Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.361
Cevap
169
Favori
370.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • This is it T kullanıcısına yanıt
    Statik görseller için anca şu var

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]





    Tavsiyem





    Zedge play store dan orada daha sı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Note 8 wrapsol nasıl oldu hocam telefona.Ekranda kaplamadigi alan kalıyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu ekran koruyucuyu aldım arkadaşlar;

    http://www.zoreaksesuar.com/galaxy-note-9-3d-vov-curve-glass-ekran-koruyucu-5517

    Birazdan cihaza uygulanmış resimlerini de ekleyeceğim. İlk izlenimlerim, ekran kapalıyken ya da siyah arka plan varken, aydınlık her ortamda ekrana hafif mat bir görüntü verdi. (Aynalı gibi. Bunu çok sevecek olanlarınız da illâ ki vardır.) ancak renkleri etkilemiyor aksine ekran çözünürlüğü artmış ve renkler daha canlı oldu sanki. Güneş ışığına tuttuğunuzda küçücük yüzlerce noktacıklar (Sanırım yapışkan kısımlar) belli belirsiz ekranın her yerinde rahatsız etmeyecek derecede var. Ekranın dokunmatik hassasiyetini hiç etkilemedi. Ayarlardan, hassasiyeti arttırdım telefon çılgın gibi hassas çalışınca kapattım. O derece iyi. Ekranın %100'ünü değil, tahminen %95'ini kaplıyor. Kenarlara değince parmağınız hafif takılıyor. Ben kötülemek için yazmıyorum, neyi deneyimlediysem onu yazıyorum. 50TL'ye aldım. Sanırım gayet yeterli bir koruyucu. Ekrana tam yapıştı. Edge kenarlarının kıvrıldığı kısımlarda çizgimsilik yok. Bu süper bir şey. Yazdıklarıma takıntılı olmayan insanlar rahatlıkla alıp kullanabilir. Çok para harcamanıza gerek yok.




  • Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] Merhaba arkadaşlar not dokuzu 16 gündür kullanıyorum ve bu süre içerisinde genel batarya ortalaması hep bu şekilde idi gayet yeterli iyi bir kullanım ve ekran süresi sunuyor hiçbir şekilde bir günün altına düşmedi Dolayısıyla batarya performansının son derece tatmin edici olduğunu düşünüyorum batarya testlerinde de not 9 ve Huawei p20 iPhone arasında yapılan batarya test videolarında da açıkçası not 9 daha iyi çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEARTH1977 -- 16 Eylül 2018; 19:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • slmessi kullanıcısına yanıt
    Var evet kalamadığı alanlar ama kaliteli bir film olduğu belli. Aldığım cover kılıf ile ağıllık minumum düzeyde.



    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şarjda kesinlikle en büyük sorun sosyal medya uygulamalarında. Face inst twet bunlar sömürüyor. Pil tüketim ayrıntılarına baktığımızda belki o uygulamanın adı yok ama android sistem yazan yerde bunların uzantıları var. Facebook bir defa gömülü uzantıları var silemiyorsunda rootsuz. Ben devre dışı bıraktım tarayıcıdan giriyorum. Bir deneyin sadece tarayıcıdan fark ediyor. Apple da bu işler çok stabil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Iphone 6s+ tan sonra ilaç gibi geldi mi6
    Ben 1980e Migrostan almıştım. Note 9 ile kesinlikle kıyaslanamaz ama fiyat performans olarak çok başarılı idi aldığım zamanda..
    Powerbank düşünmüyorum şimdilik. Ama gidişat onu gösteriyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZoreSamsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] 3D Vov Curve Glass Ekran Koruyucu;
    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]




  • Arkadaşlar telimi ilk ciktiginda almistim,malum ekran koruyucu vs henuz cikmamisti. Cok titiz ve surekli kilifla kullanmama rağmen ekranin birkac yerinde uzun kılcal çizikler olusmus,note 8de hicbirsey olmamisti,cok canım sıkıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlarım;



    Volte: kapalı

    Hücresel: 3g/2g otomatik geçiş

    Parlaklık: otomatik

    AOD: bazen kapalı bazen açık, çoğunlukla kapalı.

    Çözünürlük: WQHD+



    Geri kalanlar default.



    normalde 5-6 saat ekran süresi alıyordum. Fakat türk telekom 4G evimde 1 dişçektiği için bu ayarları denedim. Çok fark etti tavsiye ederim.



