Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 sorun ve çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam ahali,

    Bir adet Türkiye versiyonlu (N9000q) note 3 sahibiyim.

    Cihazın şarj tüketimi,güç tasarrufu modunda çalışma performansı, uygulamara uyumluluğu gibi konularda çok memnunum. S3 ten sonra Şahin'den inip Ferrari'ye binmiş gibiyim.

    Buraya kdr her şey güzel fakat küçük mü, büyük mü bilemediğim bir sorunum var.

    Şöyle ki; cihazın satışa sunulması daha 1 ay olmadı bazı uygulamaların sorun çıkarması normal. Ancak elimdeki cihaz hepsinde olmasada birçok uygulamada sorun çıkaran uygulamayı durdurmak yerine sorunu gidermeye çalışıyor. Bu sırada Windows 98'den bir farkı kalmıyor. Telefon ağırlaşıyor, verilen komutları (geri tuşu, home tuşu, power tuşu vb) algılamıyor ve bataryayı çıkarmak zorunda bırakıyor (böyle durumda iyi ki HTC One veya bir iPhone sahibi değilim diyorum:) ). Bu sırada da şarj tüketiminden çok memnun olduğum cihaz 1 dk içerisinde %5-%10 arası şarj tüketiyor.

    Sorun yaşadığım bilindik uygulamalar: Real Racing 3, cihazın kendi exchange mail uygulaması.

    Çözüm önerisi olan var mıdır?

    Ek: markette yüklü olduğu görünse de radyoyu cihazda bulamıyorum. Kulaklığı takınca da çıkmıyor. Bu cihazlarda entegre radyo uygulaması var mıdır?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ayni sorun bendede var pil seviyesi ozellikle dusuk seviyelerde bazen inanilmaz agirlasiyor ve hic tepki vermiyor. hamgi programdan kaynaklandigini bilmedigim icin cozumde uretemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by190

    ayni sorun bendede var pil seviyesi ozellikle dusuk seviyelerde bazen inanilmaz agirlasiyor ve hic tepki vermiyor. hamgi programdan kaynaklandigini bilmedigim icin cozumde uretemiyorum.

    Pil seviyesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü; pil gayet yeterli seviyede doluyken de yapıyor. 2 adet güncelleme geldi. Sonrasında tekrar olmadı. Güncellemeleri kontrol etmenizi öneririm.
  • Telefon daha yeni,zamanla güncellemeler yayınlayarak stabiliteyi yoluna koyarlar.
  • gelen guncellemeleri yukledim. ama arada ayni sorun devam ediyor. programi kapatmadan beklettiginden sistem asiri yavaslayip hic birsey yaptirmiyor. hatta bazen reset atiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by190

    gelen guncellemeleri yukledim. ama arada ayni sorun devam ediyor. programi kapatmadan beklettiginden sistem asiri yavaslayip hic birsey yaptirmiyor. hatta bazen reset atiyor.

    her uygulamada mı bazılarında mı yaşıyorsun sorun? özellikle şunda yapıyor dediğin uygulama var mı?
  • normal olarak kulandigim programlardada zaman zaman oluyo. mesela digitukplay icinde interneti window olarak acttigimda bir defasinda cok cok yavasladi. her an olabiliyo. sanki altta calisan baska bi program bir hataya sebep oluyo gibi. kurdugum programlarin bircogunu kaldirdim. tespit edebilsem tam olarak hangi program müdahale edicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteki m yeni bu gün aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by190

    normal olarak kulandigim programlardada zaman zaman oluyo. mesela digitukplay icinde interneti window olarak acttigimda bir defasinda cok cok yavasladi. her an olabiliyo. sanki altta calisan baska bi program bir hataya sebep oluyo gibi. kurdugum programlarin bircogunu kaldirdim. tespit edebilsem tam olarak hangi program müdahale edicem.

    uzun süredir aynı sorunu yaşamadım 2 adet güncelleme geldi ama şimdi de yeni bir sorun çıktı o da bana özel değil gps otomatik açılıyor ne yapsam kapatamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.