Şimdi Ara

samsung android de rehber geç açılması problemi yaşayanlar baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar samsungda kronik rehber geç açılma sorunu var. htc de ise bu sorun yok.arka planda rehber galeri vs zamanla kapanıyor .yada home tuşuyla çıkmadıgımız için geri tuşuyla çıktıgımız için geç açılıyor.aslında sürekli açık kalsa daha iyi.bunu saglayan programlarda varmış ama ben kolayına kaçtım.siteye baktım s5 den tutunda note 3 e kadar hepsinde genelde bu sorun var ve sıkılanlar(onca para verdik rehber geç açılıyor diye içinden kötü söz söyleyenler )rom değiştirmek yada telefonu değiştirmek zorunda kalıyor. ben bir program yükledim ve rehber sorunu büyük ölçüde giderildi.4-6 snye de açılan rehber yarım snyede açılıyor :) -programın ismi exdialer ücretsiz bir uygulama htc rehberine benziyor .htc gibi favoriler vs saga cekınce geliyor. şuan kendi telefon ve kişiler kısmına bu programın attıgı kısa yolları koydum.hem arama hem de kişiler kısa yoluna bastıgımda çok hızlı ..samsunga laf söylemek zorunda kalmıcaksınız :) bence herkes duacı olucaktır ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=tr

    hızlı galeriniz açılsın istiyorsanız da aşagıdaki Quickpic adlı program işinizi görür :) bunuda normal galerim yerine kullanıyorum.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=tr

    tabiki daha iyileride vardır.rehber açılma sorunuza elveda diceksiniz, bence 10 numara .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 16 Mayıs 2014; 12:12:38 >







  • her teli açıp kapattıktan sonra rehbere girerseniz rehber geç açılır ama bi daha girerseniz hızlı açılacaktır cunku sistem ilk girdiginde rehberi onbellege alır 2. girdiginizde daha hızlı açılır.task managere girip(yani orta tusa uzun basarak) rehberi ordan gorevini iptal edersek sonra rehbere bi daha gîrersek yine geç açıldıgını görursunuz.aslında rehber sorunu ortada bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıdıgınızı biliyorum.zaten sorunda o ilk ön belleğe alıyor .sonra girdiklerinizde çabuk açılıyor.ama tuş kilidine alınca belli bir zaman sonra ön bellekten çıkıyor.tekrardan acıp kapamanız lazım.az önce denedim telefonun rehberi 6-7 sn ye de ilk etapta açılıyor. yüklediğim programın rehberine yaklaşık 6 saat sonra bastım.anında hemen açıldı.htc one dan bile hızlı diyebilirim.şak diye açıldı.yanı samsungun rehber,galeri ve kişiler olayı ön bellekten çıkıyor.işe yaramaz yani. galeride de aynı sorun var .az önce onuda denedim .diğer verdiğim program anında açıyor.samsungda rehberi ve galarisi geç açılanlar kendi uygulamasını kullanmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 16 Mayıs 2014; 22:02:48 >
  • Ne çektiniz bea...yazık vallaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • he walla çok çektik haklısın. :) kaç defa kırıcaktım telefonu .takılsada samsungun touchwizini widgetlerini seviyorum.yukarıda verdiğim rehber 7 günlük denemeymiş. başka rehber ve mesaj klasoru uygulaması buldum.REsimli gayet şık ve güzel.hemde hızlı Contacts+ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android ve bunu yükledim zaten birbiriyle çalışıyor ortakhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android.messaging telefon rehberindeki kişilerinize resim ataması yaparsanız .otomatik gösteriyor. samsung s5 in resimli mesaj klasörüne benziyor .gayet şık ve hızlı.mesajlar ekranın önüne geliyor facebook whatsup messenger gibi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 20 Mayıs 2014; 21:06:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.