Şimdi Ara

SAMSUNG'DAN YENİ ÇİFT HATLI TELEFON(C5212) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
50.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lebu

    o oyunların hepsini sildim.
    internetten *.jar, *.jad uzantılı oyunlar bulup yükledim . satranç , tetris vs.



    merhaba,

    nereden indirdiniz? aynı oyunlar var mı? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • açıkçası telefondaki oyunların ismini bile hatırlamıyorum . internette "free samsung games" "free mobil games" gibi başlıklarla aratırsanız yüzlerce oyun çıkıyor.
  • slm arkadaşlar ben bir şey öğrenmek istiyorum samsung c3212 aldım çift hat reddedilen numaralarda bir no var onu nasıl kaldırabilirim lütfen gercekten cok açıl size duacı olacagım tesekkürler..
  • Daha önce Samsung kullanmadığım için birkaç sorum olacak. Telefonu sessize alma ve sonra tekrar sesli hale getirmeye yarayan bir kısayol tuşu var mı? Mesela SE K750i'de # tuşuna basılı tutunca sessize alıyor sessizdeyse sesli konuma geçiyor. Bunu sık sık kullanırım bu tip önemli işlevlerin kısayolları vs Samsung c5212de de var mı? Başka ne gibi özellikler olur mesela Bluetooth açma kapama gibi sıklıkla kullanılabilecek şeyler için bu tip kısayollar varsa bildiğiniz bunları paylaşır mısınız?

    Şu hat geçiş olayını becerememiştim bugün burada yazılanları denerim. Sim değiştirme tuşu sanırım resimde kırmızı daire içine alınan tuşlar oluyor?

     SAMSUNG'DAN YENİ ÇİFT HATLI TELEFON(C5212)




  • Yukarıdaki mesajı cevaplayacak olan yok mu?
  • ayarlar<<<arama<<<tüm aramalar<<<<otomatik reddet<<<<"seç"
    "reddedilenler listesini" görünce gerekli ayarlamayı yaparsın.



    **** işaretli düğme hat geçişi içindir.
    diyez tuşuna uzun basış sessiz profili aktive eder (yani titreşim ) devre dışı bırakmak da aynı şekilde...


    tamamen sessiz olması için önce bir profil seçip gerekli ayarlar yapılır , sonra
    ayarlar<<<<<< telefon<<<<<kısa yollara girilir
    yön tuşlarına profil kısa yolu ayarlanır. sonra yön tuşu ile profillere direkt girilip , istenen toplantı -sessiz araç kullanımı vs seçilir.. burda birden fazla basış olacak tabi
  • telefonumu modem olarak kullanıp dizüstünden nete girmek istiyorum. pcde de bluetooth var. nasıl bağlanabilirim ? yardım eder misiniz?
  • neyse yaptım uzun uğraşlar sonrası
  • Mesela bendede şöyle bir gariplik var, telefon 1.5 yıl civarı olduğu içi n midir nedir artık ciddi yavaşladı... ayrıca ilk açarken 2.sim kart şifresini girmeden önce ekran 5sn fln donuyor; ancak sonrasında pin girilebiliyor. Bir fikri olan var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackduck

    Mesela bendede şöyle bir gariplik var, telefon 1.5 yıl civarı olduğu içi n midir nedir artık ciddi yavaşladı... ayrıca ilk açarken 2.sim kart şifresini girmeden önce ekran 5sn fln donuyor; ancak sonrasında pin girilebiliyor. Bir fikri olan var mıdır?


    merhaba,

    bende kullanmaya başlayalı yaklaşık 1.5 yıl. belirttiğiniz sorunlar bende yok. ilk etapta aklıma iki şey gelir;

    1- hafıza kartı ile mi kullanıyorsunuz? hafıza kartı ile kullanıyorsanız dolmuş olabilir yada kartta sorun olabilir. hafıza kartı olmadan açıp kontrol edebilirsiniz. (ben aldığımdan beri hafıza kartı vs. hiç takıp kullanmadım.) bence büyük ihtimal sorunun nedeni bu.

    2- pilinizde sorun olabilir. hergün ve sürekli pili şarj ediyorsanız bu tip bir duruma yol açabilir diye düşünüyorum. bir şekilde kontrol edin derim.

    şuan için ilk aklıma gelenler bunlar. dediğim gibi ben bu sorunları hiç yaşamadım.




