Şimdi Ara

Samsung, çamaşır makinelerini geri çağırıyor: Yangın vakaları yaşanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Hocam çamaşir makinesi alirken ben de çok araştirdim. Önceki 4 yıllik Samsung ancak diğer dairem için arastirarak Beko aldim.


    Samsungta şöyle hileler var, iste bubble teknolojisi, köpükte bekletmedir vs, bunlar bence fasafiso zaten programlar genelde özellikle pamuklular için çok uzun sürüyor. 4 saate yakın olunca illa ki kısa program seçmek istiyorsunuz.


    Benim gözlemlerim, Samsung lekeler konusunda çok kötü, ki ben aldigim dönemdeki makine şu an 16 bin lira olmuş, benzer modeli yani. Şu an o makineyi alsam heralde içime otururdu.


    Samsung, Xiaomi gibi ürünler maalesef her alana el atan firmalar ve her kulvarda ayni başariyi gosteremiyorlar. Tommy Hilfigerin saat üretmesi gibi fasona dönünce bu işler maalesef sonuç tuketici hüsranı oluyor. Arçelik, Beko, Grundig urünleri ayni firmanin diye biliyorum zaten. Yanliş da hatirliyor olabilirim. Yerli mallardan daha once benim de başim yandi biraz üfleyerek bakıyoruz, özellikle vestelin kötü namı herkesce malumumuz.


    Siemens her ne kadar eskisi kadar olmasa da, kaliteli. Bütçeniz yeterse kesinlikle alabilirsiniz. ancak ben Beko da öneririm. Alirken çok süpheyle almiştim. Bir tanidigim tavsiye etti( Ayiptir söylemesi kendisi biraz da takıntilidir hijyen konusunda ) o önerince tamam dedim. Cunkü adam hergün makine acan biri o makine ona 10 sene dayandiysa bana ömürlük gider dedim. Gerçekten de güzel makine leke konusunda. Hiçbir sorun görmedim.


    Siyahlari herhangi bir soldurma yapmadi şu ana kadar. Zaten bu makinelerde sivi kullanmak şart, toz deterjanlar çok fazla kalınti yaratiyor özellikle siyahlarda hep leke birakiyorlar. Bir de tabi ki sicaklik 40 dereceden yüksek olmamali ve mümkünse tüm renklileri üsenmeden ters çevirip, tersinden yıkayın. Renk solmasina ciddi etkisi var. Bir de şuan ki makineniz de solma varsa deviri 1000 devirde calistirin daha yüksek sıkmayı tercih etmeyin kis gunu biraz daha uzun sürede kurur ancak renk solmasina ve yipranmaya müspet etkisi var. Yikama gözüne de her yikamada yarım cay bardagi beyaz sirke ekleyebilirsiniz. Sirke renklilerin açilmasina, renk vermesine engel oluyor. Onu da deneyebilirsiniz.


    Tüm bu faktörlerin yanında giysilerin kalitesi ile de alakali tabi, marka diye aldigimiz çogu kiyafetin boyalari artik cok kalitesiz.

    90 lı yillarin sonundan kalma bir sweat var bende Mavi Jeansten kalma, belki 300 kez yikanmistir. Halen evde giyerim ve inanmazsiniz dikkat bile etmem yikanmasina ama halen ilk siyahliği var. Sıfır solma. Şu an o kalitede Mavi jeansin kendisi üretmiyor ürün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Aralık 2022; 22:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler, çok güzel bilgiler. Evet sözde Samsung'un o teknolojileri çok ilgimi çekiyordu. Benim şu anki makine Arçelik'in 5kg lık 800 devirlik giriş seviyesi modeli. 1000 deviri bile yok yani. Hediye gelince kaldı öyle.


    Evet maalesef sözde tekstil cenneti ülkemizde ürünler gerçekten kalitesiz. Misal 18 yaşında Abd'de ki bir standart mall dan markasız aldığım kot pantalon ve sweat, yaşım 35 e geldi hala çok iyi durumda.

  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Adamlar yanıyor diye kablosuz şarj aleti çıkaramadı ama sorsan epıldan iyisi yok XD

  • Paranız varsa Miele alın, hoş ona da baya para gerekiyor :(

  • her firmada olabilecek şeyler.


    eğer müşterileri mağdur etmiyorsa bi sorun yok ben böyle bi sorun yaşasam ve kesin çözüm görsem tekrar samsung alırdım. Malın arkasında durmak önemli

  • bizdekilerin wifisi yok ondan rahatım ama garanti bittiğin gün, kapağı, beyni anında nasıl bozulur. Bir kart alıyorsun 3 ay sonra yine bozuluyor. Detarjan erimiyor , kirleri tam çıkarmıyor. Arçelik , ariston , ariston kullandım. Komşum vestelden şikayetçi

  • Vestellerin yıkaması iyi aslında evde 76201 modelini kullanıyorum ancak 8kg ve üstü modellerde sıkmada titreme,zıplama ve sıkmaya geçmeme sorunu var ben makinemi garantiden değiştirdim deterjan kutusu 2 kere değişti yine arıza çıkardı bu sefer yeni makine yolladılar yeni gelen ürün revizyon görmüş ufak tefek güncellemeler yapılmış versiyondu şuanlık memnunum.

  • Samsung Beyaz eşya işinde sıkıntılı. 10 sene önceki çamaşır makinalarında da bir dünya sorun vardı hala sorun var. Buzdolaplarındanda pek memnun olan yok. Beyaz eşya işini kıvaramıyorlar belliki.

  • Geçtiğimiz yıl LG çamaşır makinası ve gardırop tipi buzdolabı aldık. İkisi de mükemmel ötesi iş çıkarıyorlar. Televizyonlarının kalitesinden bahsetmeye zaten gerek yok.

    Arçelik, Beko diyenler olmuş. Asla evime sokmam.

  • Görselliğine bakarsak eğer LG ve Samsung gibi markalar cidden önde. Özellikle de kadınların aklını çelebiliyor.

    Ama işlevselliğe bakarsak da Bosch , Siemens gibi markalar sadece işini yapıyor ki günümüzde de bizlere bu lazım.

  • SUAVI kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz markalar da istenen ücretin karşılığını veremiyor malesef tonla şikayet başlığı var bende bir kaç modelini kullandım hiç memnun kalmadım

  • samsung senden beklemezdik aga bunu yapma bize

  • Arçelik-Vestel-Profilo-Philips-Beko-Siemens-Bosch-GRundig-Altus-Aura-Cebilon

    Bu firmalardan uzak durmak lazım asıl.

    Özelliklede "İHLAS PAZARLAMA" ve AKPYE Yakın kesimin en sevdigi firmalardır bunlar:D.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 26 Aralık 2022; 16:51:0 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.