lıra ıstıyorlar bır mhl ozellıgı bıle yok..sahsen bu mobıl cıhazların gıdısatından hıc memnun degılım..sevdıgım kullanıslı ozellıkler bırer bırer alınıyor elımızden..yanınızda yedek pil tasımak ınanın power bank tasımaktan cok daha pratık oluyor..30 sn.de 0 dan 100 e cıkıyor tel sarjı:) ayrıca telefon dondugunda ya da bir aksılık oldugunda bataryayı cıkarmak yeterlı oluyordu..baska markaya geceyım dıyorum ama alternatıf de yok..yıne donup dolasıp samsung a cıkıyor yol..lg ya da huawei bazen gozume takılyor ama onların da tus yapıları ya da ekran uzerındekı sanal tuslarını bana kullanıssız gelıyor,alısabılecegımı sanmıyorum..ayrıca cıhazın kullanıcısı ne kadar coksa sorun cıktıgında halletmek de o kadar kolay oluyor(root etme,rom yukleme,guncelleme,forumlar,servis agı vb.)..bu sefer de a8 16 deneyelım bakalım..ins.pisman olmam :)




  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun diyelim o zaman sizede

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gülegüle kullan hayırlı olsun
    Güzel haberler al

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet fotolar eski model icin..a.e. de bazen yanlıs foto koyabiliyorlar..bazen de yanlıs model de olabiliyor ilandaki..satıcıya sorup teyit almakta fayda var..ama kısa surede epey model cıkacaktır ,cihaz yeni oldugu icin bu normal..j7 2016 icin 2 kılıf almıstım boyle..2015 modeli icin gondermısler..hemen paramı ıade ettıler..1 hafta sonra da dogru kılıfları siparis vermistim..hatta yedek bataryayı bile yanlıs gondermıslerdi onun da parasını iade almıstım..2015 j7 ıcın epey aksesuarım oldu fazladan:) samsung un yıla gore yenılenen modellerı icin aksesuar karmasası oluyor tabı halıyle..sunların ısmını barı degıstırseler..2015, 16 ,17 ..bence cok yanlıs bu model ısımlendırme yontemı..corba oluyor model numaraları :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 1 Ocak 2017; 21:29:13 >
  • benım ayrıca merak ettıgım bır konu var..alt sag ve soldakı 2 tus (gerı tusu ve dıgerı) aydınlatmalı mı ve tıtresım var mı?(dokunmalı gerı bıldırım zımbırtısı) j7 de cok eksıklıgını hıssedıyorum bunun..karanlıkta zor oluyor gormeden kullanmak ve basınca tıtrememesı de sıkıntı oluyor genelde benım ıcın.. bunlar da varsa sanırım 1 hafta ıcınde ben de alırım..
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Aydınlatmalı lakin orta derece batarya tüketimi
    Konumuna aldğınızda devreden çıkıyolar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıtresım var mı pekı o tuslarda?
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Titreşim falan hissedemedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar
    Telefonu aldım ürün kargoda.
    Merak ettiğim bir husus var.
    Cihazın kamerası için note 5 ile aynı denildiğini okudum forumda
    Note 5 in özelliklerine baktığımda optik image stabilizer olduğunu gördüm.
    Bu A8 in 2016 versiyonunda da var mı. yada dijital görüntü sabitleyici
    Yoksa sizin denemelerinizdeki video kayıt performansı nasıl titreşim oluyormu videolarınızda.
    Eğerki bu eksiklik var ise için google playde kaliteli video kayıt programları bu eksikliği giderebilir mi?

    Sony Z5 dual ile bu cihaz arasında kalmıştım samsungu tercih ettim fakat sony nin video çekiminde hiç titreşim olmuyordu.
  • ukymk U kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun..

    Donanım olarak ois yok cihazda!

    Yazılım olarak ne kadar başarılı olur bilemiyorum!

    Ciddi olarak bu üründe hiç video çekimi yapmadım şuana kadar..

    Daha önce link paylaşmıştım youtube da video performansı hakkında bir video vardı onu incelemenizi önerebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byone

    Hocam öncelikle hayırlı olsun..

    Donanım olarak ois yok cihazda!

    Yazılım olarak ne kadar başarılı olur bilemiyorum!

    Ciddi olarak bu üründe hiç video çekimi yapmadım şuana kadar..

    Daha önce link paylaşmıştım youtube da video performansı hakkında bir video vardı onu incelemenizi önerebilirim

    Teşekkürler
    Akşam geldiğinde artık görüp deniyecez.
  • Adamlar 2000 liraya yakın fiyata satıyorlar telefonu ve ne bildirim ışığı koymuşlar ne görüntü sabitleyici. Gördüğüm kadarıyla fotoğraflar güzel ama videolarda sarsıntı göze çarpıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anadolu

    Adamlar 2000 liraya yakın fiyata satıyorlar telefonu ve ne bildirim ışığı koymuşlar ne görüntü sabitleyici. Gördüğüm kadarıyla fotoğraflar güzel ama videolarda sarsıntı göze çarpıyor.

    Henüz birkaç gün önce arkadaşımda inceledim A8 2016 yı. Güzel cihaz olmuş. Yalnız fotoğraflarda ois olmaması sıkıntı yaratıyor. Anlık çekimlerin çoğunda sarsıntı yüzünden bulanık çekiyor fotoğrafları. Ama acele etmeden çekilen fotoğraflar gayet başarılı...
  • Telefonu geçen mediamarkt'ta inceledim ben de. çok güzel olmuş gerçekten. Benim s3'te bile bildiğim ışığı olduğunu düşünürsek koymuşlardır herhalde dedim. ama burada okuyunca şaşırdım, üstelik ois de yok. hadi bildirim yazılım ile halledilir ama ois nasıl olacak? özellikle kapalı mekan ve gece çekimleri sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum.
  • OİS değilde DİS konusunda yazılımla belki halledilebilir. özel kamera kayıt programları içinde bu özelliği yerine getiren varmı diye araştırıyorum.
    Telefonum dün geldi. OİS eksikliği videolarda nispeten hissediliyor tabi eşimdeki S6 ile karşılaştırınca ama atla deve değil çekimler yine de gayet güzel ve net.
  • ukymk U kullanıcısına yanıt
    Tüm eksiği ois olsun gece bile flaşla harika cekiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.