Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M11 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAMSUNG GALAXY M11 SM-M115F/DS
    SAMSUNG GALAXY M11 [ANA KONU]


    Dünyanın en önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Samsung'un geliştirmiş olduğu Samsung Galaxy M11, etkili ve güçlü performans detayları ile dikkat çekiyor. Giriş seviyesinde ayarlanmış olan Samsung M11 fiyatları, uygun seçenekleri ile her kesime ve bütçeye hitap ediyor. Kaliteli detaylar ile süslenmiş olan ürün, kamera ve performans alanında etkili bir kullanım sergiliyor. Geniş ekranı ile gelişmiş bir görüntüleme alanı sağlayan Galaxy M11, oyun ve multimedya deneyimlerini iyileştiriyor. Etkili kamera performansı sayesinde keyifli fotoğraflar yakalamanıza yardım eden ürün, bataryası ile de gün boyu kullanımı destekliyor.

    Estetik ve Şık Kullanım Sağlayan Tasarım Detayları

    Sonsuz U ekran teknolojisi ile hazırlanmış olan Samsung Galaxy M11, 6.4 inç genişliğindeki ekranı ile keyifli bir telefon kullanımı sağlıyor. PLS ekran teknolojisi ile geliştirilmiş olan ekranı, 720 x 1560 piksel çözünürlüğe sahip HD+ görüntü kalitesi sergiliyor. Multi Touch özelliğine sahip kapasitif ekranı, kolay ve pratik bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. İnce çerçeve tasarımı ile hazırlanmış olan ürün, %81.32 ekran gövde oranıyla da dikkat çekiyor. Oyun oynarken rahatlık sağlayan geniş ekranı, film ve dizi izlerken de tüm ayrıntılara dikkat edebilmenize izin veriyor. Çizilmelere karşı dirençli cam olarak hazırlanmış olan ön panelini plastik ve güçlü malzemeden imâl edilmiş gövde destekliyor. Yan tarafında yer alan güç ve ses kontrol tuşları, telefona karizmatik ve etkili bir görünüm kazandırıyor. Mor, siyah ve turkuaz renk seçenekleri ile sunulan ürün, her zevke hitap ediyor. Kavisli olarak tasarlanmış olan gövdesi, tek elle kullanıma uygun bir seçenek oluşturuyor. Telefonun arka panelinde, üçlü kamera detayları ve parmak izi okuyucusu yer alıyor. Ürünün görüntüsüne estetik bir dokunuş yapan arka paneli, ışığı kıran yapısı sayesinde estetik ve şık bir telefon görünümünü mümkün kılıyor.

    6.4 inç genişliğinde hazırlanmış olan HD+ ekranı ve Adreno 506 grafik işlemcisi ile oyun ve multimedya deneyimlerinizi iyileştiriyor. Etkili ve keyifli bir telefon kullanımını mümkün kılan ekranı, 268 PPI piksel yoğunluğu ile başarılı bir görüntüleme özelliği sunuyor. Çerçevesiz tasarım özelliği sayesinde ekranı etkili bir şekilde kullanabilmenize yardım eden Galaxy M11, oyun içerisindeki ayrıntıları en net şekilde görebilmenize ve karanlık ortama sahip filmleri bile keyifli bir şekilde izleyebilmenize izin veriyor.
    3 GB RAM desteğine sahip Samsung Galaxy M11, Snapdragon 450 yonga setinde uygulama geçişlerini ve çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmenize ortam hazırlıyor. 14 nm CPU teknoloji ile hazırlanmış ürün, yoğun güç gerektiren anlarda bile performansı koruyarak telefon kullanımınızın olumsuz etkilenmesini engelliyor.

    SAMSUNG GALAXY M11 [ANA KONU]


    32 GB depolama hafızasına sahip olan Galaxy M11, sevdiğiniz uygulamaları ve ihtiyacınız olan dosyaları arşivleyebilmenize izin veriyor. 512 GB'a kadar artırılabilir hafıza seçeneğine sahip olan ürün, uygulamaları daha etkili kullanabilmeniz için gerekli olan alanları sağlıyor.

    SAMSUNG GALAXY M11 [ANA KONU]


    Yakınlık sensörü, ivme ölçer, ortam ışığı sensörü gibi ekstra özellikler ile hazırlanmış olan Galaxy M11, işlevsel bir kullanımı da beraberinde getiriyor. Parmak izi okuyucusu ve yüz tanımlama teknolojisi ile geliştirilmiş olan Galaxy M11, güvenli bir telefon seçeneği oluşturuyor.
    Sekiz çekirdekli güçlü bir işlemci ve 3GB RAM ile grafik ağırlıklı oyunları ve canlı yayınları yüksek hızlarda oynayın ve izleyin. 32GB dahili bellek ve 512GB’a kadar harici depolama kapasitesiyle içerik izlemek, indirmek ve paylaşmak için fazlasıyla yeriniz olacak.

