Şimdi Ara

Samsung C650 Serisi Lcd Tv # Genel Konu # (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.284
Cevap
68
Favori
1.075.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sd

     Samsung C650 Serisi Lcd Tv # Genel Konu #
  • sd

     Samsung C650 Serisi Lcd Tv # Genel Konu #
  • sd

     Samsung C650 Serisi Lcd Tv # Genel Konu #
  • alan arkadaşlar alt ortadaki rengin ne olduğunu söyleyebilir mi??
    651 652 ve 653 serilerinde bu renkler değişiyor mu?
  • evet değişiyor 653 kırmızı 652 gri 651 düz siyah
  • alt ortadaki renk kırmızı
    Birde kimse youtubeye nasıl girildiğini çözemedi mi?
  • telekom , türkiye bitti artık samsungun da youtube'a girişini yasakladı heralde
    quote:

    Orijinalden alıntı: selababa

    alt ortadaki renk kırmızı
    Birde kimse youtubeye nasıl girildiğini çözemedi mi?
  • sitelerinde de bildirdiklerine göre İB firması 2 ölü pikselin altına değişim yapmıyo. Hayret tek ölü piksele ANINDA değişim yapmışlar
  • ya arkdaşlar youtube app sini yüklemenin bir yolu yokmu c serisine ya bu iş boktan oldu :( dts geldi youtube gitti
  • sevgili c650 kullanıcıları; bir sorum olacadı.

    şimdi tvnin kullanım klavuzunda pip modunda yan ekranda sadece "tv" modu aktif hale gelir anlamında bir tablo var. bunun aslı var mıdır?

    ben 32s81 kullanıyorum, pip modunda yan ekran olarak "harici 1, harici 2, tv ve av" modlarını destekliyor. ne iş? deneyen var mı acaba? ben de yeni nesil tvlerde yan ekran olarak tüm modlar (hdmi, pc vb. desteklenmiştir herhalde diye düşünüyordum ama, bu biraz hayal galiba)
  • çok düşündüm çok araştırdım burda yazılarıda dikkate aldım tabii kafam çok karıştı ama sonunda karar verdim ve bugün sipariş verdim 46c650 için umarım pişman olmam. menmunda kalsam pişmanda olsam yarından sonra burada paylaşacağımdan emin olabilirsiniz... tabii resimlerde eklemeyi ihmal etmiiycem kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak adına...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarsici -- 15 Nisan 2010; 21:43:14 >
  • Elimdeki ses sistemi (Z5500) ile yaptığım optic bağlantıyla film (usb) izlerken DTS, DD olarak ses alabiliyorum fakat Ps3 ve Xbox'dan aynı şekilde ses alamıyorum...

    Diğer özelliklerine gelince oldukça iyi bir tv, ben çok beğendim...
  • sen hala istanbul bilişimdemisin biz çoktan aştık o mevzuları da ayrıca biraz ilgili olsan düne kadar o sitede sıfır ölüpiksel garantisi yazdığını görürdün benden sonra iki piksele çıkarttılar heralde (iki kez üstüste değiştirdikleri için).ha bunu bilip hala yazıyosan artniyetlisin o da ayrı mesele..neyse sonuç itibariyle bu çokbilmiş edalarıyla aklınca dalga geçme çabalarını bırak yoksa böyle alaya alınırsın.konumuz 40c650 serileri...
    quote:

    Orijinalden alıntı: freemans


    sitelerinde de bildirdiklerine göre İB firması 2 ölü pikselin altına değişim yapmıyo. Hayret tek ölü piksele ANINDA değişim yapmışlar




  • birazdaha fotoğraf ve bilgi ekleyebilirmisin(tv kalınlığı, özelikler, artılar, eksiler....) bende LG SL8500 ve SAMSUNG 40C650 arasında kararsız kaldım.
  • arkadaşlar 1 hafta önce bende 46C650 ib den aldım ve hizmetlerinden memnun kaldım.

    bu konuda tereddüt etmeyin.bence her anlamda ib den alışveriş güvenli...

    ayrıca c serisi hakkında söylenecek bir şey yok gerçekten dream box ile sd yayınları seyrediyorum.tek kelime ile görüntüler harika....

    diğer tüm özellikler de çok iyi ben asus notebook dan vuze programı ile tv de açık olan dlna ile mkv filmi takılmadan oynattım ama sadece belki benden kaynaklıdır.altyazısını açamadım ama filmi seyrettim.fotoğraflarımı açtım.

