Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.522
Cevap
225
Favori
1.476.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cahit elyas C kullanıcısına yanıt
    Evet oreodan sonra 1. Sayfada anlatılmıştı s7 edge cscsini flasladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar wrapsol bu model icin üretim yapmıyor bulma şansınız zor istiyen arkadaşlar bana özelden ulaşsın çünkü bendede adet olarak sınırlı bende bu isin ticaretini yapmıyorum referans olan arkadaşta ticaretini yapmıyor bizler denedik ve beğendik forumda sayfalardır tozlanıyor cam filmi bulamıyorum ekran i nasıl koruyacağız diye sorular var ve hep cozumsuz kalıyor bizler bu ürünle bunu atlattık düşüncesindeyim sadece ekran kırılma konusunda bir şey diyemem bende ona gore dikkatli kullanıyorum arkadaşa verdiğim zamanda aynı şekilde konuştum ürünün özelliklerinde dayanıklı diyor bunu artık bilemiyorum onun için ticari ürünler falan demeyin bu urunu araştırın benim isim telekominikasyon üzerine ve şu anda operator mağazalarında bu ürün satılıyor ve bu urunu 5000 TL lik cihazlara iphone x,8 gibi ürünlere yapıyorlar burada maksat faydamız dokunsun istedik ticari amaç gütsek e ticaret sitelerindede ürünümüz olur ve son olarak dediğim gibi elimde sınırlı adet var istiyen özelden irtibata geçsin kolay gelsin iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Dandik olan kısım neresi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srsy

    Dandik olan kısım neresi
    Kişiselleştirme kısmı ve yapısı , şuan Google ın kendi klavyesini kullanıyorum oldukça iyi keşke hiç uğraşmasalarmış , bu sadece Samsung için geçerli değil Xiaomi vs. aynı durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 10 Mayıs 2018; 8:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone icerigini komple bu telefona nasıl aktarabilirim telefon bugün gelcek nasipse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayaydin

    Arkadaşlar merhabalar; yaklaşık 1 ay önce Migros'tan aldığım gümüş renkli FE ile konuya dahil oldum. Öncelikle şunu belirteyim forumda oldukça eski bir kullanıcıyım. Buralardan çok şey öğrendiğim gibi çokda deneyim paylaştım. Almayı düşündüğüm ürünlerle ilgili sayfalarca deneyim okudum buralardan. Bazı arkadaşlarında dert yandığı gibi konuya yeni girenler defalarca sorulmuş cevaplanmış şeyleri hiç araştırmadan yeniden soruyorlar. Bu telefon nasıl tavsiye eder misiniz gibi gibi... Bunun şu mahzuru var, lüzumsuz tekrar ile artan sayfalarda ihiyacınız olanı bulmak zorlaşıyor.
    Mâlumunuz ürün ithalatçı garantisi ile gelmesinden dolayı yedek parça endişesi var özellikle kırılan ekranın yenilenmesi bin TL'den başlıyor. Bu sebebten herkeste bir ekran koruyucu ve kılıf arayışı var. Note 7'nin geri çağrılmasından dolayıda uygun ekran koruyucu bulmak oldukça zor... Ben denediğim bir koruyucu full body tecrübesini fotoğrafları ile buradan paylaşacağım. Forumdaki nouwamba kullanıcı adındaki bir arkadaştan aldım. Ürün Amerika menşeili Wrapsol markasına ait, poliüretan malzemeden yapılmış. İki parçadan oluşuyor, alt parça yanları ve köşeleride sarıyor. Üst parça edge dahil tüm ekranı kapatıyor. Malzemesi biraz etli bir naylon gibi duruyor, bu poliüretan malzemesinin darbeleri emici özelliği var. Telefonu günlük kullanımdaki yıpratcı özelliklerden çok rahat korur. Çok olmayan yüksekten düşmede telefonu korur hissi veriyor ama çok yüksek için kim ne diyebilir ki? Web sitesinde test verileri mevcut. Çok güzel bir tutuş hissi veriyor. Kılıfsız kullanırken, çoğunuzun mâlumu o histen uzak güvenle elinize alıp bırakabiliyorsunuz. Takılmıyor, cebinize rahat sokup çıkarabiliyorsunuz. Uygulaması biraz zor. Ben daha önceden pekçok cihaza ekran koruyucu taktığımdan kendime güvenerek taktım. Neticesinde biraz pahalı ve yedeği olmadığı için insan biraz kasılıyor. İnternette uygulama videoları var, kaabiliyetniz var ise bakarak yaparsınız; yoksa hiç uğraşmayın nazınız geçen bşr telefoncuya uygulatın. Malzemesinden dolayı olsa gerek ilk uygulamanızda oluşan küçük hatalar bir gün sonra kayboluyor. Uygularken çok dikkat etmeme rağmen Gümüş renk parlak olduğu için üst ve alttaki kesim yerlerine denk gelen yerlerde ufak tefek lekeler görebiliyorum. Siyah telefonlarda bunların hiç belli olmayacağına eminim.

