Şimdi Ara

Samsung, çalışanların yapay zeka araçlarını kullanmasını yasakladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, çalışanların yapay zeka araçlarını kullanmasını yasakladı
    Samsung, çalışanların bilgisayar, tablet ve telefonlarında AI sistemlerini kullanmasını yasakladı. Yapay zeka platformları tarafından kullanılan verilerin harici sunucularda saklanması nedeniyle şirket, bu verilerin ifşa edilebileceği düşünüyor.



    Ayrıca Bkz.İnsan düşüncelerini okuyan devrimsel bir yapay zeka modeli geliştirildi



    Samsung, hem şirket içinde hem de şirket dışında ChatGPT gibi üretken yapay zeka platformlarına olan ilginin arttığını söylüyor. AI platformları kullanışlı olsa da güvenlik risklerine ilişkin endişeler var.



    Şirketin açıklaması şu şekilde: "Genel merkez, üretken yapay zekayı güvenli bir şekilde kullanarak çalışanların üretkenliğini ve verimliliğini artırmak için güvenli bir ortam oluşturmak amacıyla gerekli önlemleri gözden geçiriyor. Ancak, bu önlemler hazırlanana kadar üretken yapay zeka kullanımını geçici olarak kısıtlıyoruz.”



    Samsung, kişisel cihazlarında ChatGPT ve diğer araçları kullanan çalışanlardan şirketle ilgili herhangi bir bilgi veya fikri mülkiyeti ortaya çıkarabilecek kişisel verileri göndermemelerini istedi. Bu politikaya uymayanlara iş akdinin feshi dahil çeşitli disiplin cezaları verilecek.




    Kaynak:https://www.cnet.com/tech/samsung-reportedly-bans-use-of-generative-ai-tools/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.