    LG ile kıyas bile olmaz bir de bu fiyat gerçekten çok iyi düşünmeden al derim.
  • Bende de dreambox var. Görüntüden memnunum. Ancak vestel marka eski bir receiver bağladığımda daha kaliteli sd görüntü kalitesi aldım. Açıkçası da şaşırdım. Demek ki receiver çok önemli sd kalitesi için. Vestel sevmem açıkçası, çok problem yaşadım daha önce ses sistemimde falan. Ama durum bu.
  • herkese hayırlı olsun,bende aldım, gelsın gorecegız arkadaslar...
  • Yer darligi ve fiyat farki nedeniyle ben 40 yerine 32" almayi dusunuyorum. 32c650 nin teknik ozelliklerine bakarken 32" olaninda Ultra Clear Panel ozelligi olmadigini gordum, en azindan ingiltere sitesinde oyle yaziyor (http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE32C650L1KXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification). ikisi de ayni seriye ait olduklari icin emin olamadim. 40 ile 32 arasinda boyut disinda bir fark var mi gercekten? 32de yukaridaki ozellik yoksa goruntu kalitesini nasil etkiler sizce (su an kablo tv var muhtemelen alinca teledunyaya gecicem. ayrica mkv film izlemek icin kullanicam)?

    yeni model oldugu icin 32si piyasada var mi onu da arastirmadim. 40la arasindaki fiyat farkina gore veya 40" olanin bi sure sonra ucuzlama ihtimaline gore onu da dusunebilirim.
  • Selamlar,

    Yazdıklarınızı okudum ancak siz TV'nin sarhoşluğundasınız sanırım hala.

    Ben de 46c650 aldım onceki gun, dun bayagi test etme şansım oldu. +x, -y bölgesinde köşeye daha yakın 1 tane ölü pixel tespit ettim, bu önemli değil. Bu esnada HDD'mi baglayarak 720p, 1080p, SD yayın izledim, bilg. bagladim, oradan TV ve film izledim. Bence HD icin gayet tatminkar, SD medya için ise gerçekten çok iyi bir seçim olmuş. Ben bu TV'yi çoğunuzun yaptığı gibi showroomda 10larca TV ile karşılaştırarak ve araştırmalarım, kullanıcı tavsiyeleri sonucunda aldım.

    Aslında c serisinin speklerinde Wireless var yazıyor ancak bunun için de dongle almak gerekiyormus paraya kıyıp. Artık kablolu takılsın TV napalim. Bir de benim DLNA'den anladigim aslinda file sharing degil video streamingdi, bu noktada hayal kırıklığına uğradım. Aranizdan deneyen var mi bunu? Mesela bi PC'den MCAST stream basip TV'den izleyen?

    Ancak içimi gıdıklayan şöyle bir durum oldu. Gece TV'ye siyah fon verdikten sonra paneldeki vanalarin tam kapanmamasi sorunu var. Yani Ekranda diyagonal 2 tane beyaz çizgi var. Aşagıda resmini de koyuyorum.

    Bu durum kesinlikle rahatsız edici bir durum degil aslında ama yine de aranızda bilen varsa sorayım dedim. Bu bir defection mi?

    Yardimlariniz icin teşekkurler.




     Samsung C650 Serisi Lcd Tv # Genel Konu #




  • ben siyah fon koyduğum zaman herhangi bir artifakt veya renk bozukluğuyla karşılaşmadım sorun senin panelden kaynaklı olabilir , mcast streamingden kastın ne anlamadım ama dlna ile pcdeki videoları kesinti olmadan ( 1080p'de arada sırada buffer yapabiliyo) izliyorum gayet de memnunum.benim sıkıntım b serisinde usbden bellk taktıktan sonra çıkarma aşamasında donanımı güvenle kaldır seçeneği vardı bunda bulamadım.bulabilen veya konu hakkında bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.