Şimdi Ara

Samsung, Auracast ve 360 Audio gibi ses teknolojilerini daha fazla cihaza getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, Auracast ve 360 Audio gibi ses teknolojilerini daha fazla cihaza getiriyor
    Samsung, Auracast, 360 Audio ve Auto Switch gibi ses teknolojilerini daha fazla cihaza getireceğini açıkladı. Firma, Buds 2 Pro'ya ek olarak Galaxy Buds 2 ve Buds FE için de bu ayın sonundan itibaren güncellemelerin aşamalı olarak sunulacağını söyledi.



    Auracast



    Bir cihazın hoparlör ve kulaklık gibi çok sayıda kaynağa ses aktarmasına olanak tanıyan yeni bir Bluetooth teknolojisi olan Auracast, geçtiğimiz yıl Galaxy Buds 2 Pro ve Samsung'un üst seviye televizyonlarında destekleniyordu. Ocak ayında tanıtılan Galaxy S24 serisi de Auracast desteğiyle geldi. Firma şimdi bu destekleyen cihaz sayısını arttırıyor.



    Auracast desteği için cihazların Samsung One UI 6.1 ve üstünü çalıştırması gerekecek. Desteklenen cihazlar arasında Galaxy S23 serisi, Z Fold 5, Z Flip 5 akıllı telefonlar ve Tab S9 tabletler yer alacak. Bu arada One UI 5.1.1 çalıştıran cihazlar Auracast yayınlarını seçip alabilecek. Listede yukarıdaki cihazların yanı sıra Z Fold 4, Z Flip 4, A54 5G, M54 5G akıllı telefonlar ile Tab S9 FE ve Tab Active 5 5G tabletler de yer alıyor.



    Auracast'in, JBL ve Sennheiser gibi markaların hoparlörlerine ve kulaklıklarına da gelen, sektör çapında bir teknoloji olduğunu belirtelim.



    Galaxy S24 serisi ve gerçek zamanlı çeviri özelliği ile ilgili olarak Samsung, Galaxy Buds'ın telefonla eşleştirildiğinde çevrilmiş sesin kulaklıklar aracılığıyla duyulacağını, konuştuğunuz kişinin ise telefonunuzun hoparlörü aracılığıyla çevrilmiş kelimelerinizi duyacağını söylüyor. 



    Ayrıca Bkz.Galaxy Fit 3 için pazarlama materyalleri sızdı: İşte özellikleri



    360 Audio



    Samsung ayrıca 360 Audio desteğini çeşitli Neo QLED ve OLED TV'lerine genişletiyor. Bu teknoloji, kafanın hareketini takip ederek sesin ekranın olduğu taraftan geliyormuş gibi görünmesini sağlayan bir surround teknolojisi.ekranınızın yönünden geliyormuş gibi görünmesini sağlamak için kafa izlemeyi kullanan bir surround ses teknolojisidir ve şu anda belirli Samsung telefonlarda ve tabletlerde desteklenmektedir. Samsung, bu özelliğin Buds 2 Pro ve Buds 2 ile çalıştığını söylüyor. Özelliği destekleyen TV'ler ise şöyle: Samsung Neo QLED 8K (QN900D, QN800D), Neo QLED 4K (QN95D, QN90D, QN87D, QN85D), OLED (S95D, S90D, S85D) and QLED (Q80D, Q70D).



    Auto Switch



    Son olarak, bir arama geldiğinde Galaxy Buds 2 Pro Bluetooth bağlantınızı belirli Samsung tabletleri veya TV'leri ile akıllı telefonunuz arasında otomatik olarak değiştiren bir özellik olan Auto Switch bulunuyor. Samsung, özelliğin Samsung One UI 6.0 yazılımı yüklü Galaxy Book dizüstü bilgisayarları destekleyecek şekilde genişletildiğini belirtiyor.




    Kaynak:https://news.samsung.com/global/experience-immersive-intelligent-sound-with-galaxy-buds-series-latest-updates?utm_source=nr_twitter&utm_medium=social







  • hepsi çok güzel özellikler bilmediğim ama istediğim özelliklerdi . kulaklılığı hem tablete hem telefona bağla geç tablette işini gör telefon çalarsa otomatik ses aktarsın veya başka şekillerde ama 360 özelliği nasıldır onu denemek lazım

  • 360 buds 2 de var bence öyle aman aman bi özellik değil yani olmazsa olmaz tarzdan bir şey değil fakat farklı bi özellik kötü dersem yalan olur ama diğer özellikler ne bilmiyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.