Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.494.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S5830 sene sonuna kadar 600TL'ye iner
  • cumartesi günü vatandan sipariş verdim ama halen siparişiniz hazırlanıyor diyor kaç günde geliyor biliyormusunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax82

    ben de 2 gün önce galaxy ace sahibi oldum. aranıza katıldım. şimdi bu topiği baştan sona okuyacağım. başka bir öneriniz var mı "ace"mi ACE kullanıcısına

    @chnyildirim ben 719/12 taksitle aldım:http://www.teknolojix.com/?urun-16546-SAMSUNG-S5830-GALAXY-ACE-BLACK-3G-CEP-TELEFONU.html

    tam 24 saat sonra elimdeydi telefon.


    Cevaplar için tekrar teşekkür ederim...

    @madmax82 kardeşim teknolojix 'i ilk defa senden duyuyorum. Daha öncede alışverişim olmadığı için güven problemim var. Ama şu da var ki fiyatı çok iyi.




  • 5 gün daha bekleyin acele etmeyin vatan mutlaka 23 nisanda indirim yapar boş yere fazladan para vermeyin
  • Dostum, 21 Nisan 'a kadar almam lazım. Abimin doğum günü var.
  • Bu da benden F1 severlere gelsin, Bizzat kendi ace m de denedim çalışmaktadır.

    http://hotfile.com/dl/114891218/464ba9c/app.apk.html


     ★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★
  • Almayın şu telefonu kardeşim Şaka bir yana bu telefon sayesinde android e baya ısındım. Şimdi ise LG optimus 2x i bekliyorum büyük bir heyecanla
  • vay arkadas multimedia ayarlarını bilen yokmu bi yardım edin
  • Merhaba,

    Bu telefona vplayer neden yüklenmiyor acaba arkadaşlar.

    Saygılarımla
  • 32 GB Class 2 Micro SD hafıza kartı almayı düşünüyorum. Class 2 bildiğiniz gibi yazma / okuma hızı yavaş. Bu yavaşlık telefon kullanımında hissedilir mi ?
  • işlemci mimarisi vplayer ı desteklemiyor malesef. firefox mobile sürümüde aynı şekilde.

    quote:

    Orijinalden alıntı: tetet

    Merhaba,

    Bu telefona vplayer neden yüklenmiyor acaba arkadaşlar.

    Saygılarımla
  • en az class 6 bir kart al bence kullanımda yavaşlık olmasada dosya transfer süreleri çok uzar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

    32 GB Class 2 Micro SD hafıza kartı almayı düşünüyorum. Class 2 bildiğiniz gibi yazma / okuma hızı yavaş. Bu yavaşlık telefon kullanımında hissedilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

    cumartesi günü vatandan sipariş verdim ama halen siparişiniz hazırlanıyor diyor kaç günde geliyor biliyormusunuz


    Ben de Cumartesi günü sipariş verdim. Hala siparişiniz hazırlanıyor diyor. Sonradan kampanya 15 Nisan Cuma gününe özeldi kusura bakmayın demesinler...
  • Şuan 6300 kullanıyorum. Umarım aldığımda çok fazla zorlanmam. Teknolojik aletlerle çok ilgilendiğim için Android'i kısa zamanda çözmeyi umuyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 18 Nisan 2011; 16:25:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kristaldeniz

    Denedim şuan gayet stabil bir şekilde çalışmakta, varolan uygulamaları SD Karta taşıdım ve yeni uygulamalarda SD Karta yüklenmekte.. Teşekkür ederim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker322

    quote:

    Orijinalden alıntı: darbelux

    Link2sd ve app2sd ile uğraşmak istemiyenler, root olmayanlar için bir çözüm önereyim. 

    Geri dönüşü rahat bir şey. Yani beğenmediniz veya beklediğiniz gibi olmadı iptal edersiniz olur biter. Genede olası her türlü problem kullanıcıyı bağlar. Yüzde yüz güvenlidir diyemem.
    Android SDK ile yapacağız.
    Telefonunuzdan menü ayarlar bölümünden USB hata ayıklama seçeneği işaretli olsun.
    Telefonu bilgisayara bağlamak için Kies kullanın usb üzerinden bağlanın.
    Android SDK indirin (forumda yeniyim, bu tür uygulamalar için link verme durumu konusunda bilgim yok, sakıncası yoksa yüklerim çünkü en zor iş Android SDK'yı bulmak ve indirmek)
    İndirdiğiniz uygulamayı kurun kurmak için basit bir yer seçin mesela direkt C sürücüsünde "andr" isminde bir klasör içerisine yükleyin.
    Şimdi biraz DOS hatırlayacağız. Başlat çalıştır CMD yazıp enterleyin. Bazı windows sürümlerinde iç komutlar çalışmayabilir bunun için birde "command" yazıp enter'e basın.

    Şimdi komut satırına "C:\andr\platform-tools\adb devices"
    yazıp enterleyin. "adb server is out of date. killingg...deamon started succesfully. List of devices attached S5830" gibi bir yazı görmelisiniz. Bu bölümde galaxyace gibi model adınıda veya s5830 gibi model numarasınıda görebilirsiniz bu normaldir. Telefonunuzun adını veya model numarasını göremiyorsanız usb bağlantısı olmamıştır kies ile tekrar deneyin.

