Şimdi Ara

Samsung Apps'in Bada Uygulamaları Sayısı 2000'i Aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung Apps Bada uygulamaları, Samsung Bada ailesine katılan Wave II gibi yeni ve güçlü Samsung cep telefonlarından güç alarak çarpıcı bir ivmeyle büyüme kaydediyor. Samsung Apps, Türkiye'de hizmet vermeye başladığı 2010 Mart ayından itibaren, kısa sürede popülerleşen global ve yerli uygulamalarıyla dikkat çekiyor.


    Samsung Electronics tarafından geliştirilen Bada işletim sistemiyle çalışmak üzere özel olarak tasarlanan Bada uygulamarının sayısı, 2000'i geçmiş bulunuyor. Yakın bir zamanda sona eren, içerik geliştiricilerine kendilerini gösterme ve geliştirme ortamı oluşturan Global Bada Developer Challenge kapsamında ortaya çıkan uygulamalar da, Samsung Apps'te ücretsiz olarak Bada'lı cihaz sahiplerinin kullanımına sunuluyor.   


    Global uygulamalarının yanı sıra, zengin yerel uygulama seçenekleriyle de ilgi gören Samsung Apps'e son olarak, futbol tutkunları tarafından oldukça rağbet gören Galatasaray, BJK ve Trabzonspor resmi taraftar uygulamaları da katıldı.


    Her geçen gün yenilenen ve zenginleşen içeriğiyle Samsung Apps, Samsung Bada kullanıcılarının ihtiyaçlarını ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyor. Kullanıcılar, Samsung Apps ve sosyal medyadaki etkin kimliğiyle bilinen Samsung Electronics ile ilgili gelişmelerihttp://www.facebook.com/SamsungTurkiye ve http://twitter.com/samsungturkiye adreslerinden takip edebiliyor.









  • Evet uygulamalar arttı da saçma uygulamaların ücretli olması gerçekten çok can sıkıcı oluyor, bir grup bilir kişiler cihaza android yüklemeye çalışıyorlar fakat ortada henüz birşey yok, olsada bol problemli olacağı kesin. Tek umudumuz bada 2.0 ile çıkacak telefonlarla piyasaya biraz daha hızlı girmeleri.. Fakat bu rekabet ortamında android'in sağdan soldan uyarlanmış hali olan bada'ya pek şans vermiyorum bir wave kullanıcısı olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkip2

    Evet uygulamalar arttı da saçma uygulamaların ücretli olması gerçekten çok can sıkıcı oluyor, bir grup bilir kişiler cihaza android yüklemeye çalışıyorlar fakat ortada henüz birşey yok, olsada bol problemli olacağı kesin. Tek umudumuz bada 2.0 ile çıkacak telefonlarla piyasaya biraz daha hızlı girmeleri.. Fakat bu rekabet ortamında android'in sağdan soldan uyarlanmış hali olan bada'ya pek şans vermiyorum bir wave kullanıcısı olarak.

    Bada androidin sağsan soldan uyarlanmış hali falan değil.Başlı başına apayrı bir işletim sistemi.

    Ayrıca bada ilk cıktığından bugüne çok gelişti.Öyle uygulamalar var ki hakikaten şaşırtıyor insanı.BU kadar kısa zamanda öyle uygulamaların bada ya gelmesi bada nın ne kadar çok geliştiğininz ve gelişmeye devam edeceğinin göstergesi.


    Önümüzde ki temmuz ayında 2.0 da geliyor.O zaman badayı kimse tutamayacak işte..En az android kadar olacak.




  • Bende sizin kadar istiyorum bada'nın gelişmesini. Bu tamamen zamanla ilgili birşey. Sadece biraz uzun süreceğe benziyor. Teknoloji ve yazılım üzerine düşündüğümüzde telefonu aldığım zamandan temmuz 2011'e kadar beklemek pek memnun edici bir zaman dilimi değil. Sonuçta wave kullanıyorum, içeriksiz saçma kaba cihazlar kullanacağıma neredeyse her işimi görebildiğim bir alet memnunum.
  • Potansiyel olarak çok şey vaad eden fakat pratikte çok yavaş gelişme gösteren bir işletim sisteme ( bazıları işletim sistemi olmadığını söylüyor gerçi) Uygulamaların çoğu basit ve anlaşılmaz şekilde ücretli. Ücretsiz olan bir uygulama 1 hafta sonra ücretli oluyor falan.. Ama bütün bu olumsuzlaklara rağmen tüm işinizi halledebileceğiniz bir sistem.. Aslında insan daha çok, daha fazla potansiyele sahip bir sistemin neden böyle altlarda seyerettiğine kızıyor. Bende 8500 wave var genel olarak çok memnunum ama dediğim gibi, sanki bilerek geride bırakılıyormuş gibi....
  • cihazın hakettigi sekilde desteklenmedigi bir gercek, cok hizli gelisiyor dediginiz isletim sisteminde toplam 6 ay icerisinde "kies" uzerinden bada 1.02 guncellemesi suanda samsung tarafindan veriliyor bu guncellestirmedeki gelismelere bakin.
    samsung bolgelere gore bada 1.2'ye geciyor, turkiyeye henuz gelmedi ve samsung'un yasal firmware'ini ulkemize henuz acmadigi icin biz "garanti disi" yolla(bahsettigim yol telefona loader ile firmware'i atmamiz, ve atarken degil attiktan sonra cihazin kamerasi bozulsa ve servis insafli degil ise yazilim atilmis diyip garanti disi birakir) yukluyoruz swype geliyor fakat bahsi gecen flash 10 yine yok.
    Tus kilidi arayuzunu degistiriyorlar falan filan uzatmiyicam daha fazla, eger elimde boyle bir urun ve bu kadar tabiri caiz ise tester'im var ise 6 ayda bu cihaz simdiki yerinden cok farkli konumda olurdu isletim sistemi yonunden. allahaskina samsungapps'a bir uygulama yapip ucretli olarak sunmayi deneyin sizi kac hafta bekleticekler ve abuk subuk sebeplerden itiraz edeceklerdir falan filan.
    Uzun uzun yazmıştımda telefondan gönderdiğim için silinmiş. yani bu cihaz 6 ayda çok daha farklı bir yerde olabilirdi yazılımsal olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 8 Ocak 2011; 3:00:31 >




  • selam arkadaşlar bada iphone uygulamalarıyla uyumlu onlarıda çalıştırıyor deniyor, bilgisi ve tecrübesi olan varmı?
  • Şu an güncel olarak acaba ne kadar yazılım var samsung bada da? ve ne kadarı türkçe bilen var mı?
  • Samsungla google in aralari cok iyi aslinda Android ile ugrassa daha iyi olur ama bada da gayet yeterli bir sistem
  • yeni wave28530 aldım,ve ögrenmek istedim buna skaye progdamı yükliyebilirmiyim ve nereden indirebilirim bu programı!!!bilen ve cecaplıyan varsa simdiden tesekur ederim!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.