    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]



    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Dokunmatikte problem var mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önceki yazımı tekrar paylaşıyorum. Dokunmatikte hiç bir problem yok hocam.


    "Şu ekran koruyucuyu aldım arkadaşlar;

    http://www.zoreaksesuar.com/galaxy-note-9-3d-vov-curve-glass-ekran-koruyucu-5517

    Birazdan cihaza uygulanmış resimlerini de ekleyeceğim. İlk izlenimlerim, ekran kapalıyken ya da siyah arka plan varken, aydınlık her ortamda ekrana hafif mat bir görüntü verdi. (Aynalı gibi. Bunu çok sevecek olanlarınız da illâ ki vardır.) ancak renkleri etkilemiyor aksine ekran çözünürlüğü artmış ve renkler daha canlı oldu sanki. Güneş ışığına tuttuğunuzda küçücük yüzlerce noktacıklar (Sanırım yapışkan kısımlar) belli belirsiz ekranın her yerinde rahatsız etmeyecek derecede var. Ekranın dokunmatik hassasiyetini hiç etkilemedi. Ayarlardan, hassasiyeti arttırdım telefon çılgın gibi hassas çalışınca kapattım. O derece iyi. Ekranın %100'ünü değil, tahminen %95'ini kaplıyor. Kenarlara değince parmağınız hafif takılıyor. Ben kötülemek için yazmıyorum, neyi deneyimlediysem onu yazıyorum. 50TL'ye aldım. Sanırım gayet yeterli bir koruyucu. Ekrana tam yapıştı. Edge kenarlarının kıvrıldığı kısımlarda çizgimsilik yok. Bu süper bir şey. Yazdıklarıma takıntılı olmayan insanlar rahatlıkla alıp kullanabilir. Çok para harcamanıza gerek yok. "




  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pardon. Gerisini okumadan geçmişim. Toz alacak bir bölgesi var mı sizce? İnşallah toz almaz yorumunuzdan sonra bende alıcam dokunmatikte sorun çıkarmadığına göre bencede güzel bir koruma olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle alan arkadaşlar memnun mu? Ve 4.5 yıllık note 4 kullanıcısıyım artık değiş beni diyor sizce değişmemin vakti gelmiş mi yoksa idare edilenilrimi yavaşladı baya . :) iyi günler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenarlarına toz yapışıyor ancak ekranın içine gireceğini pek zannetmiyorum eğer bunu sormak istediyseniz. Ama ben bugün aldım. Bakalım ileride kullanım deneyimim ne olacak.
  • TUGOX kullanıcısına yanıt
    Hocam bu devirde teknoloji ürünü olarak ne alırsanız yanınıza kâr. Sonuçta cihazınız yavaşlamış. En geç seneye almak istediğinizde, cihaz şuan 8000TL'den başlıyor. 6.500TL eski fiyattan satan yerlerde var. Fiyatlar hep artacak gibime geliyor. Eski devir bitti sanırım. Bir kaç ay bekle fiyat düşsün derdik. Şimdi hemen al yoksa fiyatlar yükselecek diyoruz maalesef.
  • tas7035 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Bu arada Led View kılıf almıştım. Kapağı da ne güzel kadife kaplı diye ancak kadifenin kendisi o kadar toz üretiyor ki anlatamam. Resmen çizilmeyecekse de çizilecek ekran diye düşünüyor insan. Bilmediğim için ekran koruyucu aldım bende. Hocam ekranınızı gözlük temizleme beziyle tekrar temizleyin. Belki de zor çıkan kir-leke felan bir şeydir.
  • Telefon ayarlarindan volteyi nasil kapaticaz pil tuketinimi etkiliyor diye okumustum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir de mağazadan alacaksanız, çalışan uygulama yaptıktan sonra elinize bezi alıp, ekranın her yerini bastırarak silin ki iyice yapışsın. Onlar yapıştırıp geçiyor. Ondan sonra cihazda oyun oynayın, cihaz biraz ısınsın, sonra tekrar bastırarak silin.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın bizim burada vatanda ve media markta şuan 6500 tl fiyatlar 2 aya ancak alırım sizce 2 ay sonra 6500 gibi bir fiyatta kalırmı artmadan sınırları zorlayıp almalı mıyım ? @silversmith

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.