Şimdi Ara

SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
17.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİNİ UNUTTUM DİYE ÜZÜLME SIFIRLAMAK (RESET) ATMAK ARTIK ÇOK KOLAY!!!

    DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIN BİOS ŞİFRESİNİ(PASSWORD) UNUTTUNUZ MU? RESET ATMAK ARTIK ÇOK KOLAY!!

    ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDİN!!!

    Samsung NP R540 JS06TR Laptop'un bios şifresini unutmuştu. Laptop'u kasasını açtım bios pilini çıkardım olmadı, biraz internette araştırdım baktım reset jumper yeri varmış kısa devre yaptığın zaman şifre sıfırlanıyormuş denedim ama yinede olmadı. Ne yaptıysam olmadı. En son dedim mutlaka administrator şifresi vardır onu bulurum dedim fakat öyle bir şey de yokmuş. Bunu araştırır iken baktım bir alman blog sitesinde bununla ilgili makale varmış onu okudum ve sonunda sorunu çözdüm. Şifreyi üst üste 3 defa yanlış girdiğiniz zaman size bir kod veriyor, işte bu kod sizin bilgisayarınızın bios şifresi. Bu kodu alıp ekte ve linkte bulunan programı indirip çalıştırıyorsunuz ve kodu soruyor, kodu programa yazıyorsunuz ve bir enter ile bilgisayarınızın bios şifresi karşınıza çıkıyor harika!!!

    https://drive.google.com/file/d/0BwSwunW34r7CY19UQ3ZXb2VZSVU/view?usp=sharing <---- Programı indir....


    programı indirip çalıştırıyorsunuz ve kodu soruyor, kodu programa yazıyorsunuz ve bir enter ile bilgisayarınızın bios şifresi karşınıza çıkıyor harika!!!

    http://dogber1.blogspot.de/2009/05/table-of-reverse-engineered-bios.html <----- Diğer marka bilgisayarların bilgisine ve programına ulaşabilirsiniz.

    https://www.raymond.cc/blog/how-to-reset-remove-clear-or-reveal-cmos-bios-security-password/ <---- Bilgi almak için başka link

     SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!) SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!)
     SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!) SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!) SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!) SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!)
     SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownman -- 4 Mart 2015; 18:19:27 >







  • Helal olsun arkadaş eyvallah.
    Şifreyi kendim değiştirmişim ama hatırlamıyordum.
    Bu programöla deneyince şifreyi veri. O an anladım.
    Demekki benim pc inrernete bağlanınca şifreyi bu programa kayıt ediyor. Yoksa başka pc den baktım çıktı.
  • Zaten başka bir bilgisayarda programı çalıştıracaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu 2015 ama hortlatmam lazım... kardeş hala buralarda isen teşekkür etmek istedim bende senin geçtiğin tüm evreleri geçtim biosu sıfırlayamadım sonra senin konuya rastladım eline sağlık linkte hala çalışıyor :)
  • Kardeşim ben de hortlatmak durumda kaldım bios pilini çıkarmak üzereyken konunu gördüm bu uğraştan kurtulmuş oldum sağolasın verdiğin link hatta sağladığın anlatım sayesinde sorunumu çözmüş bulunmaktayım tekrardan teşekkürler.
  • Teşekkürler, linklerin güncelliğini sağlayarak bile 5 yıl sonra dua aldın.
  • Linki kullanmak isteyenleri görüyorum hala. Bu çok sevindirici bir durum. :) 7 Yıl sonra bile ihtiyaç olabiliyor.

  • Ben bu programla 2013'te gönüllü olarak Sivas Teknosa'da Samsung marka bir netbookun bios şifresini kırmıştım. Müşterinin biri şifreyi koyup öylece bırakmıştı, adamlar servise göndereceğiz falan diyordu. Dur ben bir el atayım dedim, yarım saat eve yürüyüp bilgisayarımı alıp geri gelmiştim. Biraz uğraştırmıştı, adamlar bu ne yapıyor diye bakıyordu bana :D şifreyi kırdığımı haber edince bana uzun uzun teşekkür edip bir de lcd ekran temizleme spreyi vermişlerdi SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!) 

  • helal olsun sana ........ SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!)  SAMSUNG DİZÜSTÜ BİOS ŞİFRESİ(PASSWORD) NASIL KALDIRILIR? (BİRÇOK MARKA İÇİNDE VAR!) 

  • 7 Yıl sonra bile faydalı olabildiysek ne mutlu bize :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownman -- 14 Şubat 2022; 22:45:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.