Şimdi Ara

Samsung Çamaşır Makinesi Tamir Edilememe Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Benim 2012 yılında almış olduğum Samsung marka bir çamaşır makinesi var. Birkaç gün önce arızalandı. Orijinal servisini aradım. Garantisi tabi bitmişti. Yaklaşık 700 TL ücret karşılığında bozulan anakartı değiştireceğiz dediler tamam dedim. Götürdüler. Öncesinde bir süre anakartı beklediklerini söylediler. Fabrika'dan gelememiş vs. Bugün de arayıp 2 anakart denediklerini ancak iki anakartı da makinenin bozduğunu, kablo yollarıyla ilgili bir sorun olabileceğini ama bu aşamada makineyi tamir edemediklerini ve geri iade edeceklerini söylediler.

    Benim bildiğim bir markanın Türkiye'de 10 yıl boyunca her türlü servisi verme zorunluluğu var. Yanılıyor muyum? Bana telefonda 10 yıl motor garantisi var dediler ama benim derdim garanti değil. Servisin bu makineyi sonuçta tamir etmek zorunda olduğu görüşüm.

    Bu konuda bilgili arkadaşlardan cevap alabilir miyim? Seçeneklerim nelerdir?

    Makine hiçbir şekilde tamir edilemezse haklarım var mı? Yoksa Samsung kafasına göre makineyi tamir olmuyor garantisi de bitti iade ediyoruz diyebilir mi?

    Neler yapmalıyım eğer iade etmeye kalkarlarsa?

    Teşekkür ederim.







  • Merhaba, öncelikle şunu söylemeliyim ki tamiri mümkün olmayan hiç bir cihaz yoktur. Konuyla ilgili işlemleri gerçekleştiren teknisyen sizin bizim gibi bir insan olduğu için hür iradesi ile karar vermiş diye düşünüyorum. Kablo yolları ile ilgili diye saçma bir yorum da duymadım daha önce. Bu tarz elektronik cihazlarda kablo giriş ve çıkışları bellidir ki üstelik çamaşır makinesinde o kadar karışık bir kablo ağı yok çok basit bir düzenek. Muhtemelen hatayı bulamadıkları için yanlış çözüm yolları denediler ve olmadı. Samsung 'a bu görüşmeyi ve süreci aktarmanızı tavsiye ederim mutlaka gereken neyse yapacaklardır.
  • Çok teşekkürler. Cihazı bu teknik servisten iade alıp Samsung genel müdürlüğünü aradım. Birilerini gönderdiler. Parçayı direkt evime getirip takacaklar bakalım bekliyorum.
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Hocam durum nedir bende süreci merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aradığım ilk servis resmi sitesinden aldığım numara değildi. Sonra Samsung adresinden aldığım 444 lü numarayı aradım oradan yönlendirdiler servis. 3-4 günde çözdüler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.