  • ben de kullandım bu aletten . işini yapan bir makine
  • bence samsung un en başarılı çift hatlı sorunsuz ve (kaç kez düşürdüm birkez kardeşim bana kızıp yere attı banamısın demedi) tüm modellerine göre en sağlam telefonu c5212. fiyat biraz dahadüşsün bir adet alıp köşeye atmak lazım. samsung birde şu 3 meseleyi halletse.
    1-çift hat seçme meselesini yan tuştan değilde, çin telefonları gibi hat 1 ve 2 şeklinde normal çevirme tuşlarından basitleştirse..
    2- sim 1 sim 2 meselesini kaldırsa, bu durum çin telefonlarında yok çünkü. şahsen zaman zaman görüşme kaydı yapmam gereken durumlar oluyor. çin telefonlarında hangi hattan ararsam ses kaydı yapabiliyorken. samsungta hangi sadece etkin olan simde bu özelliği kullanabiliyorsunuz. ille diğer hattınızdan arayacak veya aranacaksanız. o simi etkin etmeniz gerekiyor. bu geçiştede telefon yeniden başlıyor.
    3- kameranın değerleri yetersiz en azından eski k-750i ayarında kamerası olsa. bu 3 durum dışında gerçekten mükemmel telefon. her iki hat seside diğer çift simli samsunglara fark atıyor. çinler zaten ses konusunda yanına yaklaşamaz. onların sadece kullanımda bir iki avantajı dışında samsungla boy ölçüşmesini yazmam bile hata. sadece açıklıyıcı olsması açısından samsungtan beklenti açısından belirttim.




  • TELEFONUMU İLK AÇIŞIMDA ÇOK UZUN SÜRE BEKLEMEK DURUMUNDA KALIYORUM.
    BAZENDE AÇILMIYOR ..
    BİR KAÇ KEZ AÇIP KAPAMAK ZORUNDA KALIYORUM ANCA BÖYLE YAPINCA AÇILIYOR.
    BİR YERLERDE OKUMUŞTUM ÇARESİNİ AMA NEREDE OLDUĞUNU HATIRLAYAMADIM..
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
  • 1.hat yerine 2.hattan arama yapmak için her seferinde varsayılan hattı değiştirip telefonu yeniden mi başlatmam gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allornone

    1.hat yerine 2.hattan arama yapmak için her seferinde varsayılan hattı değiştirip telefonu yeniden mi başlatmam gerekiyor?


    merhaba,

    böyle bir işlem yapmanıza gerek yoktur. numarayı yazın yada rehberden seçin sonra yandaki hat tuşuna basarak istediğini hattı seçip arama yapabilirsiniz.
  • Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: papi40

    telefonumu modem olarak kullanıp dizüstünden nete girmek istiyorum. pcde de bluetooth var. nasıl bağlanabilirim ? yardım eder misiniz?



    sana kimse anlatmamış ama sen nasıl yaptığını anlatabilir misin bende aynı şey için uğraştım beceremedim:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackduck

    Mesela bendede şöyle bir gariplik var, telefon 1.5 yıl civarı olduğu içi n midir nedir artık ciddi yavaşladı... ayrıca ilk açarken 2.sim kart şifresini girmeden önce ekran 5sn fln donuyor; ancak sonrasında pin girilebiliyor. Bir fikri olan var mıdır?
    benim telefon aldığım günden beridir aynı problemleri yaratıyor malesef. samsung dur diye güvenip aldık .ama şu uyduruk çin modellerinde bile olmayan bir dolu problemle uğraşıyoruz. samsung kullanıcısı olarak. ancak; yorumlardan anladığım kadarıyla, samsung un bu problemleri gidermek gibi bir çabası yada niyeti yok. sırf bu yüzden bundan sonra samsung kullanmayacağım.hangi çift hatlı tel forumuna girsem, herkes samsung ların problemleriyle boğuşuyor.
  • 2.hatı kullanarak internete nasıl girebilirim?
  • telefonu pcye bağlayıp nasıl internete girebiliriz birisi ayrıntılı anlatabilirmi :(
    ayrıca kısa mesajlarını saklamak isteyenler için telefonun 200 mesajlık hafızası az gelebilir. ben özel mesajlarımı mobiledit programı ile yedekliyorum. txt formatında yedekliyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.