Şimdi Ara

Samsung Display sonunda parmak izi sensörünü ekrana gömmeyi başardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi'yi ucuz sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Xiaomi resmi olarak giriş yapsaydı Mi 6'yı 3000'den aşağı bulamazdınız. Bugün herhangi bir markanın telefonunu da ithalatçı garanti alırsanız aradaki çok fazla olmayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Xiaomi'yi ucuz sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Xiaomi resmi olarak giriş yapsaydı Mi 6'yı 3000'den aşağı bulamazdınız. Bugün herhangi bir markanın telefonunu da ithalatçı garanti alırsanız aradaki çok fazla olmayacaktır.

    Hocam, şöyle bir tecrübem var bu nedenle resmi distribütör garantisi benim için anlam ifade etmiyor. 3 sene önce 1400 liraya Sony ç ultra aldım. Ekran yanması nedeniyle servise verdim (KVK) . Arkadaşlar ekran kasasında eğrilik var diye 370 lira istediler. İtiraz ettim 3 ay uğraştım para iadesi hakkı aldım. Benden tüm kutuyu , kulaklık ve şarj aleti istediler. Şarj aleti bozulduğu için atmıştım. Onun için 50 TL kestiler. (Garantiye dahil değil ama kesmek gündeme gelince kesiyorlar, belki kurallar değişti ama haberim olmayabilir ama bu da saçma bir durum) Uğraşmak istemediğim için uzatmadım.



    Neyse Hepsiburada üzerinden baktığım bir iki ürün baktığım zaman aynı ürünün ithalatçı fiyatı ile KVK fiyatı arasında 300- 400 lira fark vardı. Çok büyük oynamaz rakamlar.



    Bu arada yanlış anlaşılmasın ben tüketiciyim bugün Xiaomi yarın başka bir marka fiyat/kalite/performans denklemini yakalar onu kullanırım.



    Ama aradaki farkı neden başkasının cebine bırakayım. Hayat maksimum fayda minimum enerji mantığı ile döner. Sadece biz insanlar bu döngüyü kırıp olmadık davranışlar gösterir durumdayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Xiaomi resmi olarak girse 3000'in altına olmaz buna katılıyorum ancak başka markanın ithalatçı garantisi arasında fazla fark olmaz konusunda kesinlikle katılmıyorum. Mi6'nın 4gb ramli modeli 1500 liraya kadar bulanabiliyorken hadi 1600 diyelim rakibi S8 ithalatçı garantili 2600-2700 lira civarında seyrediyor htc u11 2400-2500 lira seviyelerinde arada 1000 lira oyunuyor hiçte küçümsenecek farklar değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 24 Mart 2018; 16:35:54 >
  • Sirada ekrana gömülü face id kamerasi var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    sonunda geldi geç olsa da :)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.