Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi! (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.148
Cevap
185
Favori
432.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt

    A54 derim. Ayrıca A55'e de bakabilirsiniz kulaklık kampanyasıyla satılıyor, kulaklığı satarım/kullanırım diyorsanız o da fena seçenek değil.

  • AtesGunes kullanıcısına yanıt

    neleri dondurdun

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi!

    Bazilari uykuya alinmis uygulamalar onlari dikkate almazsin.
  • Bu telefonda watsapp arayüzü neden halen eski gözüküyor. Bir çok telefonda değişti, sürüm aynı olsa da arayüz değişmedi.

  • NeCRiS kullanıcısına yanıt

    Telefonla alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Bende bayağıdır yeni arayüz vardı sonradan herkese açtılar mesela. Tahminimce belli kişilerde deniyorlar ondan sonra genele açılıyor:


    https://www.donanimhaber.com/whatsapp-android-icin-yeni-arayuzu-herkese-acti--175866

  • NeCRiS kullanıcısına yanıt

    Bende güncelleme yapmadığım halde değişti, dağıtılması sürüyor demek ki. Google hava durumu tasarımı da öyle diğer cihazlarda değişti benim telefonda aynı eski kaldı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

    A54 hala zlinir mi yoksa poco x6 daha mi iyidir

    Mümkünse daha üst modelini de alabilrsin. Eğer oyunla çok işin yok ise A54 seni uzun süre üzmez. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi! 

  • AtesGunes kullanıcısına yanıt
    Hocam camı nerden aldınız paylaşabilir misiniz ve kendiniz mi taktınız
  • A54 almayı düşünüyorum. Exynos işlemcili olduğu için tedirginim. Uzun süredir kullananlar yorum yapabilir mi. Isınma kasma sorunu var mı telefonda?
  • erbap13 E kullanıcısına yanıt
    Kasma hiç yok. Isınma hızlı sarjda ve bazı ağır işlemlerde olabiliyor
  • diğer forumları okuyor musunuz bilmiyorum, vakit bulursanız s23, s24, ultra, iphone konularına göz atın.

    cüzi miktarda ısınma şikayetleri göreceksiniz, pil sonuçlarına bakın yine benzer süreler.

    a54'ün adı çıkmış exynos diye.


    bilmiyorum daha ne söylenir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 10 Mayıs 2024; 2:18:44 >
  • erbap13 E kullanıcısına yanıt

    belki 100 defa yazdım. çiçek gibi telefon. geçen seçim önü pahalanır diye aldım . kasma masma hiç bir şey yok. çift hat 7/24 , 7/24 akıllı saate bağlı . wifi-hücresel 7/24 açık biri olmazsa biri otomatik geçiyor kılıfsız-koruyucusuz kullanıyorum bir şey de olmadı. alıyorsun uzun yıllar güncelleme desteği ile güncel bir telefon kullanıyorsun mevzuyu kapatıyorsun.

  • A54 ile A35 aynı işlemciyi kullanıyor. İkisi arasında kaldım. İkisi arasında çok fark var mı?
  • erbap13 E kullanıcısına yanıt
    A35 tercih edilebilir bir yılda olsa güncel bir model sonuçta. A35 ekranı 6.6 inç a54 ise 6.4 inç. Ama o telefonda bir tek ön kamera çözünürlüğü düşük 12 yada 13 MP diye hatırlıyorum. Bı teknoloji mağazasına gidip iki cihazında kamera kiyaslamasini yapıp öyle karar verebilirsin. A54 kullanan biri olarak söylüyorum şuan telefon alacak olsaydım iki model arasında a35i tercih ederdim (daha güncel bir model olduğu icin)
  • berkayakin B kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi!
    Ben bunu almışım fiyati daha ucuzdu 2 ay once.
  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Hocama katılıyorum. İphone 15 ısınma şikayetleriyle doluydu. Artık her cihazda hatrı sayılır miktarda oluyor ısınma sorunu
  • telefonu aldığımdan beri hiç sıfırlamadım yeni güncelleme gelmeden bugün sıfırlamalı mıyım sizce ? ve sıfırlarken hard reset mi yoksa ayarlardan fabrika ayarlarına mı sıfırlayayım son olarak sıfırlarken sim kartını çıkarayım mı (1 yıl kadar olacak alalı)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elienzy -- 11 Mayıs 2024; 11:11:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elienzy

    telefonu aldığımdan beri hiç sıfırlamadım yeni güncelleme gelmeden bugün sıfırlamalı mıyım sizce ? ve sıfırlarken hard reset mi yoksa ayarlardan fabrika ayarlarına mı sıfırlayayım son olarak sıfırlarken sim kartını çıkarayım mı (1 yıl kadar olacak alalı)

    Sıfırlayabilirsiniz yedeklerinizden yana sorun yoksa, Samsung Account ve Google hesabı ile yedekliyorum ben kişi, sms, çağrı geçmişi gibi bilgileri. Kalanı hafıza kartında zaten. SIM çıkarmanıza gerek yok, hafıza kartı da şifreli değilse problem yok. Hard reset atınca yeni bir cihaza geçmiş gibi gözüküyorsunuz. Uygulamaları baştan kurmak vakit alıyor sadece eğer tanımlı cihaz gibi seçenekler kullanılmışsa güvenlik adımlarını takip etmeniz gerekiyor.





  • aydogan kullanıcısına yanıt

    "eğer tanımlı cihaz gibi seçenekler kullanılmışsa güvenlik adımlarını takip etmeniz gerekiyor." cümlesini anlamadım, smart switch yedekledim oradan alırım yedeklerı, one ui 6.1 geçmeden önce hard reset atıp mı geçmemi önerirsiniz batarya ömrüne etkisi olur mu resetledikten sonra yapılacak ayarları yazar mısın pil ömrünü uzatacak ayarlar vs.

  • Elienzy E kullanıcısına yanıt

    hard reset atarsanız bazı banka uygulamaları telefon değiştirdiniz gibi algılıyor, o yüzden belirttim. batarya ömrüne doğrudan etkisi olmaz ama telefonu rahatlattığı için uzun vadede iyi bir şey 6 aylık döngülerle sıfırlamak. yapılacak ayarlar ilk sayfada faydalı linkler kısmında var, öneriler kısmında da güzel içerikler var kontrol edin mutlaka.

  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.