    Wrapsol Global
    Wrapsol Türkiye

    Telefonumda uygulanmış hali










    Temamı beğenenler için:
    Tema: High_contrast_theme by theme.seller
    İconlar: Black Onix by Gabriel Dantana

    Donanım Haber'in uygulamasını kullanan arkadaşlar fotoğraflar uygulamada açılmıyor. Web tarayıcınız ile büyük ebatta detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Fotoğrafçılık ile uğraşıyorum, fotoğraflar tarafımca çekildi kişisel güvenlik adına telefonun arkasında yazılı olan imei ve seri numaraları silindi. İşe gitmeye yakın aceleden çektim, yoksa daha güzel çekebilirdim
    ne kadar a aldın deneyelim bizde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmusty355 -- 10 Mayıs 2018; 9:34:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karamurat733

    İphone icerigini komple bu telefona nasıl aktarabilirim telefon bugün gelcek nasipse

    Kurulumda o seçenek var.galeri rehber mesajlar notlar takvim hepsi aktarılıyor. Ama tavsiyem galeriyi komple boşaltın. Çok uzun sürer yoksa.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genc_AVCI G kullanıcısına yanıt
    program yada uygulamayla hallolabileceğini düşünmüyorum,wifi repeater cihazları çözüm olabilir ben 5 sene önce kullanıyordum çin den sipariş ettiğim bir repeater gerçekten mükemmelniş görüyordu ben binanın 1. katındaydım 4. kattaki akrabamdan wifi yi repeater sayesinde kendi evimin içindeymiş gibi kullanıyordum,hala cihazı saklarım bir gün lazım olabilir diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar anlamadığım bir şey sormak istiyorum. oreo güncellemesi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönme mantığı nedir? gereklimidir? performans farkı yaratır mı?
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Fiyatların düşmesi hayal olacaktır. Ben aldığımda dolar 3.90dı ve Hepsiburada fiyatı 2100dü. Dolar 4.30 oldu ve bir daha fiyata inmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp bildirimleri 1 dakika sonra geliyor acaba güç tasarrufundan dolayı mı sizde de oluyor mu?

    Bir de telefondan çektiğim videolar instagram storylerinde berbat çıkıyor 640x480 de dahi çeksem instagram görüntüyü hesap makinesiyle çekilmiş hale getiriyor bunun bir çözümü var mı?
  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Xiaomi vs zaten google klavye ile geliyor. Mesela görsel olarak en sevdiğim klavyelerden biridir samsung klavyesi. Eksiği kişisel zevke girmiş biraz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aşağıdaki konuda anlatılanları uygulayarak orjinal malezya 7 sürümüne geri dönüş yaptım. Konu sahibi arkadaşa taşekkürler.

    https://forum.donanimhaber.com/samsung-yazilim-downgrade-alt-surume-gecme-rehber--132617258
  • Forumda nouwamba kullanıcı adındaki bir arkadaştan almıştım, onunla irtibata geçebilirsiniz.
    Deneyen arkadaşlar burada tecrübesini yazarlarsa memnun olurum, diğer türlü farklı etiketler ile anılmak istemiyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Fiyati ne kadardi bir de orjinal kilifla kullanilabiliyirmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    Oh oh mis mis... Knox sayacı değişmeden downgrade'de yapılabiliniyor; cihaz ile artık her türlü fantazi serbest
    Downgradr ile csc orijinaline dönüyor mu, deneyen lütfen ilk ona dikkat edip burda paylaşsın...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayaydin

    Oh oh mis mis... Knox sayacı değişmeden downgrade'de yapılabiliniyor; cihaz ile artık her türlü fantazi serbest
    Downgradr ile csc orijinaline dönüyor mu, deneyen lütfen ilk ona dikkat edip burda paylaşsın...
    Valla hocam açıkçası tedirgindim. Bu kadar kolay olacağını zannetmiyordum. 10 dk filan sürdü toplamda :)
  • Gercek alemdekilere 3 boyutlu cizimler ile eglence disinda egitim bilgilendirme amacli cekimler yonlendirmeler vurgulamalar yapabilirsiniz . Gerekli bilesenler Android 8.0 ile asagidaki linklerdek dosyalari indirmeniz kafidir. apkmirror daki AR Core 1.2 suan Playstore daki eski 1.2 . Elbette yakin zamanda yayinlacaktir beklemek istemeyenlere :) :



    https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/arcore/arcore-1-2-180425094-release/arcore-1-2-180425094-android-apk-download/



    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arexperiments.justaline









    S-Pen ile eserlerinize katma deger katin :)



    Parmaginiz ile de olur elbet :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mugiwarxa M kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusuna girmiyorum onu arkadaş ile görüşürsünüz. Diğer taraftan koruyucuyu uygulandıktan sonra hemen kılıf takmayınız, kenarları kabarabiliyor. Koruyucunun telefonu sarıp tam oturması için birkaç gün kılıfsız kullanın, sonrasında takabilirsiniz. Bende spigen var; uygulamadan hemen sonra takmıştım, kabarmayı görünce çıkardım. Sonrasında da inanın insana o kadar tutuş rahatlığı veriyorki spigeni takasım gelmiyor. Bir süre daha böyle kullanıp sonra takacağım artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Oreo güncellemesi de bir olumsuzluk var mı yuklemelimiyim yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.