Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★ (1431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.671
Cevap
112
Favori
1.348.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14291430143114321433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ana sayfada var kyrillos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyace2
    cm-11 kullanıyorum. Şarjı çabuk bitiriyor. Kyrillos custom romu indirdim. Twrp recovery'den wipe data/factory reset – wipe cache partition – advanced > wipe dalvik cache işlemlerini yaptıktan sonra Kyrillos romu kuracağım. Gapps'ı kurmak gerekiyor mu? Gerekiyorsa ilk sayfadakini mi kurayım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ettu

    galaxyace2
    cm-11 kullanıyorum. Şarjı çabuk bitiriyor. Kyrillos custom romu indirdim. Twrp recovery'den wipe data/factory reset – wipe cache partition – advanced > wipe dalvik cache işlemlerini yaptıktan sonra Kyrillos romu kuracağım. Gapps'ı kurmak gerekiyor mu? Gerekiyorsa ilk sayfadakini mi kurayım?

    Gerekmez.
  • Teşekkürler Gök Gürültüsü.
  • Herkese merhaba ben xda kihttp://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/kernel-ace2nutzer-kernel-20141027-t2920365 bu romu kurdum ancak codina bölmünde ki romu indirip kudum sorun olmadı tek sıkıntı cihazım GT-I8160 olduğu halde en son sürüm olan 20161009 olanı kurunca GT-I8160p oluyor bu sorun olur mu yani adamlara artık türkçe mesaj attım google translate yazdığımı çeviremediği için. Sizin fikriniz nedir Model numarası custom kurunca GT-I8160p olması ilerde sorun yaratır mı?

    NOT:http://specdevice.com/showspec.php?id=24db-082f-cfbf-e1500033c587 Burada Turkish olarak Türkçe desteği var diyor ben hiç bir halt anlamadım madem öyle ise niye GT-I8160P olanı diye ayrı versiyon üretildi biri beni bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer007 -- 15 Ekim 2016; 12:21:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: slayer007

    Herkese merhaba ben xda kihttp://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/kernel-ace2nutzer-kernel-20141027-t2920365 bu romu kurdum ancak codina bölmünde ki romu indirip kudum sorun olmadı tek sıkıntı cihazım GT-I8160 olduğu halde en son sürüm olan 20161009 olanı kurunca GT-I8160p oluyor bu sorun olur mu yani adamlara artık türkçe mesaj attım google translate yazdığımı çeviremediği için. Sizin fikriniz nedir Model numarası custom kurunca GT-I8160p olması ilerde sorun yaratır mı?

    NOT:http://specdevice.com/showspec.php?id=24db-082f-cfbf-e1500033c587 Burada Turkish olarak Türkçe desteği var diyor ben hiç bir halt anlamadım madem öyle ise niye GT-I8160P olanı diye ayrı versiyon üretildi biri beni bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

    GT-I8160P modelinin farkı NFC olması. Başka bir farkı yok.




  • Gök Gürültüsü
    cm-11 yüklüyken twrp recovery'den wipe data/factory reset – wipe cache partition – advanced > wipe dalvik cache işlemlerini yaptıktan sonra micro SD karta attığım Kyrillos rom zipli dosyayı twrp'de "install zip", choose zip from /storage/sdcard1'den gösterip kurmak istedim fakat hata verdi. XDA'dan diğer sürümlerini indirdim. Aynı hatayı onlarda da verdi. Sorun nerede acaba?





  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Cm romu yüklüyse,bu romu yüklersen yüklemez,hata verir.Benim sana önerim,odin ile orjinal romu yükle,sonra da kyrillosu kur.
  • galaxyace2 G kullanıcısına yanıt
    telefonumun şerefine mesaj atayım dedik,

    3.5 yıl olacak neredeyse telefon ile, 2 yıldır da kyrillos'dayım. arkadaşın dediği gibi kyrillos bu telefon için yapılmış en iyi, optimal romdur :)

    ne yazık ki benim telefon iyice perte çıkmaya başladı. soyulmaları saymazsak, ana tuş çalışmıyor, şimdi de kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. orta tuş çalışmadığından format da atamıyorum, sdd ler falan karıştı, hiçbir işlem yapamıyorum program yükleyemiyorum :) ama yine de aygır gibi çalışıyor ve şarjı hala sağlam

    ama öyle ya da böyle bir yerde yenisine geçmek zorunda kalacağım. gönül isterdi daha uzun yıllar kalsın ama eskiyor işte meret çok kullanılınca :)
  • Aynen bende öyle düşünmüştüm. O zaman başlayayım hemen.

