Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8'in tasarım eskizi ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkada Ceo bide imza atsaymış boş kalmış ortalar???
  • işte beklenen telefon
  • Tasarımı beğenmeyenlerin ciddi sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Bazı şeyler göreceli değildir bu tasarım harikasına bahane bulmak saçmalıktır. Ama bana göre Samsung'un en büyük eksisi tasarımdan ziyade telefonun içi. Özellikle DCI-P3 desteklemeyen ekran yapısı çok sanal bir görüntü sunmakta. Umarım bunları düzeltirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone killer geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 7 Haziran 2017; 14:59:2 >
  • 10000 tl olur artık bu

  • Parmak izi sensorunun de ekranin altina yerlestirelecegi boylece kesinlesmis oldu
  • 5.8 in üstü note u öldürür benim gözümde
  • iphonecular üzülecek ama tasarımsal açıdan iphone '5' ise bu telefon '10'.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Samsung firmasının çözünürlük sevdası beni tamamen Samsung cihazlardan soğuttu. Batarya yetmiyor kardeşim, anlayın şunu artık.

    Haklisiniz... Pentile olmayan RGB 10 bit lik HDR10 veya PureVision ekranlardan olmadigi surece her acidan sorunludur . Sonucta cihazdaki CPU ve GPU ekran cozunurlugune gore performansi ciddi etkilenmektedir yani burda bazilarin dedigi gibi sadece oyunlarda asiri pil tuketimi durumu yoktur .


    AMOLED lerde beyaz tonlara veya ne kadar renkli canli ise IPS paneller gibi arka aydinlatmalilardan cok daha fazla guc harcamakta thermal darbogaz sebep olmakta hem daha fazla pil tuketmektedir.

    Samsung bu gercekten oturu yeni cikan bircok cihazinda orjinal cozunulukte gelmez .

    Keskinlik daha da azaliyor ama bu farki anca orjinal cozunurluge gecilince idrak ediliyor ama bu seferde oyle dursun ayarlari oyun oynamiyorum ki diye de avutanlar olabilir ama cihaz daha fazla pil tuketecek hem de performansi da dusecektir ...




    Ideal olani su : tablet degilse efektif piksel kullanilmali . Yani FULL HD Iphone 7 Plus in ekran keskinligine bir bakarsaniz efektif piksel rgb alt piksel neymis iyi idrak edilecektir .




  • Sanırım 7 plus son ios cihazım olacak, note 8 problemsiz şekilde gelirse Androide geçme vakti gelmiş demektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde iPhone 8 görseli yayınlandı iddialara göre gelecek model o olacak, dümdüz hiçbir tasarım anlayışı olmayan cihazın tasarımını övenler gelmiş burda bu tasarıma laf sokuyor ya gelde gülme..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnarok.

    S8 lahmacun küreği gibi upuzundu.Bu biraz orantılı olur inş.


    cem yılmazın güzel bir konusu vardı gösterisinde, david copperfield gösterisine gittik adam havada uçuyor dedi ve o esnada arkamda oturan bir kişi arkadaşına bak bak bak ip var oğlum bak ip var diye söylediğini duydum dedi, ulan zaten amaç ordaki ilizyonu izlemek gösteriye dahil olmak, adam zaten uçsa peygamberliğini ilan edecek, yani böyle bir arkadaşınla eğlenmeye gidemezsin demişti cem yılmaz, şimdi bu konudan yola çıkarsak bence sen hiç telefon kullanma, hele hele bu espiri anlayışı ile hiç tasarım eleştirme..
  • NOTE 8 OLMASI GEREKEN ! ( Edit 2 Dakika PAİNT'İLE :)

    Samsung Galaxy Note 8'in tasarım eskizi ortaya çıktı

  • Tasarım mükemmel olur böyle gelecekse eğer. Parmak izi okuyucu da ekrana gömülü olursa bu cihazı almak için tek soru işareti yeni İphone değil fiyatı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung note serisine her zaman özel ilgi göstermiştir 7 dahil yine koCa bir canavar geliyor gibi

  • S7 den sonra tasarımda düşüş devam.ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 efsane bir tasarıma sahipken bu onun daha güzeli olmuş, iphoneu bırakıp samsunga geçme vakti gelmiş.
  • Bu samsung'a para yetişmez valla her sene çıkardığı model öncekinden daha güzel olduğu için bak iphone'a her sene aynı tasarım , aynı işletim sistemi bugün bile iphone 5 kullanan adam 7 ile kıyaslama cüretinde bulunabiliyor , samsung'da öylemi s5'i olan adam s8'in yanında çıkarmaya utanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 9 Haziran 2017; 22:2:40 >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    vay sen dehaya bak ya adamlar yıllarca endüstri mühendisliği okusun, tasarım bilimi, güzel sanatlar binlerce çalışan vs bulamadığını tazmanya canavarlı, 15 lik ergen veled evden paintle sorunu çözsün vaaaaay be!!

  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Deha yani Genius dizisini bilir misin ? yoksa pepe izlemekten bu tarz zeka gerektiren dizileri bilmez misin. tazmanya canavarının 80 lerin çizgifilmi olduğu için ergen tezin çökmüş oldu şimdi fikir hürriyetimi kullanarak aldığım aile terbiyesi ve benden küçük olanlara akıl verme doğruyu yanlışı gösterme olgunluğunu göstererek sana cevap yazayım note 8 böyle olması gerektiğini söyledim bu benim fikrim note 7 çok harika bir telefondu ekran kasa oranının daha iyi bir noktaya taşınması yeterli olduğunu düşünerek paint 2 dakika düzenleme yaptım ama sen heralde bunu yapabilecek zekaya bile sahip değilsin bu ergen davranışına bu cevaplar yeterlidir umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 8 Haziran 2017; 13:30:25 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.