    SAMSUNG GALAXY M11 [ANA KONU]


    Gelişmiş performans için hazırlanmış olan Samsung Galaxy M11, 5000 mAh değerindeki bataryası sayesinde gün boyu kullanımı mümkün kılıyor. Uzun süreli müzik dinleme ve video izleme performansı sağlayan ürün, sosyal ağlarda rahatça dolaşabilmenize izin veriyor. Hızlı şarj desteği sağlayan Galaxy M11, kısa süre içerisinde tam doluluk seviyesine ulaşarak kullanıma hazır hâle geliyor. Güçlü Wi-Fi sinyalleri sayesinde etkili bir online deneyim sunan ürün, oyun oynamayı ve sosyal ağlarda gezinmeyi kesintisiz bir şekilde deneyimleyebilmenize olanak tanıyor. Navigasyon özellikleri konusunda da etkili bir deneyim sunan ürün, trafikte yolunuzu bulabilmenize ve özgürce gezebilmenize katkıda bulunuyor. Güçlü hoparlörler ile geliştirilmiş olan Galaxy M11, ses deneyimi konusunda da etkili bir performans sergiliyor.

    Ekran: 6.4 inç HD+
    Boyutlar(YxGxD, mm):161.4 x 76.3 x 9.0
    Ağırlık (gr):197
    İşletim Sistemi: Android 10 (Q) (Mayıs 2020)
    Batarya: 5000 mAh
    Hafıza: 3 GB RAM + 32 GB ROM
    Sar Değerleri;
    Baş SAR değeri : 0.52 W/Kg
    Vücut SAR : 0.99 W/Kg


    SAMSUNG GALAXY M11 [ANA KONU]


    Üçlü Arka Kamera ile her anı yakalayın

    Kaliteli Fotoğraflar Çeken Kamera Detayları
    Galaxy M11’in Üçlü Arka Kamerası, daha fazla perspektifle daha güzel fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. 13MP Ana Kamera, gün ve gece boyu net fotoğraflar çekerken, 5MP Ultra Geniş Açılı Kamera önünüzdeki sahnenin daha büyük bir bölümünü çekmenizi, 2MP Derinlik Kamerası da arka planı bulanıklaştırarak fotoğrafınızı öne çıkarmanızı sağlıyor.

    Etkili ve güçlü performans değerleri ile dikkat çeken Samsung Galaxy M11, kamera konusunda da başarılı bir iş ortaya koyuyor. F1.8 diyafram açıklığı ile güçlendirilmiş 13 MP çözünürlüğe sahip arka kamerası, yapay zekâ desteği ile etkili fotoğraflar yakalamanıza izin veriyor. Portre modu, Bokeh etkisi, HDR, otomatik odaklama, seri çekim ve 77 derece açılı çekimler yapabilmenize imkân tanıyan arka kamerası, yapay zekâ desteği ile her senaryoya uygun çekim özellikleri sağlıyor. F2.4 diyafram açıklığına sahip 2 MP çözünürlüğündeki derinlik kamerası fotoğrafların daha etkili ve derin olmasına izin verirken F2.2 diyafram açıkılığı ile hazırlanmış 5 MP çözünürlüğe sahip ultra geniş açı kamerası benzersiz panorama çekimlerini mümkün kılıyor. 115 derece geniş açı sağlayan kamera detayları, fotoğrafların daha güzel ve profesyonel olmasına izin veriyor. Güçlü ışık yakalama özelliği ile canlı ve net renkler eşliğinde görüntüler sunan kamerası, 30 fps değerine sahip 1080 piksel çözünürlüğünde videolar çekebilmenizi de mümkün kılıyor.

    Portre modu ve HDR çekim özellikleri ile geliştirilmiş olan ön kamerası ise keyifli ve eğlenceli selfiler çekebilmenizi sağlıyor. F2.0 diyafram açıklığı ile hazırlanmış olan 8 MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası, sevdiğiniz anları yakalamanızı mümkün kılıyor. Yüksek ışık kapasitesi sayesinde son derece keskin ve net fotoğraflar sunan ön kamerası, HD video çekim özelliği ile de canlı yayınları ve görüntülü konuşmaları daha etkili hale getiriyor.

    Ultra Geniş Açılı Kamerayla, fotoğraflarda daha fazla ayrıntı görün. 77 derecelik geniş açı ve 115 derecelik ultra geniş açıyla her sahneyi tam olarak gördüğünüz şekilde çekin ve hiçbir anı ve ayrıntıyı kaçırmayın. Üstelik, harika bir panorama çekimi yapmak artık daha da kolay.

    2 MP Derinlik Kamerası, çekimi yapmadan önce ve yaptıktan sonra alan derinliğini ayarlamanızı sağlar. Daha profesyonel bir görüntü için dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırır.

    Daha canlı görüntüler yakalamanızı sağlayan Selfie Kamerası
    Galaxy M11’in 8MP ön kamerasıyla kendinizi en güzel açılardan çekin. Tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlamak için Canlı Odak özelliği ile arka planı hafifçe bulanıklaştırın ve ister bir kafede, ister parkta en güzel pozunuzu yakalayın.

