Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı
    Geçtiğimiz yıl Samsung, Poke Ball şeklinde olan Galaxy Buds 2'nin özel Pokemon Edition'ını tanıtmıştı. Bu Edition'ın çok fazla popüler olması üzerine Samsung, bu kez üç Pokemon şeklinde yeni bir Edition piyasaya sürdü.



    Ayrıca Bkz.Daha piyasasya sürülmemiş OnePlus Nord 3 5G'nin videosu sızdırıldı



    İşte Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition:



    Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı
    Snorlax, Ditto ve Jigglypuff isimli üç farklı modelden oluşan Pokemon Edition, hem Galaxy Buds 2 hem de Galaxy Buds 2 Pro çeşitleri için mevcut. Şimdilik sadece Güney Kore'de piyasaya sürülen Edition, Pokemon temalı ilk aksesuarlar değil. Bu yılın başlarında Samsung, Galaxy Z Flip 4 için bir kılıf ve Galaxy Watch5 için saat kayışları çıkarmıştı. Ayrıca Z Flip 3'ün de Pokemon Sürümü bulunmaktaydı.



    Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı
    Pokemon Special Edition, yarın yerel saatle 09:00'dan itibaren Gmarket aracılığıyla çevrimiçi olarak satışa sunulacak. 29'undan itibaren Edition, alışverişlerini bizzat yapmayı tercih edenler için Samsung Gangnam mağazasında da satışa sunulacak. Geçmiş tecrübelerine bakılırsa Pokemon Edition'un saatler içerisinde tükenmesi oldukça muhtemel.




    Kaynak:https://news.samsung.com/kr/%ec%82%bc%ec%84%b1%ec%a0%84%ec%9e%90-%ea%b0%a4%eb%9f%ad%ec%8b%9c-%eb%b2%84%ec%a6%882%c2%b7%eb%b2%84%ec%a6%882-%ed%94%84%eb%a1%9c-%ed%8f%ac%ec%bc%93%eb%aa%ac-%ec%bc%80%ec%9d%b4%ec%8a%a4-%ed%8c%a8







  • güzelmiş

  • Bunlardan aliexpress dolu zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Snorlax alınır. PokeFlute ile uyandırınca çok sevinmiştim veletken. O yüzden özel bir sempatim var kendisine. Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.