Şimdi Ara

Samsung B7320 açılış-kapanış reklamını değiştirmek yada kaldırma nasıl yapılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    Samsung B7320 omniapro telefonda açılşta ve kapanıştaki sinir bozucu tcell reklamını değiştirmek yada tamamen kaldırmak istiyorum. sesi değiştirdim ama resmi değiştiremiyorum.
    ''Turkcell_wp.jpg'' isimli dosyayı aynı özelliklerdeki farklı bir resimle değiştirdim ancak resim başlangışta ve kapanışta görünmeye devam ediyor.

    sesi mdesktop programıyla değiştirdim. görüntü için yardım edin . yabancı sitelerden yaptığım araştırmalar sonucu OemAnimationDll.dll dosyasını buldum telefon içinde.
    ''OemAnimationDll.dll'' dosyasına reshack programıyla baktığımda görüntü bu dosyada. buradaki görüntüyü boyut olarak aynı (320x240) bir resimle değiştirdim. telefonun içine atıp telefona reset attım. telefon açıldı normal çalışıyor ama telefonun ekran aydınlatması çalışmadı.

    reklamı nasıl yok edebiliriz yada değiştirebiliriz. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.







  • hocam sorunu çözdünmü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jetates

    hocam sorunu çözdünmü?


    malesef çözemedim. çok şey denedim ama olmadı. yapabildiğim windows içindeki resmi silip değiştirdim, ancak o zamanda telefonun ekran aydınlatması çalışmıyor. WM6.5 de işe yaramadı.
  • Benim OMnia Lite da vardı Lanet TTnetin reklamı ben kaldırdım kurcaladım biraz ve buldum OMNİA lite B7300 a göre sana anlatıyorum dostum senin işletim sistemi ile aynı işletim sistemlerimiz DOSYA yöneticisi - WİNDOWS girdikden Sonra bolca Klasör ,exe ,jpg ,gifler karşına gelicektir Açılışta eğer Türkselin reklamları çıkıyorsa POWER on JPG POWER oFF jpg yi silmen gerekiyor bunları sildkden sonra WİNDOWSdan ÇIk telefonu tkrar yeniden başlat telefonunun kendi AÇILIŞ GÖRÜNTÜSÜ GELİR . POWER on ile Power of un SES uzantısı vardır onlarıda siler isen eğer Turksel ile ilgili açılış ve kapanışta da ses sorunu yaşamazsın hayırlı günler
  • arkadaşlar B7320 yi bugün satın aldım internetten ve telefona hattımı takıp açmaya çalıştım ama açılmıyor ?? şarjını da taktım önce kırmızı ışık yandı sonra ışık yeşile döndü. ama hala açılmıyor!! Acaba telefonda bir sıkıntı mı vardır yada uzunca bir süre beklemem mi gerekiyor yardımcı olabilirmisinz???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem0707

    Benim OMnia Lite da vardı Lanet TTnetin reklamı ben kaldırdım kurcaladım biraz ve buldum OMNİA lite B7300 a göre sana anlatıyorum dostum senin işletim sistemi ile aynı işletim sistemlerimiz DOSYA yöneticisi - WİNDOWS girdikden Sonra bolca Klasör ,exe ,jpg ,gifler karşına gelicektir Açılışta eğer Türkselin reklamları çıkıyorsa POWER on JPG POWER oFF jpg yi silmen gerekiyor bunları sildkden sonra WİNDOWSdan ÇIk telefonu tkrar yeniden başlat telefonunun kendi AÇILIŞ GÖRÜNTÜSÜ GELİR . POWER on ile Power of un SES uzantısı vardır onlarıda siler isen eğer Turksel ile ilgili açılış ve kapanışta da ses sorunu yaşamazsın hayırlı günler


    teşekkürler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.