    Edit: KYRILLOSv9_JB_XXMG2 romu ve gerekli birkaç programı kurdum. Rom kusursuz çalışıyor.

    Gök Gürültüsü teşekkürler.

    Bu telefonu 4 yıl üç aydır kullanıyorum. Bu süre içinde önce kulaklık soketi bozuldu. Parçasını bulup kendim değiştirdim. Orijinal bataryası bitti. Yurt dışından iki tane 2.450 mAh batarya getirttim. Geçen ay bu bataryalar da bitince tekrar bir tane 2.450 mAh batarya getirttim. Geri dönüş tuşu sorun yapınca (Back) Navigation bar sanal tuşu ekleyerek sorunu çözdüm. Şimdi taş gibi en ufak bir sorun olmadan çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 18 Ekim 2016; 9:44:03 >
  • arkadaşlar
    bi kaç numarayı engellemiştim şimdi o engellenenler listesini bulamıyorum
    engeli kaldırmam lazım
    yardımcı olur musunuz?
  • Telefona Krillos romu kurduktan bir süre sonra uygulamaları açmak için bekletmeye başladı. Nedenini araştırırken belleğin dolu olduğunu fark ettim. Bellekte yer açtım ama sorun çözülmedi. Tekrar 2.3.6 ve 4.1.2 romları kurup üstüne de Krillos romu kurayım derken telefonun ses açma tuşu bozuldu. İçin açıp tuşu onardım fakat daha sonra tuş yeniden bozuldu. Tekrar telefonun içini açıp onarımı yaptım ama bu seferde dokunmatik ekran bozuldu. Telefon pert olunca çöpe attım. 10 gün önce yurt dışından getirttiğim 2.350 mAH'lık sıfır batarya boşta kaldı. Bataryayı isteyen arkadaşa 30 TL'ye verebilirim. Sizi en az 2 yıl idare eder.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121612064//tm.htm#121612064




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 7 Kasım 2016; 13:13:33 >




  • İnstagram hatası alan varmı ? çözemedim bi türlü ya.
  • 2 aylık S7mi şarj sorunu nedeniyle servise vermem sonucu 3.5 senelik Ace 2me geri dönmüş bulunuyorum. Bu telefonun şöyle bir sorunu var. Kapalıyken şarj olmuyor. Şarj aletini takar takmaz açılmaya çalışıyor. Orjinal bataryanın şarjını tam olarak bitirdiğim için ve kapalı olarak şarj edemediğim için yeni batarya aldım. Orjinal olmayınca çabucak bitiyor. Ve yine kapalıyken şarja takarsam direk açılıyor. Yani bu bataryanın da kaza bela şarjını sıfıra indirsem tekrar açmak için yeni bataryaya ihtiyacım olacak. Böyle bir sorun yaşayan var mı allah aşkına?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi romlar kapalı sarj olmuyor. Onemli bisey değil.
  • Telefonumu satiyorum.yan sanayi sarj aletiylr birlikte.bataryasinda veya baska hicbiryerinde sorun yoktur.kenarlarinda kronik soyulmasi var o kadar,e o da olsun kac yillik telefon.



    Takas olmaz fiyat son.



    200 lira

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadığınız kenarda duran, ekranı kırık telefonunuzu alabilirim. Anakartı sağlam olmak şartı ile.
  • Bu vakitte konu aklıma geldi, bakayım dedim. Zamanında Xperia Sola'cılarla kapışırdık.
  • Aranızda bataryası bozulan varsa bendeki bataryayı verebilirim. Üstteki mesajlarda fotosu ve özellikleri var.
  • 10 gün falan kullanmak gerekti fakat telefonda ekran sorunu var. Power tuşuna basıp ekranı açmak isteyince gri,siyah,çizgili bir ekran geliyor. Tekrar powera basıp ekranı açınca düzeliyor fakat her defasında yapmak gerekiyor. Donanımsal mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14291430143114321433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.