Şimdi Ara

Samsung Galaxy J3, Galaxy J5 ve Galaxy J7 (2017) resmen tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, Galaxy J serisindeki yeni orta sınıf akıllı telefonları Galaxy J3, Galaxy J5 ve Galaxy J7 (2017)'yi tanıttı. Yayınlanan  rapora göre Galaxy J5 (2017) bu ayın sonlarına doğru piyasaya çıkan ilk cihaz olacak.

     

    Galaxy J3 (2017), HD çözünürlüğe sahip 5 inç ekran ve 13MP kamera ile birlikte geliyor. Hatırlayacağınız gibi geçen yılki modelde 8MP'lik bir sensör vardı. Selfie kamerası ise Galaxy J3 (2016) modelinde olduğu gibi 5MP olarak kalmış.

     

    Telefon, 1.4GHz dört çekirdekli Exynos 7570 işlemcinin yanı sıra 2GB RAM ve microSD kart kullanılarak genişletilebilir 16GB dahili depolama alanıyla donatılmış durumda. Ayrıca, Android Nougat'la kutudan çıkan cihaz, çift SIM desteği ve 2.400mAh'lik batarya gibi özellikler sunuyor.

     

    Ayrıca Bkz.Chrome 59 kullanıma sunuldu
    Galaxy J5 (2017) modeli HD çözünürlüklü biraz daha büyük 5.2 inç AMOLED ekrana sahip durumda. 2GB RAM ve 1.6GHz sekiz çekirdekli Exynos 7870 işlemciyle çalışan cihazda microSD kart kullanılarak genişletilebilir 16GB bellek var. Ön ve arka kısmında 13MP kameraya yer verilen akıllı telefonun 3.000 mAh pilden güç aldığını belirtelim. Cihaz serinin en üst modeli Galaxy J7 (2017) gibi Android Nougat yükü şekilde geliyor.

     

    Galaxy J7 (2017): 3GB RAM ve 16GB bellek


    Serinin tepe modeli, metal gövde ve geçen yılki versiyonla aynı şekilde 5.5 inçlik Full HD ekrana sahip. 1.6GHz sekiz çekirdekli işlemci, 16GB dahili hafıza ve 3GB RAM'le geliyor. Arka ve ön kameraları 13MP'lik sensörle donatılan telefonun pil kapasitesi ise 3.600mAh olarak açıklandı.

     

    Android 7.0 Nougat'la kutudan çıkacak olan cihaz, serinin en pahalı telefonu olacak. Galaxy J5 (2017) modelinin bu ayın sonlarına doğru piyasada olması bekleniyor. Galaxy J7 (2017) Temmuz'da, Galaxy J3 (2017) ise Ağustos ayında tüketicilerle buluşacak.







  • Bari j5(2017)ye 3gb ekliyeydin samsunggggg.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan önceki modeller ne oldu unutuldu gitti, ne güncelleme var ne birşey klasik samsung

  • C serisi varken bu copleri alanin aklina sasarim

  • 75$ eder !

  • Her sene çıkıyor ve adam gibi destek verilmiyor. Almayın şu lanet Samsung'un telefonlarını. (Note serisi hariç)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini al çöpe at gitsin 1000 tl bile verilmez 750 tl lik general mobile 5 bile daha iyi güncelleme alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    bundan önceki modeller ne oldu unutuldu gitti, ne güncelleme var ne birşey klasik samsung

    "Giriş ve orta seviyedekiler ölsün!" mantığı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

    Bari j5(2017)ye 3gb ekliyeydin samsunggggg.

    öyle deme yoksa nasıl j7 satacaklar herkes j5 alırdı şaka bi yana samsung klasiği kıs kısabildiğin kadar insanlar can çekişsin parasıyla bide parasıyla rezil olmanın telefonda hal bulmuş halleri bunlar
  • samsung çıldırdı. modeller arası boşluk kalmadı. A serisine A4 eklediği gibi J serisine de J4 bekleriz artık. bu arada A3 2017 kutusundan 6.0 ile çıkarken J serisinin 7.0 ile çıkmasını gel de hoş karşıla. gene de kaliteliyse ve 8.0 alırsa 2 sene kullanılır bu telefonlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 6 Haziran 2017; 23:2:10 >
  • 16 gb hafıza bir bitmedi, 32' e geçin artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    bundan önceki modeller ne oldu unutuldu gitti, ne güncelleme var ne birşey klasik samsung

    Katılıyorum. J7 2016 kullanıyorum 2 ayda güncelleme geliyor ama değişen bir şey yok. Yükseltme gelmeyecek gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız C7 güzel olmuş. Özellikle 5.5 inç telefona 3600 mAh koymak samsung un kendini aştığı bir durum. Bununla birlikte 14nm FinFET üretim teknolojisi ile üretilmiş işlemciye sahip olması ve Super amoled ekrana sahip olması yoğun kullanımda bile şarjının en az 2 gün gideceğini gösteriyor. Eğer maksimum 1300-1400 TL bandında piyasaya çıkarsa rakipsiz diyebilirim.

  • Şu Samsung'u piyasadan silecek bir babayiğit var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    bundan önceki modeller ne oldu unutuldu gitti, ne güncelleme var ne birşey klasik samsung

    Katılıyorum. Geçenlerde bir tane J3 (2016) aldım android 5.1.1 ile geldi. Android 7.1.2' bin piyasada olduğu bir zamanda bu güncellemenin en azından 7'nin verilmemiş olması bile bu markadan uzak durulması için yeterli bir görüştür diye düşünüyorum.

    Güncellenmeyen telefona akıllı telefon denmez, para tuzağı denilir.

    S8'e sıcak bakıyordum ama gördüm ki Samsung hala aynı samsung.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu j serisini cikarmasi cok garip bir durum ama insanların bunlari almasi daha garip. Ayni fiyata cok güzel cihazlar var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    samsung çıldırdı. modeller arası boşluk kalmadı. A serisine A4 eklediği gibi J serisine de J4 bekleriz artık. bu arada A3 2017 kutusundan 6.0 ile çıkarken J serisinin 7.0 ile çıkmasını gel de hoş karşıla. gene de kaliteliyse ve 8.0 alırsa 2 sene kullanılır bu telefonlar.

    Çıkış tarihleri aynı değil A 2017 serisi ocak ayında satışa çıkıyor kutudan güncel android sürümünden bir önceki sürümle çıkmasının sebebi üretildiğinde piyasada android 7.0 yoktu belki sonuçta kaç ay önceden planlanıp üretiliyor. J 2017 serisi hazirandan sonra satışa sunuluyor üretildiği zaman piyasada android 7.0 olduğundan kutusundan en güncel sürümle çıkıyor. Samsung genelde 2 büyük güncelleme veriyor A 2017 serisi 6.0.1 ile çıktığına göre 7.0'dan sonra android 8 güncellemesini alacaktır. J 2017 serisi 7.0 ile çıkıyor android 8 alır android 9'da alacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Orta girise guncelleme beklemek bana cok mantikli gelmiyor en basitinden adam amiral aliyor 2+1 yil guncelleme aliyor.Apple neden guncelleme veriyor cunku ucuza telefon satmiyor.Bu telefonu alan kullansin android 9.0 gelincede birsey olmayacak sonucta son android guncellemelerinde bana gelen adam akilli ozellik gosterebilir misiniz ?

    surekli samsung romlarini taklitten oteye gitmiyor son surumler sadece samsungta degil ozellestirmis firmwareden ozellik aliyorlar oluyor 8.0 9.0 kisacasi COP androidde sorun var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonlar 1000 tlden aşağı olmaz. Ram 2 gb az diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.