Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
950
Cevap
30
Favori
30.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uğur Öztürk U kullanıcısına yanıt

    Ben çift monitör hdmı kullanıyorum sorun yaşamıyorum hocam.

  • Sasua S kullanıcısına yanıt

    type c to dp kablo denesek faydası olur mu ne dersiniz?



  • Uğur Öztürk U kullanıcısına yanıt

    Valla sorun olabilir hiç bir fikrim yok.

  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    üstad 1444 sürüm kullanıyorum ama profil ve monitor ayarlarımı sanırım samsung hesabıma kayıt etmiştim . belki onla alakalı bi durumdur. monitoru sıfırlasamda hesabımla giriş yapınca otomatik ayarlarımı yüklüyordu.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Yok, ayarlarla ilgili olduğunu sanmıyorum. Dün denedim aynı şeyi bu sefer uyarı vermedi. 

    Garip bir cihaz harbiden, bir günü bir gününe uymuyor. 

  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    diyorum ya. cok ayar istiyen monitor. ben sıfır formatladıgım pc ye bu kadar ayar cekmiyorum diye.  

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarla uğraşalım eyvallahta. Cidden sıkıntıları olumsuz etkiliyor herşeyi. Monitoru kapatınca gigücü tamamen kapatıyor ve pc yi donduruyor, büyük sıkıntı 😂
  • Uğur Öztürk U kullanıcısına yanıt

    ugur hocam monitoru sasua dan sonra 2. alan kişiyim. ben panelin kalitesini görünce ağzım acık kaldı ama cok sorunlarla uğraştım. önce altta cıkan sorun. otomatik cıkan ses ayarı animasyonu. hdmi kabloda acılıp kapanan ekran. artık moralimde bozulmuş uğraşmıyordum.


    ancak 1440 update inden sonra dp port kablosuyla hiç bir sorunum kalmadı.şöyle düşünün arabanız varmı bilmiyorum. bir markanın yeni kasa arabasını alıyorsunuz. yeni model. yeni modelde herzaman kronik sorunlar olur. bunların bir kısmı yazılım la düzeltilir. buda öyle. biz sasua ile herzaman biliyorduk düzelticeklerini ama nezaman.


    benim icin sorun kalmadı hatta bundan sonra cok daha geliştirirler ve daha dolu dolu hale gelicektir.hic endişeniz olmasın.


    haaa ben hic bir zaman hdmi 2.1 e geçmiycem de demiyorum. onada zamanla guzel destek gelicektir. guzel guclu kablolar cıkıcaktır. ama suan icin hdmi kablonun daha zamanı var..dp ile hicbir sorun arkadaşlar artık.





  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Zaten kalite inanılmaz iyi ona lafım yok. Düşünsene hocam pc açık kalıyor. Sadece ekranı kapatıyorsun tekrar açtığında pc donuyor reset atmak zorunda kalıyorsun. Ekranın açılıp kapanması hiç sorun değil bence. Bu sorunu çözmek için 3 tane kablo aldım inş düzelir yoksa iade edeceğim :((
  • ugur hocam sorununuzu ayrıntılı anlatırmısınız? pc kasası acıkken monitoru kapatıyorsunuz ama acınca pc mi donuyor? bu monitorden dolayı değilde donanımsal bir arıza degilmi? mümkünse baska bir pc kasasında monitoru denediniz mi? birde size tavsiyem orjinal kablosuyla bu sorunu denediniz mi?

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Donanım değilde mesela diğer monitor de dp kablosuyla bağlı. Samsunga bağlı kabloyu ekran kartından çıkartıyorum diğer monitörü ekran düğmesinden aç kapat hiçbir sorun olmuyor , hatta eskiden beri hep öyle kullanıyorum pc yi 1 ay kapatmıyorum sadece ekranı düğmesinden kapatıyorum. Samsung pc yi nasıl kitliyor onu anlamadım bazende görüntü gelmiyor yani sleep problemi.

    Orjinal dp kablo hiç değiştirmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur Öztürk -- 24 Nisan 2023; 18:52:4 >
  • Uğur Öztürk U kullanıcısına yanıt

    Hocam monitörde ses sorunu vardı düzeldi, altta piksel şerit yapıyordu çok alt+tab yapınca o da düzeldi. Uykudan uyanmama problemi devam ediyor dediğinize göre. Amazonda satılan csl mikro hdmı 2.1 kablo ile bu sorunu yaşamayacaksınız rahat olun. Şuan için PC yi resetlemek yerine kumanda ile ilk önce monitörü uyandırın sonra bilgisayarı uyandırın.

  • Ben bu ekran her ne kadar iş dışında çok kullanamasam da çok sevdim. İlk curve ekranım bu oldu ama birkaç oyun vs denedim ve hdr ile beraber çok hoş bir renk ve görüş açımı cover etme elde ettim. İş için ekran bölerek çalışması da güzel çok kolaylık sağlıyor

    Hatta o kadar hoş ki kasayı masa üstünden alta taşıyıp ekran olarak 1000r lı yeni g9 oled lerden mi alsaydım keşke diyorum

    Ama şu da var. Ekran ile aramda 0.5-7m olacak. Ki o da monitör kolu sayesinde yoksa o kadar da yerim yok. O yüzden g9 oled çıktığında alsaydım büyük gelirdi herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Nisan 2023; 16:22:50 >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Hocam ne tür bir üretkenlik iş yapıyorsunuz :) eğer kod gibi metin tabanlı bir iş ise pek önerilmiyor yanma tehlikesinden ötürü.

  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    g9 iş değil hocam ya. vatan da gördüm karşısına gecip oyun oynadım. web sitesi actım. o monitörü kullanıcam diye boyun fıtığı olursun kafa bi sağ bi sol. bu cok ideal.

  • Sasua S kullanıcısına yanıt

    Aynen metin tabanlı

  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Valla hocam yapabiliyorsanız bence çift monitör yapın G8 i sadece oyun, film vs... içerik tüketimi için kullanın. Yanma ile kafanız ağrımasın. Garanti biter bitmez yanar budur olur nanay.

  • Sasua S kullanıcısına yanıt

    Yanacağını sanmam çünkü iş için kullanırken parlaklıklar vs en düşükte. Oyun ya da film vs izlerken zorlanacak o kadar.

  • Bu monitöre playstation 5 bağlamak için hangi kabloyu almak gerekir?

  • Şu akıllı tv özelliğindeki Youtubede adblock tarzı bir şey kuramıyor muyuz ya? Hackleme vs yokmudur bunun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.