    Kutu İçeriği
    Kaliteli ve pratik kullanım detayları ile ön plana çıkan Samsung Galaxy M11; şarj aleti, sim kart aparatı, USB kablo, kulaklık, telefon detaylarını keşfedebileceğiniz kullanım kılavuzu ve garanti belgesi ile birlikte sunuluyor.

    Samsung Galaxy M11 Kullanım Önerileri

    Giriş seviyesindeki fiyat politikası ile her bütçeye uygun bir seçenek olarak hazırlanmış olan Samsung Galaxy M11, 5000 mAh değerindeki bataryası sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılıyor. Gün boyu rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, oyun ve fotoğraf konusunda da etkili bir performans ortaya koyuyor. Kaliteli işlemcisi tatmin edici bir oyun deneyimi sunarken, üçlü kamera teknolojisi etkili fotoğraflar yakalayabilmenizi mümkün kılıyor. Güvenlik önlemleri ile etkili bir kullanım sunan Samsung Galaxy M11, keyifli ve pratik bir telefon olarak sizleri bekliyor.[/size2]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kefenci85 -- 10 Mayıs 2020; 15:30:13 >







  • Yeni bir model, nasıldır kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emresk kullanıcısına yanıt
    Yeni olduğu için kimseden haber yok ayrıca samsung shop lansmana özel Arzum kahve makinesi hediyesi ile 1.449,00 TL satışa sunulmuş ve şimdilik stokta tükenmiş ama yakın zamanda tekrardan stoklara girer diye düşünüyorum

    Ayrıca hediyesiz lansman fiyatı 1.379,00 TL olarak gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kefenci85 -- 10 Mayıs 2020; 15:36:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakka 1 gol 1 telefon zam yedi ya la
    Eğer M21 satışa sunulmazsa bu cihazı tercih edeceğim. Batarya yönünden M30s ve M31 ile kapışır. Benim için de batarya önemli. Umarım fiyatı eski seviyesine geri döner
  • Ticaret Bakanlığının ithalatı azaltmak amacıyla yaptığı yeni vergi düzenlemesi nedeniyle tüm ithal telefonlarda fiyat artışı oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kefenci85 K kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle ikinci el cihazlara yönelecez gibi
  • Durum onu gösteriyor. Maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefonu kullanıp da kılıf bulabilen oldu mu? Babama aldım fakat hiç bir yerde ne kılıf var ne de koruyucu cam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ronades

    Beyler bu telefonu kullanıp da kılıf bulabilen oldu mu? Babama aldım fakat hiç bir yerde ne kılıf var ne de koruyucu cam
    Al benden de o kadar. Bugün aldım kılıf yok. Spigen de de yok. Ne yapacağız bilmiyorum. Bulabildin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 TL bandında satılacak telefonun fiyatı nerelere gelmiş cidden insan ağır küfürler etmek istiyor Neyse silivri soğuktur şimdi
  • Dalgic2005 kullanıcısına yanıt
    Kılıf bulamadım hocam sadece kırılmaz cam vardı internette ondan sipariş geçtim fakat o da gelmedi daha. Samsung bir telefona ilk kez kılıf bulmakta zorlanıyorum.
  • anamıza alacaktık 1 haftada %30 zam yemiş bunun adı başka bir şey artık.
    neye elimizi atsak kurudu. alanlar memnun mu bari seviye düşerse alalım biz de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ronades

    Kılıf bulamadım hocam sadece kırılmaz cam vardı internette ondan sipariş geçtim fakat o da gelmedi daha. Samsung bir telefona ilk kez kılıf bulmakta zorlanıyorum.
    Hocam galaxy a20 de 6.4 inç ve ses butonları kamera ve açma kapama butonu uyumlu. Sadece parmak izi kısmında sorun var ve fener kısmı kapanır. Spigen sen bahsediyorum 30lşraya aldım a20 kılıf. Bayramdan sonra gelir herhalde. Buraya deneyip edit yaparım. Hiç kılıf sızlıktan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: natbolad

    anamıza alacaktık 1 haftada %30 zam yemiş bunun adı başka bir şey artık.
    neye elimizi atsak kurudu. alanlar memnun mu bari seviye düşerse alalım biz de.
    1378 liraya aldım. Daha bir kaç gün önce amazondan.20 adet satışa sunulmuştu 10 dakika da bitti yeminle. İndirimler takip edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1599 Hepsiburada
    Alınır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Aslında alınmaz. 1000-1200 bandına gelmesi lazım. Gelir mi? İşte orası meçhul :)
  • Arkadaşlar bu telefonda konuşurken kesilme sorunu yaşayan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun fiyatı Samsung Shop'ta 1899 lira olmuş. Bir ay önce 1379 liradan satışa çıkan telefon sırayla 1379, 1449, 1749 en nihayetinde ise 1899 lirayı gördü. Bakalım nereye kadar sürecek bu tırmanış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.