Şimdi Ara

Samsung evo nasıl kurarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SSD konusunda sıfır bilgiye sahibim bu yüzden sizlerden yardım istiyorum.
    Amazondan samsung 850 evo aldım bunu laptop'a takıcam ama kullanım klavuzunda önce bootlama yapın yazıyo ssd yi takma formatlama bios sıralaması nedir yardımcı olabilirmisiniz ?



  • Laptop markasına göre değişebilir. Laptop markasını söylersiniz kullanan arkadaşların dikkatini çekebilir. Ben msata taktım mesela msi marka modele bu hakkında bilgim var.
  • Hocam laptop'un bataryasını çıkar ilk önce fişe fln takılı olmasın ! Şunu yazmamışsınız ssd'yi tek olarakmı kullanıcaksınız yada laptop'unuza 2. bir 2.5'' depolama alanı mı takmak istiyorsunuz, eğer laptop'unuzdaki mevcut 2.5 hdd yi çıkarıp SSD yi takmak istiyorsanız, hdd'nizi çıkarıp yerine ssd yi takın ve montajı doğru yaptığınızdan emin olduktan sonra ciğaz'a gücü verin ve bios'tan usb ile format atıcaksanız usb'den dvd'ile format atıcaksanızda dvd'yi seçip boot'edin bunları yaptıktan sonra windows kurulumu baslıyacaktır ilgili adımları sırayla izledikten sonra sorunsuz kullanabilirsiniz
  • Arkadaşım hiç bilmiyorsan götür bilgisayarcıya halletsin formatı sen at

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARA23 kullanıcısına yanıt
    Mevcut hdd yi çıkartıp onun yerine takmak istiyorum.Ben sadece bazıları ahcı modda kur diyo onu anlamadım @KARA23

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nDise kullanıcısına yanıt
    hocam zaten siz hddyi çıkarıp ssd'yi laptop'a taktıktan sonra power tuşuna bastığınızda bios'a giricek ssd'nin konumunu bios ayarlarından ahci mod yapın ve ahci mod seçtikten sonra seçenek çıkarsa sata deyip ayarı tamamlayın. (Zaten yeni anakartlarda ek depolama alanı takıldığı zaman ahci mod olarak ayarlı oluyor), Siz yine kontrol edin ve işletim sistemini kurun. İşetim sistemini kurmak için dvd & usb'yi bilgisayarınıza takıp boot menüsünden işletim sisteminin yüklü olduğu dvd&usb'yi seçip yeniden başlatın, ilgili yolu izledikten sonra windows başarılı bir şekilde zaten kurulucaktır, kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA23 -- 25 Kasım 2015; 14:59:22 >
  • KARA23 kullanıcısına yanıt
    saolun hocam anlattıklarınızı uygulıyıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.