Şimdi Ara

Samsung E2550 Monte Slider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung E2550 Monte Slider;

    Gelişmiş Donanım, Şık Tasarımla Buluşursa...


    Kayar kapaklı tasarımı ile dikkat çeken Samsung E2550 Monte Slider, ince görünümüne karşın güçlü ve zengin bir donanım sunuyor


     


    Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics'in stil ve gelişmiş teknik özellikleri bir araya getiren Samsung E2550 Monte Slider cep telefonu, sosyal iletişimde en iyi ortağınız olacak.

    Güçlü bağlantı, SNS, kamera, müzik özellikleriyle dikkat çeken Samsung E2550 Monte Slider mobil hayatınıza hız ve güzellik katmak için tasarlandı.


    Bu ay itibariyle satışa sunulacak olan Samsung E2550 Monte Slider, ilk bir ay yalnızca Teknosa mağazalarında, sonrasında ise tüm yetkili satış noktalarında tüketiciyle buluşacak.


    Etkileyici tasarım

    Samsung E2550 Monte Slider'ın şık ve ince tasarımı, stil sahibi kullanıcılara hitap ediyor. Kullanımı kolay kompakt dizaynı sayesinde E2550 Monte Slider, mobilite tutkunlarının hayatına kolayca uyum sağlayacak. E2550 Monte Slider'ın pembe ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.


     


    Her an bağlantıda kalın

    E2550 Monte Slider'ın zengin sosyal ağ seçenekleri ile istediğiniz her yerde Facebook Mobil'e bağlı kalabilir ve sevdiklerinizle her an iletişimde olabilirsiniz. Üstelik bunun için bilgisayar ya da internet bağlantınızın olması gerekmiyor... Yalnızca bir tuşla, küçük ekranda en ideal görüntüyü sağlayacak şekilde geliştirilen Facebook uygulaması sayesinde, sosyal ağlara erişim çok kolay. Bluetooth 2.1 desteği de cep telefonunuzdan diğer bilgisayarlara ve mobil cihazlara bağlanmanıza imkân tanıyor.  


    Multimedya zenginliği

    E2550 Monte Slider'ın 1.3 megapiksel kamerası ve kaliteli görüntü imkânı ile dilediğiniz her anı kaydedebilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz. 8 GB'a kadar yükseltilebilen micro SD kart kapasitesi sayesinde sevdiğiniz MP3'leri saklamak ve sonrasında SoundAlive özelliği ile yüksek kalitede dinlemek mümkün. FM Radyo ile beğendiğiniz şarkıları kaydedebilir ve istediğinizde yeniden dinleyebilirsiniz.


    Farklılık arayanlara...

    E2550 Monte Slider'ın Mobil İzleme özelliği, farklı bir SIM kart takıldığında kullanıcı bilgilerine ulaşma imkânı tanıyarak, çalınan ya da kaybolan telefonunuzu kolayca bulmanızı sağlıyor. Hoşlanmadığınız bir ortamdan çıkmanıza yarayan Sahte Arama özelliği ise zor anlarınızda en büyük yardımcınız... Entegre Java oyunları ile sıkıldığınız her an birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak kendinizi iyi hissedebilirsiniz.


    Teknik özellikler



    GSM Dual Bant, EDGE Rx(900/1800)

    Ekran

    2.0? QVGA 262K TFT (128x160)

    Kamera

    1.3 Megapiksel + Video Kaydedici

    Video

    H.263, MPEG4, QCIF @ 15fps

    Audio

    MP3 Çalar, AAC, WMA, Wave

    Stereo FM Radyo ve müzik kaydedici

    Katma Değerli Özellikler

    Mobil SNS (Facebook)

    Sahte arama, Mobil İzleme, SOS Mesaj, SoundAlive

    Bağlantı

    Bluetooth 2.1, USB v2.0 (Full speed)

    Hafıza

    Dahili Hafıza: 12MB / Harici Hafıza: MicroSD (8GB'a kadar)

    Boyutlar

    98.5 x 48.5 x 14.35mm, 83.5g

    Pil

    1000 mAh
    Konuşma süresi: 550 dakikaya kadar
    Bekleme süresi: 550 saate kadar


    * Samsung Electronics, ürün özelliklerini haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.









  • bu telefonu yeni aldık ama pc bağlantısının nsaıl yapılacağını nasıl müzik atılacağını bilmiyoruz

    bu konuda yardımcı olabilir misiniz
  • Tek sorunu müziği arka planda çalmaması.Hoparlörü mükemmel *#0206*8378# ayarından sesini yükseltince nokianın xpressmusiclerinin sesini bile geçiyor.Samsung bu modelde hoparlöri ayrı yaptığı için çok daha kaliteli müzik keyfi sunuyor.O yüzden çok mükemmel bi cihaz.Kamerası da gayet iyi.
  • Bende de var ama tek sorunum müziği arka planda çalamamak. çok kötü bir durum. Onun haricinde herşey süper!!!
  • telefon fiyatına göre harika ses çıkışı çok iyi tasarım güzel küçük hafif 2gb kart takılı bende yavaşlama falan yok en güzel özelliği daha ilk şarjını yaptım ayın 5inden beri 24 saat sürekli açık günde 1 saat veya üzeri görüşme yapıyorum sürekli kurcalıyor bluetoothtan müzik atıyorum daha hale batarya zayıfa bile geçmedi. şarjı harika gidiyor. pc suite bağlayamadım bi türlü
  • pc studio tanımıyo son versiyonu olsa bile çünkü telefon çok yeni.
    umarım yakında update çıkar..
  • fiyatina göre kamerasi 2 olabilirdi
  • arkadaslar internetten 0.facebook paralımı
  • 2 mp olabilirdi ama ekran çözünürlüğü 128x160 olduğu için en fazla 1.3 olabiliyor.Kamerasının 2 mp olabilmei için ekranın da değişmesi lazım :)


    Java yüklemelerindeki 300 kb sınırını aşmayı da veriyim :)
    *#52828378# yi tuşlayıp OTA Test e geçiyoruz ve maximum jar size yazan yere istediğimiz boyutu yazıyoruz (tavsiyem 3000)
  • bende bu telefonu yeni aldım almasına ama internete giremiom hata şebekeye ulaşılamıyor yeniden dene diyor ne yapmammm lazım bana yardımcı olurmusunuz
  • hafıza kartından :D
  • ıcınden cıkan cd yı yanı k... onu kur fakat baya zaman alıcak daha sonrada dahatca pc telı okuyacak ve ıcıne ıstedıgnı atıcaksın++repp ;)
  • Arkadaşlar bunda titreşim yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?


    edit:tamamdır buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snap! -- 8 Şubat 2012; 23:38:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.