Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 9005 almak istiyorum yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Bu ilandaki ürünü almak istiyorum şu andaki telefonum 50 tl lik bir telefon bu tarz ürünler hakkında hiçbir bilgim yok yani simsiyah cahilim.
    Satıcıya neler sormam gerekir sorunsuz kullanabilmem için internette bir kaç birşey okudum imei, sim kilidi vs gibi ürünün güvenilir olup olmadığını nereden anlarım.
    Kayıtlı-Kayıtsız bir çok şey var pasaport kaydı diyorlar mesela bende pasaport yok nasıl olacak ?
    Detaylı yardım ederseniz çok memnun olurum.
    Teşekkürler...

    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-Sinirli-Stok__isp13843375&utm_source=cimri.com_pazaryeri&utm_medium=Alizel&malid=SP_PYCM_0_Alizel&source=pysayfasi







  • HumptyDumpty H kullanıcısına yanıt
    passaport kaydı yurtdışı ürünler için hocam. imei sorgulaması yapabilrsin internet üzerinden. bir de fiyat meselesi var tabi bazen çok mantıksız fiyata satıyorlar telefonları note 3 ün şu an ki fiyat aralığı 1850-2000. ürün resmi ithalat mı yoksa distrübitör garantili mi ona dikkat et. fiziksel olarak da samsungların ekranları çok canlı renklere ve yüksek çözünürlüğe sahiptir ekran kapalı durumda iken ışığa tutarsan koyu mavi bir panel görmen lazım .. bunlara dikkat edebilirsin
  • Ürünü görme imkanım yok maalesef açılmış kutu ise almamak gerekir değil mi. Garantisinin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.