Şimdi Ara

Samsung Apps, Mobil Hayatınızı Zenginleştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung Apps, Mobil Hayatınızı Zenginleştiriyor


     


    Samsung'un uygulama mağazası Samsung Apps,

    eğlenceli ve zengin içeriğiyle mobil deneyiminizi kusursuz kılıyor.


     


    Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, uygulama mağazası Samsung Apps ile cep telefonu kullanıcılarının mobil hayatını zenginleştirecek eğlenceli ve gelişmiş bir içerik sunuyor.


    Kurulduğundan beri Avrupa ve Asya'nın önde gelen pazarlarındaki uygulamalarının sayısını üç katına çıkararak hızlı bir büyüme gösteren Samsung Apps, global içeriklerin yanı sıra Türkiye'ye özgü gelişmiş yerel uygulamaları ile kullanıcılara sınırsız eğlence vaad ediyor. Samsung Apps'in dönemsel kampanyaları ile çeşitli fırsatlardan yararlanmak da mümkün...


     


    Macera ve oyun tutkunları, Samsung Apps ile dünyanın en popüler oyunlarına anında erişebiliyor.


    Örneğin Need For Speed ile birbirinden güzel arabaları, muhteşem parkurlarda sürmenin keyfini yaşayabilirsiniz.  Chicago, Londra, Tokyo ve dünya turu kapsamındaki çeşitli şehirlerde, modifiye araçlarla yarışmanın tadına varıp, dünyanın en iyi 3 profesyonel sürücüsüne meydan okuyabilirsiniz.


    http://oyun.222.com.tr/wp-content/uploads/2009/09/01.jpg  http://www.ixiroyun.com/wp-content/uploads/2009/09/need-for-speed-shift-1.jpg


     


     


     


    Ya da ARDefender ile masa üstünüzde hayali bir kuleyi savunurken hayal gücünüzün sınırlarını keşfedebilirsiniz.


     


    3D oyunları tercih edenlerdenseniz; 3D-space-shooter oyunu ExZeus ile labirent gibi sokaklarda her yöne hareket edebilen robotunuzla kendi savaş stratejinizi geliştirip, düşmanlarınızla savaşabilirsiniz.




     


    Yerel uygulamalar


    Samsung'un Apps'in sıklıkla güncellenen yerel uygulamaları ile eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralamanın yanında, hayatınızı kolaylaştıracak günlük uygulamalardan da faydalanmak mümkün.


    Kemal Sunal, Dünyayı Kurtaran Adam gibi ilk çıktığı günden beri en popüler içerikler arasında yer alan uygulamalar ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.


    Samsung Apps'in Cumhuriyet, Milliyet, Hürriyet, NTVMsnbc, Fanatik, Uçan Kuş gibi ücretsiz haber uygulamaları ile gündemi takip edebilir; Garanti Bankası, Uçak Bileti gibi uygulamalar ile de günlük işlemlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.


    Samsung Apps'in hızla gelişen ve güncellenen içeriği sayesinde, en yeni yerel uygulamalara kısa sürede erişebilirsiniz.


     









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.