Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
13
Favori
10.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 20 Eylül 2023; 17:14:32 >







  • Exynos 1280 SoC tarafından desteklenecek Galaxy M34 5G, Geekbench'te listelendi. Listede tekli çekirdek testinde 956, çoklu çekirdek testinde ise 2032 skorunu elde eden cihaz, 6GB RAM ile gelecek. Android 13 tabanlı One UI 5.0 ile kutudan çıkacak cihaz, 7 Temmuz'da piyasaya sürülecek. 120Hz AMOLED ekran ile gelecek cihaz, 50MP ana kameranın ev sahipliği yaptığı üçlü kamera kurulumuna ve 6.000 mAh gibi devasa bir pile sahip olması bekleniyor.

  • Cihazı alan inceleyen, kullanan global çapta büyük bir firmanın incelemesini bilen, denk gelen hiç mi kimse yok

    Ekleme: İnternet üzerinden uygun fiyatla satış için bile olsa Samsung kendi resmi bayilerine en azından teşhir de incelemek için neden bu ürünü yollamaz 1-2 adet anlamıyorum. Tamam satarken düşük fiyattan satabilmek için internetten satıyorsun da insanlar bir eline alabilsin, kurcalayabilsin en azından. Çikolata değil ki bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 20 Eylül 2023; 16:7:27 >
  • fotograf m34 e ait değil.

  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Samsung maalesef M serisini mağazalarda satmıyor teşhir olarak inceleyemiyorsun 3 ay önce M14 5g aldım. telefonu incelemeden şansımıza artık diyerek satın aldım

  • 8gb Ram versiyonu gelirse almayı düşünürüm.
  • Şuan Samsung Shop adresinde kampanyalı olarak satılmakta. Galaxy Buds 2 hediyesi ile beraber ön satışta 10.999Tl'den satılmakta. 2 adet aldım bakalım neler olacak.

    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]
  • Özgür Çetin YouTube kanalindan yüzde 50 indirim kodu verdi ve 5500e aldım. Bu fiyata ne çıksa üzülmem ama umarım performansı iyidir. Realme 7den geçeceğim ve 3 senelik elimde cihaz çok memnunum ama hızlıca kodla bu fiyata da alınca direkt sipariş geçtim.
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt

    Samsung kaç güne gönderiyor bugün aldım ama ne zaman gelir merak ediyor insan.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun bedavadan biraz pahalı

  • Cuma günü verdiğim sipariş, pazartesi kargolandı ve salı günü elime ulaştı. Samsung Shop adresinden aldığım telefonlar şu şekilde elime ulaştı. Kutu içeriğinde sadece type-c to type-c şarj kablosu bulunmakta. Adaptör bulunmuyor.

    @SYLAS


    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]




  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt

    Teşekürler cevap için hocam ilk bakış nasıl? Kamera vs memmun etti mi? Ben ön sipariş vs yazınca daha beklerim sandım sabah 11de aldım bakalım bugün değil de yarın verilir galiba.

  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

    Teşekürler hocam.

  • Samsung bu cihazı Tekirdağ da birleştirip vergi muafiyetinden yararlanabilir. Biraz beklemek lazım
  • Biri Xiaomi note 7 diğeri ise Xiaomi Mi A1'den olmak üzere bu telefona geçildi. Diğer telefonlar eskidi tabi, onlara nazaran tabi ki gayet güzel şuan. Stock android kullanıma alışkın olduğum için telefonlar arası veri aktarma işini pek beğenmedim. Samsung benim yazılımı kullan diyor veri aktarımı için. Stock android olanlarda ise Google hesabınız ile giriş yapınca her şeyi ( wallpaper ve uygulamaların yerleşimine kadar ve tüm ayarlar) senkronize ediyordu. Samsung yazılımı ise bu kadar başarılı bulmadım. Kamerasını portre modunda deneyebildim, şuan için başarılı gözüküyor. Şarj adaptörü çıkmaması ise üzdü. Her ne kadar evler her telefon siparişinde adaptör dolsada henüz type-c adaptörler yaygınlaşmadığı için bu karar birkaç sene sonra alınsaydı daha verimli olurdu diye düşünüyorum. Şuan hızlı şarj özellikli type-a to type-c kablo ile şarj olsadalarda Type-c çıkışlı adaptör almak ekstra masraf olacak. Ekranın üstünde jelatin yok, Xiaomi marka telefonlarda üstünde incede olsa bir koruyucu ile geliyordu diye hatırlıyorum. Sadece telefonun yan kısımlarında ince uzun bir koruyucu şeritler mevcut, ancak uzun süre dayanmazlar. Telefon yeni olduğu için şuan piyada bu telefona uygun ekran koruyucu ve kılıf yok. 10-15 güne bulunmaya başlayacaktır diye düşünüyorum. Samsung'un bazı diğer modelleri ile tipleri benziyor ancak boyutları aynı mıdır bilemiyorum. Uyumlu ise başka modellerin ekran koruyucu ve kılıfları kullanılabilir. Telefon kendi içinde epey Samsung uygulaması ile beraber geliyor. Bunu dışında kurulum sonrası illede şu uygulamalardan seçte yükleyeyim diye bildirim gönderip duruyor. Ben seçili olanları kaldırıp tamamla dedim ama ya benim görmediğim ya da göstermediği 1-2 oyunu yükledi. Sonrasında sildim. Fark ettiğim başka şeyler olursa yazarım.





  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt

    Telefonda 3 slot mu var? Sim1 sim2 ve micro sd kart yuvası yoksa 2slotlu mu?

  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada da birisi a24 kılıfı uyumludur yazmış. Ancak olur ya ekstra mikrofon vardır ses engelleme deliği filan vardır farklı ona dikkat etmek gerekir. Teşekürler ben gelince kılıf film vs bulamazsam koyarım kenara açıkçası. Çünkü mecburi zorunlu almadım ben. Slikon kılıf her zaman favorimdir.

  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

    2 Slot mevcut. Sim tepsisinin bir tarafı SIM1 diğer tarafı ise SIM2 - hafıza kartı ortak.






    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 28 Eylül 2023; 19:21:59 >




  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Birkaç haftaya yeteri kadar kılıf ve ekran koruyucu piyasada olur diye düşünüyorum. Ekran koruyucu ve kılıf olmadan telefon çok narin ve her an çizilecekmiş gibi duruyor ancak yinede biraz bekleyip tam uyumlu olanları almayı düşünüyorum bakalım.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    M14 5g kullanıyorum A14 kılıfları uyumlu

    M34 te aynısı olabilir A24 kılıfları uyumlu olabilir

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.