Şimdi Ara

samsung c650 de usb diskten film izlemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar usb diskimdeki tüm filmleri sorunsuz birşekilde izleyebiliyorum ama filmden gelen görüntüde birşeyler eksik.tam olarak anlamlandıramıyorum nasıl anlatsam akan görüntü belgesel tadında.bbc primedaki ingiliz dizilerini bilir misiniz?oradaki görüntüyü andırıyor.değişik bir ambians var.acaba divx,dvdrip film izlememden ötürü kaynaklanabilir mi?hd filmlerin boyutu yüksek olduğu için 700 mblık dvdripleri tercih ediyorum.



  • Soap opera denen yapmacık görüntü etkisi durumu olabilir. Motion plus özelliklerini kapatın ve tvyi normal ve doğru görüntü ayarlarında izlerseniz düzelecektir.
  • ender çok teşekkür ederim.
    peki motion plus özelliklerini kapatın demenizden kastınız netleştir düzleştir olan ayarları kapalı moduna getirmemiz mi?Son olarakta doğru görüntü ayarları konusunda referans ayarları bana verebilir misiniz?İnanın soap opera durumundan dolayı filmlerden tam lezzeti randımanı alamadım.
  • peki motion plus özelliklerini kapatın demenizden kastınız netleştir düzleştir olan ayarları kapalı moduna getirmemiz mi?>>> Evet hepsi kapalı olsun, tv boşuna görüntü işleme-iyileştirme işleri yapmasın.

    http://forum.donanimhaber.com/m_39545928/mpage_14/tm.htm başlığında ayarları vermiştim. Bunu başlangıç değeri olarak kullanın. Lcd tv ve tüplü tvyi birlikte çalıştırıp görüntüleri aynı yapmaya çalışın.

    Lütfen sonucu paylaşın ki benzer sorunu olan arkadaşlar forumda arama yaparsa işe yarayıp yaramadığını öğrenebilsin.




  • bende tükçe karakterleri göremiyor alt yazıda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: temser

    bende tükçe karakterleri göremiyor alt yazıda.

    Aynı sorun bendede var baya bir kurcaladım ama çözemedim.

    Forumda buldum çözümü kumandadan toolsa basıp altyazı seçeneklerinden türkçeyi seçince düzeliyor ama şimdide başka bir sorun var.Her altyazı satırının başında [Y:i] böyle birşey çıkıyor bunu nasıl kaldırabiliriz bilgisayarda oynatırken göstermiyor ama televizyonda her satırın başında çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 12 Aralık 2010; 13:55:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.