Şimdi Ara

Samsung Freestyle 2. Nesil Projeksiyon Cihazı, Full HD, 360 Derece Ses, 5 Watt Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktaki cihazdan sipariş verdim. İlk projeksiyon cihazım olacak. İnşallah memnun kalırım. Olası bir memnuniyetsizlik durumunda iade ederim. Kullanan arkadaşlar olumlu veya olumsuz yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.

    Not: Cihaz gelince konuyu güncelleyeceğim.




  • Sonda yazacağımı baştan yazayım cihazı iade edeceğim.

    Yaklaşık bir haftadır kullanım sonucu deneyimlerimi yazıyorum. Öncelikle cihazın tasarımı çok hoş ve kullanışlı. Yanında hediye gelen orjinal batarya stand görevi görüyor ve yaklaşık 3 saat kablosuz kullanım sağlıyor. Ses kalitesi iyi ama yetersiz. Ben bluetooth aparatı alarak eski ses sistemime bağlayarak kullandım. bu seferde hoparlörler uzakta olduğu için fan sesini daha çok duydum. cihazın yanındayken fan sesi rahatsız edici olabiliyor. ben önümdeki sehbanın üzerine koyarak kullandım. Görüntü kalitesi güzel ama karanlık sahnelerde detaylar iyce kayboluyor. Bilgisayarımdan da aynı sahneyi açarak karşılaştırdım. Bu durum hoşuma gitmedi. Belki benim gri duvardan kayanklı olabilir diye düşündüm ama cihazın lümen değeri de düşük. Cihazı 32-50 inc gibi kullanırsanız gündüz de düneşlikler kapalı izlenebiliyor. Boyut büyüdükçe sisli bir görünüm alıyor(gündüz normal güneşlik ve perdeler kapalı). cihazı çok sevdim ama 20bin verdikten sonra biraz daha yüksek fiyatlara çıkıp lümeni daha yüksek ve 4k bir projeksiyon alabilirdim diye düşündüm. belki projeksiyon cihazları bana göre değil.

    Karanlıkta bişeyler izlemeyi zaten sevmem. O yüzden sinemay da pek gitmem. Tvden izlemeyi daha çok seviyorum ama bu cihazın avantajı tüm odalarda yansıtacak yer ve internet olduktan sonra batarya da doluysa izleyebiliyorsunuz. Yatak odasında elbise dolabının kapağına yansıtıp izledim. Belki bir projeksiyon perdesiyle daha iyi olabilir miydi bilmiyorum ama daha çok 4k hissiyatını yaşayamadığım için iade edip 75-85 inc bir tv bakacağım.


    cihazın bazı eksi yönleri var ama iade nedenlerim değil. ses çıkışı yok illa ki bir bluetooth hoparlöre veya kulaklığa bağlanabiliyorsunuz. kendi hoparlörü de iyi ama sinemaseverler için yetersiz.

    normal hdmi girişi yok. micro hdmi girişi yüzünden ps5 oyantmıyormuş. benim ps yok ama başka cihaz bağlasam dönüştürücü gerekecek. cihaz 4k olmadığı için dönüştürücü ile görüntü yansıtmanın bir anlamı olmayacak diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 8 Şubat 2024; 9:56:25 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.