Şimdi Ara

Samsung Curved Playstation Uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Playstaton oyun salonu işletiyorum. Bundan yaklaşık 1 ay önce Samsun 48ju6570 Samsung Curved 4k tv aldım. TV kurulduğu gün gün görüntüye bakınca şok oldum hareketli görüntülerde inanılmaz derecede imput lag ve titreme oluyordu.. hemen çağrı merkezini aradım ve servis yönlendirdiler. arada geçen 1 aylık süreçte defalarca servis geldi. arandım vs.

    Sonrasında bugün olay nihayete kavuştu. Tarafıma Samsungdan yapılan açıklamada bizim tv miz 4k playstation 4 full hd bu yüzden uyumusuzluk oluyor. tv normal şeklinde cevap aldım.

    Dünyada 50 milyon adet satan playstation 4 ile Samsung tv uyumsuzdur açıklamasını kabul etmiyorum dedim arayanlara baya bağırış çağırış oldu.

    Araştırmalarım sonucu samsungun hemen hemen her model tvsinin playstationda bu sorunu verdiğini öğrendim. sadece bazı modellerde yapmıyor.

    İçerisinde oyun modu olan bir tv firmasının playstation gibi en çok satan oyun konsoluna uyumsuz olaması ne demektir! Bu açıklama kabul edilebilir mi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakofly -- 22 Haziran 2016; 15:08:15 >







  • burakofly kullanıcısına yanıt
    Hocam kendim deneyimlememekle birlikte samsung'un konsol için iyi olduğunu okudum çoğu yerde. Başka bir problem olmasın? Samsung'un size yaptığı açıklama zaten kabul edilemez o ayrı konu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende samsungun 40ju 6370 isimli curved full hd modelini kullanıyorum. oyun modunda gecikme yok. gayet akıcı performans alıyorum. monitörden geçiş yaptığım halde beni rahatsız edecek bir gecikme yaşamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arakdaşlar 4k modellerinde var. 1080p görüntüyü 4k ya yükseltmeye çalıştığı için bozuyor tv... Samsunugun iyi olduğunu iddaa eden varsa bu konuda şuan liste fiyatı 3400 olan bu 30 günlük doğru düzgün kullanılmamış tviyi 2000 tlye vermeye hazırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.