    Son olarak komut satırına "adb shell pm setInstallLocation 2" yazıp entere basıyoruz.
    Sonuçta C:\andr\platform-tools> xeklinde komut satırını göreceksiniz, herhangi bir mesaj çıkmayacak.
    Usbbağlantısını bitirip telefonu bilgisayardan ayırın. Kapatıp açın. Ayarlar-uygulamalar bölümünü açtığınızda önceden yüklediğiniz programlarda önceden aktif olmayan "SD KARTA TAŞI " butonunun aktif olduğunu göreceksiniz. Onlarıda hafıza kartına taşıyın.
    Bu haliyle her şey ylolunda gitmiştir. Artık yüklediğiniz her şey deafult olarak hafıza kartına yüklenmek zorunda. Yani android işletim sisteminde deafult olarak yükleme yeri ana hafıza iken biz onu değiştirdik ve sd kart yaptık.

    Geri dönmek içinse baştan hepsini yapıp bu kez son komut olarak "adb shell pm setInstallLocation 0" yazıp enterleyin bu haliyle herşey eskiye döner.


    Arkadaşlar bu işlemi yapacaksanız eğer, telefonu formatladıktan sonra yapın, yaklaşık yarım saattir telefonla meşgulum. Galeriyle ilgili sorundan sonra telefonu formatladım. Yukardaki işlemi yaptım ve ondan sonra ne var ne yok progrma atmaya başladım. 40MB lık NFS oyunu, 30 MB lık Angrybirds oyunlarını ve diğer bir çok uyglamaları tek tek kurdum ve telefon hafızasında her hangi bir artış meydana gelmedi. Bilginize.

    Bu işlem garanti bozaarmı ??


    Ben aynı işlemi Galaxy Gio'da yaptım. Yapılan şey uygulamaların default olarak yükleneceği yeri sd kart olarak ayarlamak. Programları taşıyıp telefonu normale döndürdükten sonra garantinin bozulacağını zannetmiyorum.
    Google'a "android sdk" yazınca direk çıkıyor zaten Google'ın resmi sitesinde. Bende exe olan çalışmadı zip versiyonunu indirdim. Platform-Tools yüklü olarak gelmiyor yanlız. İçinden çıkan "SDK Manager"ı açıp "Available packages"'dan seçerek yükleniyor. Birde fetch hatası verirse Settings'ten "Force https:// sources to be fetched usinghttp://" kutucuğu seçilmeli.





    Acaba Android SDK için link paylaşmanız mümkünmü ben bulamadım sanırım =)




  • adb shell pm setInstallLocation 2 komutunu girdiğimde tanınmayan komut diyor ve ilk komutu girdikten sonra ben server is out of date. killingg...deamon started succesfully. List of devices attached S5830 den biraz daha farklı bir komutla karşılaşıyorum ama gine S5830 diye görüyor telefonu Yardımcı olun yapamadım :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunterMystic

    en az class 6 bir kart al bence kullanımda yavaşlık olmasada dosya transfer süreleri çok uzar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

    32 GB Class 2 Micro SD hafıza kartı almayı düşünüyorum. Class 2 bildiğiniz gibi yazma / okuma hızı yavaş. Bu yavaşlık telefon kullanımında hissedilir mi ?





    32 gb class 6 bulmak çok zor. ben baktım biraz class 2 görebildim. dosya transfer benim için sorun değil. Eğer telefonun kullanımında bir kasma vs olmaz ise problem yok. bir de bu forumdan ya da gittigidiyordan tanıdığınız güvenilir satıcılar varsa hafıza kartı satışı yapan, lütfen pm atın. teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

    32 GB Class 2 Micro SD hafıza kartı almayı düşünüyorum. Class 2 bildiğiniz gibi yazma / okuma hızı yavaş. Bu yavaşlık telefon kullanımında hissedilir mi ?


    yükleyeceğin dosyalarda yavaşlık olabilir.
  • Arkadaşlar,

    HepsiBurda.com 'dan siparişimi verdim. Telefon yarın elimde olacak inşallah. Ben HTC Wildfire kullanıyorum. Samsung elime ulaştığından android market içinde yüklü olacak mı? HTC 'de güncelleme yaptıktan sonra market uygulaması açılmıştı.

    Bir de ilk kullanımdan önce ve sonra tavsiylerinizi yazarsanız sevinirim.
  • Kesinlikle Class6 dan düşük hafıza kartı almayın benden söylemesi, en basitinden uygulama ve oyun yüklerken dahi çok farkediyor. Kendi çıkan hafıza kartına yüklediğim uygulamalar, sonradan taktığım class6 hafıza kartına yüklerken en fazla 4-5 sn sürüyor. Bu konuda çok ciddi bir hız farkı yaşarsınız. İşin bir de dosya aktarım kısmı da var.

    http://www.hizlial.com/foto-kamera/hafiza-kartlari/team-16gb-class-6-ultra-yuksek-hizli-micro-sdhc-tmmsd16gc6-sd-donusturuculu_03.006.9338.0026.htm

    Ben linkteki ürünü satın aldım size de tavsiye ederim. Hafıza kartını PC ye taktığımda büyük boyutlu filmleri yeri geldiğinde 10-12mb/sn hızla kayıt yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 18 Nisan 2011; 18:17:43 >




  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.